Moderaator: Meeskond
kbong kirjutas:Winamp õgib mälu tõesti nagu segane
null kirjutas:mida see last.fm'i jubin huvitavat pakub? pole kunagi kasutanud seda. mul mingi väike plug-in winampil mis last.fm'i lood saadab.
kbong kirjutas:null kirjutas:mida see last.fm'i jubin huvitavat pakub? pole kunagi kasutanud seda. mul mingi väike plug-in winampil mis last.fm'i lood saadab.
No, eks ta täidab sama eesmärki - saadab lugusid last.fm'i aga vahepeal kasutan teda ka n-ö raadiona, avastan uut muusikat. Seal saab mõnusalt panna käima mingi teatud artisti similar radio ja voila uusi bände jälle jalaga segada.
Ralf kirjutas:kbong kirjutas:null kirjutas:mida see last.fm'i jubin huvitavat pakub? pole kunagi kasutanud seda. mul mingi väike plug-in winampil mis last.fm'i lood saadab.
No, eks ta täidab sama eesmärki - saadab lugusid last.fm'i aga vahepeal kasutan teda ka n-ö raadiona, avastan uut muusikat. Seal saab mõnusalt panna käima mingi teatud artisti similar radio ja voila uusi bände jälle jalaga segada.
Oleneb ju samas kas kasutada seda eraldi programmi mida Last.fm pakub või siis Winampi plugin'i, mis on suuruselt paar kilobaiti.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist