The Black Keys @ Open'er 02.07.2014
3 päeva festivali on veel jäänud ja tulemas on sellised gigandid nagu nt. Pearl Jam, Faith No More ja Jack White, aga ütlen nüüd ja praegu, et Black Keys'i ei ületa neist enam keegi. See on ainus bänd, mis suudab minusugust vanameest veel hüppama panna ning mitme loo ajal tulid peaaegu õnnepisarad silma. Näiteks Lonely Boy, millega lõpetati enne lisalugusid, oli HULL. Ainus lisalugu, mis oleks võinud veel Lonely Boy'd minu jaoks ületada, oleks olnud Set You Free, ent nende tuuri setlistide põhjal nad polegi seda kordagi mänginud. Dan kusjuures ütles vahepeal midagi sellist:
"You guys are quarter the size of Glastonbury, but 10 times more energetic." 
Mul on ainult üks kriitikanool kontserti osas. Nimelt nad näitasid ekraanidel läbi vanamoodsate filtrite vms. lastud pilti, millel oli u. 3-sekundiline viivitus. See peaks kokku käima nende uue plaadi promoga, millel on selline 80ndate VHS
vibe, aga kontsertile selline stiil hästi ei sobinud. Õigemine stiil oleks ok, kuid see viivitus segas.
Mu üks teine suur lemmik Interpol oli ka eile, kuid nende kahjuks nad alustasid kell 20:00, kui veel päike oli väljas. Viimased lood olid täpselt siis, kui päike hakkas loojuma ja siis saadi alles teha paremat valgusshow'd. Muidu oli aga väga hea kontsert.