Hihi, mulle meeldib, et tänavusel võidulool on eelmise aasta võiduloo nomineerija märk küljes.
Kusjuures kaalusin isegi "Shallow" nominendiks esitamist (kuna see on lisaks "Crazy Ex-Girlfriendi" heliribale ainus selle aasta lugu, mida kuulnud olen), aga arvasin, et liigne varasem tuntus toob endaga ka hunniku
hater'eid kaasa ja seega sellel nimekirjas eriti kaua püsida ei õnnestu ning olen seega positiivselt üllatunud (et
hater'id muu
hate'iga liiga hõivatud olid). Eks ma ise
root'isin "Suspiriumit" natuke rohkem sellel samal väiklasel põhjusel, milles teisi süüdistada tahtsin - olen "Shallowst" lihtsalt natuke tüdinud. Lisaks olen "Shallow" nüüdseks nelja keelde tõlkinud (Google Translate'i abiga küll) ja originaalil pole näiteks venekeelsele versioonile MITTE MIDAGI vastu panna.
Скажи мне что-нибудь, девочка
Вы счастливы в этом современном мире?
Mis aga Oscaritesse puutub, siis sealse parima laulu valikus on mul sellel aastal tõenäoliselt väga raske pettuda, sest miski ei ole võrreldav selle valuga, mida tundsin, kui "Remeber Me" "Mystery of Love'i" asemel võidu taskusse pistis.
Lõpetuseks tahaksin veel öelda, et see on üks tänuväärne teema, sest toob Filmiveebi korraks tagasi isegi sellised rariteetsed külalised nagu IlseV ja Audrey, keda muul ajal juhuslikult kinos või tänaval kohata on tõenäolisem kui siinses foorumis. Lihtsalt selleks, et uus aasta kollektiivselt vihates vastu võtta.