Jalgpall

Jalgpall, korvpall, sumo, kettaheide - ühesõnaga alateema spordi jaoks!

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 29. Mai 2011, 00:02

Pilt

Finaali tugevam võitis, pole midagi öelda. Erilist sümpaatiat kummagi vastu pole, samas toodi natuke õiglust maailma.

Mäng on suhteliselt kena, oleks ehk rohkem emotsiooni oodanud, aga ju ManU oli siis mõtetes juba kaotanud. Van der Sar'ist on muidugi kahju.
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas ruut » 29. Mai 2011, 00:46

Kurb tunne on, aga noh, seekord läks nii.
Kasutaja avatar
ruut
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas hint » 29. Mai 2011, 01:04

uLtImAtEcRiTiC kirjutas: samas toodi natuke õiglust maailma, kui eelmine aasta jalgpalli tapjad omale medalid kõri ümber said

Ei nori ega midagi, aga jalgpalli nagu jälgin ja üldse ei saa sellest lausest aru, kumb see jalkat tappis tookord siis? : S
Kasutaja avatar
hint
Eliit

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 29. Mai 2011, 01:12

hint kirjutas:
uLtImAtEcRiTiC kirjutas: samas toodi natuke õiglust maailma, kui eelmine aasta jalgpalli tapjad omale medalid kõri ümber said

Ei nori ega midagi, aga jalgpalli nagu jälgin ja üldse ei saa sellest lausest aru, kumb see jalkat tappis tookord siis? : S

Seekord ei tapnud otseselt keegi, KUIGI üks meeskond istus küll tihti 10 mehega karistusala joonel (mis neil muud ka üle jäi). Jutt oli eelmise aasta häbiväärsusest, nii remargi korras.
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Forzelius » 29. Mai 2011, 02:34

Heh, kriitik ju Milani fänn. Raske arvata, kumba ta maha tegi : D
Aga ise finaaliga vägagi rahul
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Garli » 29. Mai 2011, 02:46

Kriitik, imelik, et sa aint Interi puhul jalgpalli tapmisest ja spordi kaotamisest jms imeasjadest räägid. Kui Barca mõned nädalat tagasi teatrit korraldas, siis polnud sul ju midagi ette heita :? Daivimine või kümne mehega oma kastis istumine.. same diff, mängu tapjad mõlemad. Ma pole mingi Interi kapifänn, aga sellised subjektiivsed postid on suht rumalad.

ja finaalist veel, et ega sellisele Barcale pole just häbiasi kaotada. Järjekordne sohitegemise farss jäi õnneks täna olemata ja mängiti ilusat jalgpalli (aga Biscuits võib küll peesse käia, vastik tegelane). United seevastu oli ikka masendavalt hambutu. SAFile jälle mõtlemisainet, mis valesti läks, ja sügisel siis uuele ning edukamale katsele. ;-) Number 19 oli meistrite liigast suurem prioriteet anyways.
Kasutaja avatar
Garli
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas ruut » 29. Mai 2011, 02:51

Busquets ei julgenud seekord muru peal püherdama hakata, sest suhteliselt varakult tehti talle selgeks, et mis tunne on kui ta nägu reaalselt millegagi kokku puutub.
Kasutaja avatar
ruut
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 29. Mai 2011, 12:27

Garli kirjutas:Kriitik, imelik, et sa aint Interi puhul jalgpalli tapmisest ja spordi kaotamisest jms imeasjadest räägid. Kui Barca mõned nädalat tagasi teatrit korraldas, siis polnud sul ju midagi ette heita :? Daivimine või kümne mehega oma kastis istumine.. same diff, mängu tapjad mõlemad. Ma pole mingi Interi kapifänn, aga sellised subjektiivsed postid on suht rumalad.

ja finaalist veel, et ega sellisele Barcale pole just häbiasi kaotada. Järjekordne sohitegemise farss jäi õnneks täna olemata ja mängiti ilusat jalgpalli (aga Biscuits võib küll peesse käia, vastik tegelane). United seevastu oli ikka masendavalt hambutu. SAFile jälle mõtlemisainet, mis valesti läks, ja sügisel siis uuele ning edukamale katsele. ;-) Number 19 oli meistrite liigast suurem prioriteet anyways.

No ikka ei ole päris nii. Ega see Barca teater mulle ka ei meeldinud, aga miks ma tol korral seda suure kella külge ei riputanud oli see, et Realile vastati nende enda "relvaga" (mööndusega, et nii viimasel ajal kui ka tolles mängus on Real hakanud pisut ka jalgpalli mängima ja Barca teatri kõrval polnud neil võimalust esineda, eesotsas rahvakunstnik Ronaldoga). Finaalis mängis Barca korralikult, nii et midagi ette heita ei saa.

uLtImAtEcRiTiC kirjutas:Mäng ise oli jah suht naljanumber, aga vähemalt õiglase tulemusega. Mourinho võib Pepe'le nüüd duši all käsklusi jagada.

uLtImAtEcRiTiC kirjutas:See näitemäng on alati Hispaania jalgpalli juurde käinud, oleks naiivne loota, et El Clásicos ilma hakkama saadakse, kui koondiski nii mängib. Eile 'juhtus' rohkem Barcal, tavaliselt on Real see, kes maas vähkreb.
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Garli » 29. Mai 2011, 22:06

uLtImAtEcRiTiC kirjutas:Ega see Barca teater mulle ka ei meeldinud, aga miks ma tol korral seda suure kella külge ei riputanud oli see, et Realile vastati nende enda "relvaga" (mööndusega, et nii viimasel ajal kui ka tolles mängus on Real hakanud pisut ka jalgpalli mängima ja Barca teatri kõrval polnud neil võimalust esineda, eesotsas rahvakunstnik Ronaldoga).

Ma jumala kindel, et kui Reali mängijad oleks pool mängu murul vedelenud ja juhtumisi mingi korraliku tulemuse saavutanud, siis oleks jube vingumine pihta hakanud.
uLtImAtEcRiTiC kirjutas:Subjektiivne my ass.

Minu arust vägagi subjektiivne. Iga post, kus Interist räägid, on selline, et nemad on kõige halvemad ja jalgpalli häbiplekid jms. Kui see pole subjektiivne, siis tahaks teada mis on.
Kasutaja avatar
Garli
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas hint » 29. Mai 2011, 22:40

Kohalikud rivaalid ofc, muidugi on ta arvamus subjektiivne. Aga selles osas nõustun, et Interit on ikka väga kerge vihata ja sümpaatsest meeskonnast on nad väga kaugel.
Kasutaja avatar
hint
Eliit

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 29. Mai 2011, 22:44

Garli kirjutas:Ma jumala kindel, et kui Reali mängijad oleks pool mängu murul vedelenud ja juhtumisi mingi korraliku tulemuse saavutanud, siis oleks jube vingumine pihta hakanud.

Loomulikult oleks. Teesklemist ma ei õigusta. Just enne heitsin seda Realile ette. [Kui ma nüüd järele mõtlen, ei olnud see mäng otseselt nii hull, kui üks indiviid välja arvestada, siis päris mängu tapmist küll ei mäleta.]
Garli kirjutas:Minu arust vägagi subjektiivne. Iga post, kus Interist räägid, on selline, et nemad on kõige halvemad ja jalgpalli häbiplekid jms. Kui see pole subjektiivne, siis tahaks teada mis on.

Milani koha pealt võin subjektiivne olla, seda ma ei eitagi. Aga eelmises postis polnud selle koha pealt midagi.
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Garli » 29. Mai 2011, 23:09

mõned nädalad tagasi uLtImAtEcRiTiC kirjutas:ei jaga väga matsu, mida sa Barcale ette heidad.

uLtImAtEcRiTiC kirjutas:
Garli kirjutas:Ma jumala kindel, et kui Reali mängijad oleks pool mängu murul vedelenud ja juhtumisi mingi korraliku tulemuse saavutanud, siis oleks jube vingumine pihta hakanud.

Loomulikult oleks. Daivimist ma ei õigusta.

Et kui üks meeskond daivib, siis ei õigusta, ja kui teine daivib, siis pole midagi ette heita?

uLtImAtEcRiTiC kirjutas:Neela nüüd oma hapud viinamarjad alla ja elu läheb edasi.

Done
uLtImAtEcRiTiC kirjutas:samas toodi natuke õiglust maailma, kui eelmine aasta jalgpalli tapjad omale medalid kõri ümber said

uLtImAtEcRiTiC kirjutas:Seekord ei tapnud otseselt keegi, KUIGI üks meeskond istus küll tihti 10 mehega karistusala joonel (mis neil muud ka üle jäi, kui tasemest vajaka). See selleks. Jutt oli siiski eelmise aasta häbiväärsusest, nii remargi korras.

Võiksid enda viinamarjad ka alla neelata. Terve aasta juba möödas.

PS! see kuradi tsitaatide vorpimine :D
Kasutaja avatar
Garli
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Kickflick » 29. Mai 2011, 23:17

Real Realiks, aga Ronaldo lõpupenalt oli fantastiline!
Kasutaja avatar
Kickflick
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 29. Mai 2011, 23:18

Garli kirjutas:Et kui üks meeskond daivib, siis ei õigusta, ja kui teine daivib, siis pole midagi ette heita?

Muutsin "teesklemiseks", sest see on kohasem. Nimelt üks indiviid otsustas oma vastavat oskust kogu maailmale demonstreerida, otsest daivimist ei olnud mängus rohkem, kui Hispaaniale kohane. Ma ei õigusta kummagi meeskonna sellist teguviisi. Miks ma tol korral seda Barcale ette ei heitnud (ega seal nii väga peale Biskviidi midagi muud polnudki), oli just vastase tõttu.

Garli kirjutas:Võiksid enda viinamarjad ka alla neelata. Terve aasta juba möödas.

Eales.

Tsitaadid ei häiri.

Kickflick kirjutas:Real Realiks, aga Ronaldo lõpupenalt oli fantastiline!

Lausa eepiline. Nägin esimest korda, kuidas kana palli lööb.
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Garli » 29. Mai 2011, 23:22

uLtImAtEcRiTiC kirjutas:ega seal nii väga peale Biskviidi midagi muud polnudki

Biscuits, Mascherano, Pedro, Alves...

aga ok, peace. Ma ei viitsi vaielda enam, järgmisel hooajal jälle. ;-)
Kasutaja avatar
Garli
Ristiisa
Ristiisa

EelmineJärgmine

Mine Sport

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline