Mina seda asja reaalselt telerist ei vaadanud, kuulasin lood hiljem ära, et ajaga kaasas käia.
Young Girl – Armastus -
What the fuck is this shit? Kõlas nagu miski, mida halva keeleoskusega keskealised purjus mehed duši all laulavad.
Moving To Mmm – Marilyn Jurman - Marilyn Jurman pole mulle vist kunagi imponeerinud. See laul ei muutnud minu meelt. Põhimõtteliselt kõlas nagu oleks Marilyn nende eelmiste tüüpidega samast perekonnast. Moving to mmmmmida v*ttu?!?
Meiecundimees üks Korsakov läks eile Lätti – Winny Puhh - Mulle küll Winny Puhh reeglina meeldib, aga selle loo fenomenist nii väga aru ei saa. Energiat on muidugi kõvasti rohkem, kui eelmistes, aga Eurovisioonil liigituks ta raudselt nende "naljalugude" hulka. Samas igasuguste uinamuinaballaadide vahele sobiksid ühed põrandal pühelevad mehed vast vahelduse mõttes küll.
Taevas valgeks läeb – Sarah - tuli meelde aeg, mil Janika Sillamaa oli relevantne. See laul on niivõrd ajast maas, et kohutav. Nii igav, et panin enne lõppu kinni.
Ring The Alarm – Teele & Tuuli & Ula - Siiamaani vast kõige parem laul, neiud on ka kenad. Parajalt paslik lugu hommikuseks äratuseks panna.
Follow Me – Rosanna Lints - Mingi suvaline poppila. Ei meeldinud, panin enne lõppu kinni.
Päästke noored hinged – Grete Paia - Tükk aega ootasin, et millal see lugu päriselt pihta hakkab. Et noh, intro on selline kena ja vaikne ja rahulik ja siis lüüakse funk sisse.
Nope, same ol', same ol'.
Enough – Elina Born - Tüüpiline europopp, selline kerge ja mittemidagiütlev. Panin enne lõppu kinni, sest
I had enough.
Suuda öelda ei – Kõrsikud - Põhimõtteliselt nagu kõrsikud ikka - igavusest võib neid järada küll, aga tegelikult on suhteliselt maitsetud jubinad ning ise poest ei ostaks. Suutsin sellele loole ei öelda ja panin taaskord enne lõppu kinni.
The Missing Thing – Anisa - Enam tüüpilisemat popplugu annab välja mõelda, kus ei ole isegi sõnu vaja, vaid on mingid kõrihääled, et oookoookoookoooouuu ja raha voolab kassasse.
Kokkuvõte kogu kompoti kohta on pigem