Reali koha pealt nõustun, et siis on korda läinud kui nemad ei võida.
Lihtsalt selle pärast, et nemad ostavad endale staarid. Manu küll ostab, aga pahatihti on nii, et nendest noortes kujunevad Manus starid välja arvatud Berba

( Ta oli juba vana ka )
Näited Giggs oli enda kasvandik. Minu teada Beckham noorena osteti kusagilt võistkonnas. Scholes oli ka vist enda kasvandik. Nii Ruud van Nistelrooy ostsid siis kui kutt paranes tõsisest vigastusest. Temast sai Manu üks parimaid. Realis nii hästi ei suutnud. No CR kohta teavad enamus, et põhimõteliselt Manus sai temast selline mängija nagu ta praegu on.
Lihtsalt Reali ja Manu ei saa nagu võrrelda selle koha pealt. Üks ostis endale ulme summade eest mängijad nagu Figo, Zidan, Beckham esimese laksuna. Nüüd Kaka, CR ja Benzema. No real kasvandikud on muidugi Iker, Raul ja Ramos kui ma ei eksi.
Selle koha pealt on ka Barca normaalsem võistkond kui real. Paljud mängijad on oma jalka koolitest kasvanud. Bojan, Pigue ( kuigi oli vahepeal Manus ). Ma ei hakka igaksjuhuks rohkem ütlema, sest ei tea kas Xavi ja Iniesta on Barca kasvandikud.
Samas Manu on ainult 3 korda võitnud Cl. Samas Milan oma vananevat mängjatega on 5-6 korda kokku võitnud. Kuigi kogu aeg ei ole seda CLiks kutsutud.
Ütlen ausalt miks mulle Itaalia jalgpall enamasti ei meeldi. See on igav. Kaitsest lähtuv ja ebahuvitav minu jaoks. On muidugi erandeid.
Sai nüüd jube pikk jutt, aga noh jalgpalli võlu ongi selles, et igaüks võib olla selle võistkonna poolt kes tema sümpatiseerb.
NB! Viimasel ajal käin mulle Manu juures üks asi närvidele. See on Fergusoni hädaldamine kohtunike kallal. Ennem see asi nii hull ei olnud.
Nagu te näete, et ma suudan ka klubi mida pooldan kritiseerida. Samuti kui nad sitasti mängivad siis ma tunnistan enam jaolt seda. Mitte ei aja kohtunik kaela. Kuigi mängu käigus lendab teleka pool päris korralikult sõimu.