Moderaator: Meeskond
V kirjutas:ega siis tänapäeval küll ei ütle vanem lapsele,mida ta võib ja mida ta ei või vaatama minna.kus sa seda oled näinud.ning paljud riigid on eesti nõrga hindamissüsteemi hukka mõistnud,kuna selliseid asju nagu saw võivad vaadata mingid 14 aastased ning ükski neist pätakatest pole psüühiliselt valmis selleks võrreldes 20 aastasega.asi ole küpsuses poiss.crackhead kirjutas:pikk jutt, si*t jutt. needsamad vanemad peaksid mingi variserliku ja puritaanliku hindamisorganisatsiooni asemel oma lapsi paremini kasvatama, sest inimene muutub vägivaldseks tänu väärkohtlemisele ja halvale kasvatusele, mitte kinoekraanile. olen täiesti eesti reitingute poolt ja üleüldse võiks asi sõltuda lapse küpsusest, vanem ise tunneb oma last kõige paremini ja otsustab, mida laseb lapsel vaatama minna.
ning need organisatsioonid kuuluvad kinosüsteemi juurde juba 68 aasta 1. novembrist saadik.nii,et õigustada fakti,et eestis seda pole,kui igal pool mujal on...no come on.
V kirjutas:ega siis tänapäeval küll ei ütle vanem lapsele,mida ta võib ja mida ta ei või vaatama minna.kus sa seda oled näinud.ning paljud riigid on eesti nõrga hindamissüsteemi hukka mõistnud,kuna selliseid asju nagu saw võivad vaadata mingid 14 aastased ning ükski neist pätakatest pole psüühiliselt valmis selleks võrreldes 20 aastasega.asi ole küpsuses poiss.crackhead kirjutas:pikk jutt, si*t jutt. needsamad vanemad peaksid mingi variserliku ja puritaanliku hindamisorganisatsiooni asemel oma lapsi paremini kasvatama, sest inimene muutub vägivaldseks tänu väärkohtlemisele ja halvale kasvatusele, mitte kinoekraanile. olen täiesti eesti reitingute poolt ja üleüldse võiks asi sõltuda lapse küpsusest, vanem ise tunneb oma last kõige paremini ja otsustab, mida laseb lapsel vaatama minna.
ning need organisatsioonid kuuluvad kinosüsteemi juurde juba 68 aasta 1. novembrist saadik.nii,et õigustada fakti,et eestis seda pole,kui igal pool mujal on...no come on.
Robert kirjutas:Täiesti idiootne jutt. Esiteks tuleb VALIDA, mida keelata. Ameerikas on näiteks kõige haiglasem süsteem. VÄGIVALD - OK! SEKS - VÄGA PAHA ASI! Vähemalt on Skandinaavia maades asi vastupidi. Ja sinu argument, et paljud filmid on USAs alla 17 keelatud, on täiesti vale. NC-17 reitinguga filme on väga-väga vähe. Filmid nagu Hostel on R, mis tähendab et KÃIK saavad seda vaatama minna. Piisab ainult sellest, kui vanem sõber, ema-isa või kes iganes tuleb sinuga seda koos vaatama või ostab lihtsalt pileti ära. Ja Lätis on veel lõdvemad vanusepiirangud, kui Eestis.
V - Kõigile lubatud.
N12 - Alla 12 mitte soovitatud.
N14 - Alla 14 mitte soovitatud.
N16 - Alla 16 mitte soovitatud.
N18 - Alla 18 mitte soovitatud.
Ja mitte midagi pole seal keelatud. Kõik võivad vaatama minna, mida tahavad. Ja minu arust on see õige. Fakt on see, et kokkuvõttes väga vähestele inimestele mõjuvad filmid psühholoogiliselt halvasti. Nii et minu arust on isegi Eesti vanusepiirangud veidi liiga karmid.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist