Moderaator: Meeskond
Garli kirjutas:Ja mingid ruumorid on, et kui Van Gaal kinnitatakse, siis tahab ta Giggsi abitreeneriks - oleksin rahul sellega.
eerik kirjutas:Garli kirjutas:Ja mingid ruumorid on, et kui Van Gaal kinnitatakse, siis tahab ta Giggsi abitreeneriks - oleksin rahul sellega.
Ma olen täiesti vastupidiseid kõlakaid lugenud, et Giggs ja co jaoks mingit kohta Van Gaali käe all pole.
Forza kirjutas:Kui juba noortele panustada, siis minna täiega, mitte ainult üks-kaks eeldatavat koondislast välja jätta. Pigem võiks korraliku overhauli teha juba valiktsüklis, mitte siis MMile minna mingi Luke Shaw'ga. Cole pole veel done, rumal otsus. Shaw vastu pole midagi, kunagi lööb laineid, pole kahtlustki. Aga nagu Paul Parker hästi ütles, siis klubitasemel on okei riskeerida nii, aga koondisega lähed suurturniirile kindla peale, MM on kord 4 aasta jooksul ja pole aeg mingite riskide võtmiseks. 2016 tsükli jaoks peaks suurpuhastuse tegema. Mitte, et Inglismaa mu lemmik enivei oleks, peale mõne sümpaatse mängija.
Forza Azzuri!!
uLtImAtEcRiTiC kirjutas:Also, kas David Luiz on siis Barcasse suundumas?
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline