Ai kus Holland tegi ilusa mängu, Robben oli super

Moderaator: Meeskond
-DS- kirjutas:Muidugi, kui midagi paremat pähe ei tule, süüdista kohtunikke. Äkki oled kunagi möelnud, mis võiks ühe jalgpalli kohtunikku vaatevälja takistada mm..vb. on see pidev liikumine või väsimus või hoopis kerge lühinägelikkus. Ma ei usu, et see kohtuniku töö nii kerge on kui alati keegi on süüdistamas. Eile oli jube hea Holland 4:1 Prantsusmaa mäng.
-DS- kirjutas:Muidugi, kui midagi paremat pähe ei tule, süüdista kohtunikke. Äkki oled kunagi möelnud, mis võiks ühe jalgpalli kohtunikku vaatevälja takistada mm..vb. on see pidev liikumine või väsimus või hoopis kerge lühinägelikkus. Ma ei usu, et see kohtuniku töö nii kerge on kui alati keegi on süüdistamas. Eile oli jube hea Holland 4:1 Prantsusmaa mäng.
albski kirjutas:-DS- kirjutas:Muidugi, kui midagi paremat pähe ei tule, süüdista kohtunikke. Äkki oled kunagi möelnud, mis võiks ühe jalgpalli kohtunikku vaatevälja takistada mm..vb. on see pidev liikumine või väsimus või hoopis kerge lühinägelikkus. Ma ei usu, et see kohtuniku töö nii kerge on kui alati keegi on süüdistamas. Eile oli jube hea Holland 4:1 Prantsusmaa mäng.
kuule mees, kohtnuik ennast sellega küll vabandada ei saa et tal on raske, vaadanud siis kordusest.I taalaste esimese värava lööja polnud suluseisus. Sellist ebaõiglust pole kaua näinud.
-DS- kirjutas:albski kirjutas:-DS- kirjutas:Muidugi, kui midagi paremat pähe ei tule, süüdista kohtunikke. Äkki oled kunagi möelnud, mis võiks ühe jalgpalli kohtunikku vaatevälja takistada mm..vb. on see pidev liikumine või väsimus või hoopis kerge lühinägelikkus. Ma ei usu, et see kohtuniku töö nii kerge on kui alati keegi on süüdistamas. Eile oli jube hea Holland 4:1 Prantsusmaa mäng.
kuule mees, kohtnuik ennast sellega küll vabandada ei saa et tal on raske, vaadanud siis kordusest.I taalaste esimese värava lööja polnud suluseisus. Sellist ebaõiglust pole kaua näinud.
Kas ma kõlan nagu mees???Õige pöördumine oleks tüdruk/neiu/sina. Igatahes ma tean jh, et ta polnud suluseisus ja see penalti oli kergekäeliselt antud, lisaks vilistas veidi rumeenlaste kasuks. Nagunii saab Itaalia edasi, sest Rumeenia kaotab Hollandile ja Itaalia ja Prantsusmaa mängivad vähemalt viiki või võidavad Itaalased ( nad on paremat mängu näidanud, palju erksamad ja ründavamad.). Mulle lihtsalt ei meeldi kohtunike süüdistamine. Kui teised on sinu vastu tuleb olla lihtsalt nii hea, et mingit kahtlust /võimalust sinu vastu tegutseda ei tekiks.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline