No kurat, t2nast Rocki m2ngu ei anna v6rreldagi eelmisega, kus nad m2ngisid palju organiseeritumalt

. Ma ei saa aru, ma just m6tlesin, et nyyd, kus nad eelmine m2ng endal kaitse ja m2ngu korvi alt korda said, on l6puks kindlus kindlus k2es, kuid loomulikult EI! Ma lihtsalt ei saa aru, kuidas saab nagu nii ebastabiilne Eesti korvpall olla...Oijahh, ma olin surmkindel, et t2nasega selgub meister, kuid Rock loopis nagu segane kolmepunktiseid selleasemel, et natuke rohkem joosta, erinevaid kombinatsioone m2ngida...Kas isegi Kalevlastel ei tulnud kokku parem kolmeste %

? Veel imestas see, kuidas lasti tagam2ngijatel nii kergelt korvi alla joosta ja peale visata. Muidugi panid seekord kohtunikud Rockile nii n2kku, et pole imestada, kui n2rv vahepeal yles ytles. Eelmine kord juba vaatasin, et kohtunikud lihtsalt soosivad Kalevit, antakse selliste asjade eest vigu nagu m2ngiksid mingit 10 aastased. Sellisel tasemel liigas (noh tegelikult pole taset ollagi) krt ei tohiks iga v2iksema myksu eest viga anda...Aga jah, loodan, et t2nane m2ng n2itas Rockile, et ei saa j22da loorberitele puhkama ja et v6it pole veel k2es ning suudetakse ennast Tallinas kokku v6tta