Moderaator: Meeskond
AvP_75 kirjutas:Kas ma olen tõesti ainus, kes Eurovisooni ei vaatanud? Ma tean, et nt Ralf ei vaatanud, sest ma olin nädalavahetusel tal külas.
Loogiline, et see eelvoorust edasi ei pääse. Liiga paljud [inimesed] näevad seda mõnitusena. "Leto Svet" on puhas saast, väikeste laste seosetu sõnamulin on ka sügavama mõttega.Hea Aasta kirjutas:Leto Svet on ideaalne! Miks, te küsite? Sest see on ainuke laul mis vähegi silma paistab! Iga teise täiesti tavapärase lauluga oleks taas eelvoorus väljalangemine kindel, nüüd on vähemalt selle omapärase looga mingigi lootus, sest see paistab silma!
Ühe sõnaga valiti see laul, millega meil on kõige parem võimalus edasi pääsemiseks.
Correct me if I'm wrong, aga kui Eesti võitis, siis võtsime meie ka seda asja ju tõsiselt. Kas pole? Eestil pole paar viimast aastat hästi läinud, ja kuna keskmine eestlane on õel, väiklane ja kade, siis ta arvab, et parim kättemaks on naeruvääristada kogu sündmust.KiiZ kirjutas:Mulle tundub, et ainult balkani jobud võtavad seda tsirkust veel tõsiselt.
Hea Aasta kirjutas:Leto Svet on ideaalne! Miks, te küsite? Sest see on ainuke laul mis vähegi silma paistab! Iga teise täiesti tavapärase lauluga oleks taas eelvoorus väljalangemine kindel, nüüd on vähemalt selle omapärase looga mingigi lootus, sest see paistab silma!
Jumal tänatud, et valiti Leto Svet. Eelmisel aastal ka kiideti Gerli Padarit, aga kuna laul oli nii tavaline ega paistanud millegagi silma, siis oli selge, et edasi niigunii edasi ei pääse.
Ühe sõnaga valiti see laul, millega meil on kõige parem võimalus edasi pääsemiseks.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 13 külalist