Silent Hill 2. Esimene film oli kuidagi üle kivide-kändude, mitmed elemendid ei meeldinud ning juustused dialoogid kohati ei teinud asja paremaks. Või noh, SH film mis põhineks SH2 mängul oleks minu jaoks ideaalne, peaasi et korralikult teostatud.
Veel sooviks ma Legacy of Kaini seeriast, eeldatavasti CGI animatsioon, sest live-action näeks enneolematult tobe välja. Ja näiteks
sellist laadi CGI'ga, poleks paha ju? Ila tilgub lausa, mõeldes kuidas Kain ja Raziel üksteisega võitlevad suurel ekraanil. Muidugi sellist asja on väga raske ekraanile tuua, arvestades kui keeruline see lugu on. Ning suvaline ameeriklane, kellel on raskusi juba subtiitrite lugemisega, ei mõistaks lihtsalt seda kõike.
Mänge on tegelikult vägagi raske adapteerida, arvestades veel seda, et pead mõtlema nii fännidele kui ka teistele, kes mänge ei mängi. Tavaliselt kiputakse minema just teist teed, mille tõttu fännid jälle pettuma peavad. Nii läks osaliselt SH filmiga, millest on mul väga kahju.

Kuid noh, lootused on SH2 filmi peal. Peab seekord kõvasti skeptilisem olema, sest ei taha jälle pettuda.
Siiamaani ei ole minu jaoks olnud ühtegi väga head videomängu filmi. Kõige lähemal on Silent Hill, hoolimata vigadest.
There was a HOLE here. It's gone now.