On natuke varasemast ajast kui käimasolevast sajandist, aga ei saa ikka jätta mainimata, et "Hackers" on ülimalt äge film. Mu kaks filmifriigist tuttavat pidid krambid saama, kui nägid seda mu 50 lemmikfilmi hulgas, ja ma täitsa mõistan, miks - tegu ju väga
camp filmiga kus näidatavad arvutis toimuvad protsessid on isegi nüüdisaja tehnoloogiat vaadeldes päris ülepingutatud, kuid miski näitlejate, huumori ja muidugi dialoogi (trobikond tõeliselt andekaid repliike) juures mulle jubedalt meeldib... ma ei kujuta ette, millise nostalgialaksu võiksid sellest filmist saada üheksakümnendatel keskkoolis käinud ameeriklased, sest nagu IMDb'st lugeda võib, sõitsidki kõik tol ajal rulluiskudega ringi ning kandsid mingeid
sci-fi stiilis riideid.
Teine suur
guilty pleasure on "Wrong Turn", esimest korda vaadates oli pisut õudnegi, verd lendab julgelt ning on põnev isegi peale kümnendat vaatamiskorda (umbes nii palju kordi ma seda filmi näinud olen ja vaatan veelgi). Mõnusalt pull
slasher-flick, alahinnatud teemant. Meelelahutusliku faktori koha pealt täitis mu ootused igati.
Märkimist väärivad ka "Cursed" (libahundikana mitte just parim, kuid tänu Christina Ricci osalusele ja päris koomilisele sündmustikule täitsa vaadatav), "The Good Son" (tõesti, kui tihti me saame näha lapspsühhopaate ja seda veel Macaulay Culkini mängituna?), "Hollow Man" (lihtsalt lõbus, lisas Kevin Baconi mu lemmiknäitlejate nimekirja ning oli ka mõnusalt vägivaldne), "Jeepers Creepers" (tõsiselt vägeva esimese poolega horrorfilm ja ega põnevust koledasti rikkuv teinegi pool väga halb ei ole), "Lara Croft: Tomb Raider" (lahedalt
actionit ja loomulikult ka Jolie sarm), "Mindhunters" ja teised Renny Harlini filmid, Michael Bay teosed jpt.
Selle aasta filmidest, mis kriitikutele ehk nii väga ei meeldinud, kuid mis mind enam-vähem köitsid (st Rotten Tomatoes skoor ei küündi üle 25% ja mina andsin filmiblogis vähemalt 6): "Hannibal Rising", "Straightheads", "Resident Evil: Extinction", "Halloween" ja "Saw IV".
Venis jutt küll pikaks, aga loodetavasti ei tee see tuli, ja hau, ma korrigeerisin su postituse pealkirja inglise keele õigekirjareeglitele vastavamaks.