Jalgpall

Jalgpall, korvpall, sumo, kettaheide - ühesõnaga alateema spordi jaoks!

Moderaator: Meeskond

Re: Jalgpall

PostitusPostitas Forzelius » 10. Aprill 2014, 10:38

Kahju jah, Barcat oleks eelistanud. Võimalike vastaste soovid on mul muidu samas pingereas, mis sul.
Also, lol, ma selle peale ei mõelnudki:

uk.eurosport.yahoo.com/news/champions-league-clause-will-prevent-courtois-playing-chelsea-070940179--sow.html

Also, Mourinho on nüüd 5 aastat järjest oma klubiga vähemalt poolfinaali jõudnud, viimased 3 aastat just selles etapis välja langenud, loodetavasti läheb nüüd teisiti.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Garli » 10. Aprill 2014, 13:40

Eilne mäng oli kena, kuni ise värav ära löödi. Pärast Evra kahurit lülitati end täiesti välja ja tagasi ei tuldudki. Mis seal ikka, vähemalt ei saadud häbiväärselt peksa nagu kõik arvasid enne mänge. ;-)

Pilt

blooter
Kasutaja avatar
Garli
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 15. Aprill 2014, 23:30

'I belonged to Real' - how Andrea Pirlo agreed to join Madrid

Tahaks loota, et see on raamatu müümiseks pastakast välja imetud. Kui mitte, siis mul ei ole isegi kahju, et ta minema saadeti.
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Forzelius » 16. Aprill 2014, 00:13

Whoa
Ok, ma olen nõus selliste argumentidega nagu "One thing I was sure of, though: I would never drop down to Serie B. And if I had to leave, I wouldn't feel like a traitor. There was no way I was going to pay for other people's sins, if that's what they turned out to be."
Kui oleks ainult selline põhjus, siis oleksin 100% Pirlo poolt selles argumendis. Zlatan lahkus Juventusest täpselt samamoodi ja kuigi ma respekteerin klubiidoleid nagu Del Piero, Nedved ja Buffon, kes paigale jäid (ja Trezeguet, enne kui Iceman jõuab mainida), siis tippjalgpalluri karjäär on harukordne võimalus ning miks peaks laskma end põhja lasta, kui sa ise selles süüdi pole ning oled võimeline paremaks.

AGA

"It's a pity it went the way it did. I'd have signed for Real in a heartbeat. They're a club with more glamour than Milan; more prospects, more appeal, more everything. They strike fear in their opponents, whoever they happen to be.

All that said, at the end of the season I had the consolation of winning the Champions League. It could have gone a lot worse."

Need kommentaarid ajavad küll südame pahaks. Absoluutselt ei suuda mõista neid sõnu, eriti esimest poolt. "More glamour, more everything". Asd. Loodan tõepoolest, et pastakast välja imetud, muidu minu respekt Pirlo suhtes langes väga korralikult praegu. Milan on ja jääb väga suureks klubiks.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 16. Aprill 2014, 00:30

Forza kirjutas:Need kommentaarid ajavad küll südame pahaks. Absoluutselt ei suuda mõista neid sõnu, eriti esimest poolt. "More glamour, more everything". Asd. Loodan tõepoolest, et pastakast välja imetud, muidu minu respekt Pirlo suhtes langes väga korralikult praegu. Milan on ja jääb väga suureks klubiks.

Täpselt, noh. Niigi anti võimalus, et vali endale ise palganumber. Aga ei, vähe ikka, oleks tahtnud Meistrite Liiga asemel Realiga mitte midagi võita.

I was a Madrid player in my head, my heart and my soul. It's a pity it went the way it did. I'd have signed for Real in a heartbeat. :vihane:

Üks naljakas koht ka, mida ette kujutada - Galliani: "Andrea, my friend, you're not going anywhere."
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Forzelius » 16. Aprill 2014, 00:41

uLtImAtEcRiTiC kirjutas:Üks naljakas koht ka, mida ette kujutada - Galliani: "Andrea, my friend, you're not going anywhere."

Täpselt :))
Nii Galliani moodi.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 20. Aprill 2014, 02:17

Loodetavasti võidab tiitli Liverpool, mitte City. Gerrard on tõsiselt sümpaatne mängija ning oleks tore näha teda korra karjääri jooksul seda trofeed pea kohal hoidmas.
That being said, Chelseal on veel võimalusi, aga nüüd sõltub jälle Cityst rohkem. Väga kurb, et täna seisud nii keeruliseks tehti enda jaoks. Liverpoolil oli 2 rasket (sellises hooaja staadiumis) away kohtumist, Cityl samamoodi. Liverpoolil veel Chelsea kodus. Chelsea kõige raskem mäng oleks pidanud nendest neljast allesjäänud mängust olema 'Pooliga away, aga järjekordne tõestus, et PL'is ei saa kedagi alahinnata.
Ja jälle ei osata "väikeste kaladega" hakkama saada. Naeruväärseks muutub see juba..
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 20. Aprill 2014, 20:38

Huvitav tidbit. Garli ja teised.

"David Moyes once again named a different starting XI for Man Utd (51 games, 51 unique teams)."
https://uk.eurosport.yahoo.com/news/pre ... --sow.html
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Garli » 21. Aprill 2014, 16:44

Olen kursis selle numbriga, jah.

Igatahes,
http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... wners.html

Tuleb ära vist, kõik kohad reportivad korraga.
Kasutaja avatar
Garli
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Garli » 22. Aprill 2014, 11:31

Kasutaja avatar
Garli
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas eerik » 22. Aprill 2014, 14:39

Aga aga aga... ta oli ju "the chosen one"?! Sir Alex Ferguson ise valis! Loodetavasti saadakse haiglasest Šoti nepotismist üle ja järgmine peatreener ei ole Paul Lambert.
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 22. Aprill 2014, 14:52

Lol, mis Šoti nepotism. Sellel, et Moyes uueks treeneriks sai, ei olnud rahvusega küll midagi pistmist. Või kui ongi, siis kuulen sellest esimest korda. Infoallikat paluks.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas eerik » 22. Aprill 2014, 15:06

Raske mitte uskuda. Man Utd on ju inglise jalgpalli traditsioonide ja järjepidevuse etalon. Mina olen küll kindel, et üheks oluliseks teguriks oli briti päritolu. Suvel, mil klubisid vahetasid sellised (tipp)treenerid nagu Guardiola, Mourinho, Ancelotti, Blanc, Benitez jt., valis Man Utd enda peatreeneriks David Moyesi.
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 22. Aprill 2014, 15:43

Selles osas jagan kiitust, et nii pikast lepingust võrdlemisi odavalt lahti saadi. Aga asemele pole nagu kedagi asjalikku võtta, kes oleks ka nõus tulema...
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Forzelius » 22. Aprill 2014, 16:53

Aaok, Briti päritoluga võib nõustuda jah. Ainult Šoti tundus natuke imelik, aga muus osas nõustun suga, eerik.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

EelmineJärgmine

Mine Sport

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist