Kes siis j2lgib s6ite, kes on lemmiktiimid, -s6itjad jne.
Ise olin paar aastat tagasi suhteliselt suur formel 1 f2nn. See oli siis sellel ajal kui vaieldamatult domineeris M. Schumacher

, kes on olnud pikka aega ka minu soosik. Nyyd kui Schumacher on lahkunud, on poolehoid l2inud Raikkonenile. Minu isiklik arvamus on, et Raikkonen tegi tohutu vea, et yldse MacLaren-Mercedesega liitus. Meeskond tegi nagu nii halba t66d, et autot stabiilsena korras ja vastupidavana hoida. Mind ajas nii n2rvi, kui tal auto mingi paar ringi ennem s6itu tehniliste probleemide p2rast yles ytles. 6nneks liitus ta see aasta Ferrariga, kes on tuntud oma stabiilsuse t6ttu, ning kes on samuti olnud mu lemmikmeeskonnaks sellest ajas saati, kui f1 j2lgima hakkasin. Raikkonenil on nagu minu arvates k6vasti potensiaali ning just tema oleks pidanud v6itma Alonso asemel 2005. aastal MM tiitli. V2ga r66mustas mind see, kui p2rast l2bikukkumist 2005. aastal, suutis Schumacher end kokku v6tta ja Alonsole t6sist konkurentsi pakkuda. Muidugi oleks ta v6inud ka, isegi PIDANUD v6itma selle MM tiitli, kuid l2ks teisiti. Samuti ei saa ma aru, miks otsustas Schumacher lahkuda just nyyd, kui tal l2ks eelmine aasta nii h2sti? Vanust ka veel niipalju pole, et oleks pidanud hakkama pensionip6lve peale m6tlema. Nojah, see vaid minu arvamus. Igatahes see aasta algas minujaoks h2sti

, Raikkoneni v6iduga

Loodan, et siis see aasta saab Raikkonen oma teenitud, kuid mitte veel tasutud tiitli. Muidugi loodaks n2ha ka Raikkoneni-Alonso vahelist v6itlust, mitte et siis emb-kumb l2heb pika puuga eest 2ra ning v6idab tiitli. Muidugi tegi t2na head s6itu uustulnuk Hamilton, kes loodetavasti n2itab head s6itu ka edaspidi.