Jalgpall

Jalgpall, korvpall, sumo, kettaheide - ühesõnaga alateema spordi jaoks!

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 11. Märts 2010, 18:29

Nõus:
  • Milan oleks võinud edasi saada
  • ManU ei meeldi kohe üldse ;)
  • Reali väljalangemise üle väga hea meel
  • Pigem Bayern edasi kui Fiorentina (teine leg oli ikka eriti hea mäng!)
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Nowitzki » 11. Märts 2010, 18:30

uLtImAtEcRiTiC kirjutas:Nõus:
  • Milan oleks võinud edasi saada
  • ManU ei meeldi kohe üldse ;)
  • Reali väljalangemise üle väga hea meel
  • Pigem Bayern edasi kui Fiorentina (teine leg oli ikka eriti hea mäng!)

(Y)
Nowitzki
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Garli » 12. Märts 2010, 16:56

Manu edasi - mina rõõmus. Nuff said. Mängu ennast siiski ei näinud, sest lihtsalt ei olnud võimalust vaadata.
Kasutaja avatar
Garli
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Gang-pae » 12. Märts 2010, 17:27

Garli kirjutas:Manu edasi - mina rõõmus. Nuff said. Mängu ennast siiski ei näinud, sest lihtsalt ei olnud võimalust vaadata.

Mulle tegi ka rõõmu, et manu edasi sai, aga mängus ja Milanis pettusin. Oleks oodanud pingelisemat lahingut.
Kasutaja avatar
Gang-pae
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Garli » 07. Aprill 2010, 23:41

Manu vs Bayern

Masendav, lihtsalt masendav. Algas nii hästi, ja siis... läks kõik lihtsalt täiesti persse.
Kasutaja avatar
Garli
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 08. Aprill 2010, 00:13

Suurepärane, lihtsalt suurepärane. Algas kõik nii kohutavalt ja siis...
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Nowitzki » 08. Aprill 2010, 08:58

Alguses pean v6tma tagasi oma s6nad mis ma siin poole hooaja peal Bayerni kohta ytlesin :)) ja l6puks tasub ära olla juba 10aastat Bayerni fänn, lihtsalt suurepärane :)) Bayern/Inter finaal v6iks olla, siis v6imalik isegi tiitel saada, muidugi ennem tuleb Lyonist jagu saada ;-)
Nowitzki
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas KDorbek » 08. Aprill 2010, 10:18

Samas olen mina jälle olnud ligi 12 aastat Manu pooldaja.
Mingi teema on Manul saksa klubid vastu. Pärast 99 aasta finaali pole põhimõteliselt suudetud murda saksa klubisid.

Peab ütlema, et ega Bayern nüüd parem ei olnud. Õnne oli natukene rohkem. Väga tasavägine tulemus 4:4 kahe mängu kokkuvõttes.

Kui 3:0 oli. Ütlesin, et kui Bayer esimese poolaja lõpus ühe tagasi lööb, siis põhimõteliselt hakkab mäng otsast teisel poolajal. Ja Olic oli tasemele muidugi.

Isiklikult arvasin, et see Raffaeli teine kollane oli suht lihtsalt tulnud. Tavaliselt sellises mängus kohe esimese vea tegemisel teise poolaja alguses ei anta, aga ega see ei tähanda, et Bayern ei ole ikka ühte tagasi löönud.

Manul on just tihti see probleem, et neile lüüakse ära viimastel minutite ja just tähtsates mängudes.

Vähemalt oli ilus mäng palju väravadi ja nendest kolm olid väga ilusad ka.
Õnne Bayerni pooltajatele. Eks nüüd tuleb pöialt hoida Lyonile, sest nad on kellelt ei ootata CL võitu. Üks aasta samamoodi üllatas Porto. Nii et kunagi ei tea.
KDorbek
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas Garli » 08. Aprill 2010, 15:24

Manchester ise oskas kõik persse keerata. Pärast seda, kui Rafael (tema esimene kollane oli muide äärmiselt totakalt teenitud. Poiss kees üle lihtsalt) punase sai siis ma juba sisimas nagu teadsin, et Bayern lihtsalt surub jälle ära lõpuks. Nii läkski. Hea mäng. Nani (poiss jooksis endal vist pildi kotti isegi korraks) ja Gibsoni väravad olid ilusad, Robbeni oma oli mõistagi mängu highlight. Kahju muidugi, et Manu läks, aga iga aasta ei saagi finaalis mängida. Edaspidi hoian sel hooajal pöialt heale mängule (vb natuke Bayernile ka).
Kasutaja avatar
Garli
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 08. Aprill 2010, 15:58

Aasta on korda käinud. (Y)
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas hint » 08. Aprill 2010, 16:36

Ei taha siin prohvetina kõlada, aga mina panustaks 2007 CLi milani peale.

Aga see suhu saamine oli valus. Mina siis samuti tatist saati manu fännina üles kasvanud, kuskil 97 arvatavasti tuligi meil sõpruskonnas konkreetne jagunemine arsenali ja manu pooldajate vahel, siiamaani vaen kestab hah. Ise siis Kuningas Eerikust juba sai nagu nende poolt oldud, nii jäigi.

Mäng oli muidu parem kui eelmised 2 erakordselt sitta esitust, aga mitte midagi kindlat, väga hooletult lasti poolaja lõpus see 3-1 tagasi lüüa, tõi sakslased täiesti tagasi. Ja siis juba see teine poolaeg...
Kasutaja avatar
hint
Eliit

PostitusPostitas Nowitzki » 08. Aprill 2010, 16:52

(Y) n6ustun
Nowitzki
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas chamakh » 09. Aprill 2010, 15:28

igav. see aasta võidab meistrite liiga FCB.
chamakh
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas KDorbek » 09. Aprill 2010, 17:56

Reali koha pealt nõustun, et siis on korda läinud kui nemad ei võida.
Lihtsalt selle pärast, et nemad ostavad endale staarid. Manu küll ostab, aga pahatihti on nii, et nendest noortes kujunevad Manus starid välja arvatud Berba :) ( Ta oli juba vana ka )
Näited Giggs oli enda kasvandik. Minu teada Beckham noorena osteti kusagilt võistkonnas. Scholes oli ka vist enda kasvandik. Nii Ruud van Nistelrooy ostsid siis kui kutt paranes tõsisest vigastusest. Temast sai Manu üks parimaid. Realis nii hästi ei suutnud. No CR kohta teavad enamus, et põhimõteliselt Manus sai temast selline mängija nagu ta praegu on.

Lihtsalt Reali ja Manu ei saa nagu võrrelda selle koha pealt. Üks ostis endale ulme summade eest mängijad nagu Figo, Zidan, Beckham esimese laksuna. Nüüd Kaka, CR ja Benzema. No real kasvandikud on muidugi Iker, Raul ja Ramos kui ma ei eksi.

Selle koha pealt on ka Barca normaalsem võistkond kui real. Paljud mängijad on oma jalka koolitest kasvanud. Bojan, Pigue ( kuigi oli vahepeal Manus ). Ma ei hakka igaksjuhuks rohkem ütlema, sest ei tea kas Xavi ja Iniesta on Barca kasvandikud.

Samas Manu on ainult 3 korda võitnud Cl. Samas Milan oma vananevat mängjatega on 5-6 korda kokku võitnud. Kuigi kogu aeg ei ole seda CLiks kutsutud.

Ütlen ausalt miks mulle Itaalia jalgpall enamasti ei meeldi. See on igav. Kaitsest lähtuv ja ebahuvitav minu jaoks. On muidugi erandeid.

Sai nüüd jube pikk jutt, aga noh jalgpalli võlu ongi selles, et igaüks võib olla selle võistkonna poolt kes tema sümpatiseerb.

NB! Viimasel ajal käin mulle Manu juures üks asi närvidele. See on Fergusoni hädaldamine kohtunike kallal. Ennem see asi nii hull ei olnud.
Nagu te näete, et ma suudan ka klubi mida pooldan kritiseerida. Samuti kui nad sitasti mängivad siis ma tunnistan enam jaolt seda. Mitte ei aja kohtunik kaela. Kuigi mängu käigus lendab teleka pool päris korralikult sõimu.
KDorbek
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 09. Aprill 2010, 21:48

KDorbek kirjutas:NB! Viimasel ajal käin mulle Manu juures üks asi närvidele. See on Fergusoni hädaldamine kohtunike kallal. Ennem see asi nii hull ei olnud.
Nagu te näete, et ma suudan ka klubi mida pooldan kritiseerida. Samuti kui nad sitasti mängivad siis ma tunnistan enam jaolt seda. Mitte ei aja kohtunik kaela. Kuigi mängu käigus lendab teleka pool päris korralikult sõimu.

Selle koha pealt on sul õigus. Ferguson võiks vähem ettekäändeid otsida.
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

EelmineJärgmine

Mine Sport

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline