Tegu on suhteliselt tavalise noortefilmiga kus mingi mõrvar ringi jookseb ja tapab. Parem kui nii mõnigi teine seda tüüpi film, kuid midagi erilist kah ei ole.
Aga kas sooviada 12-aastasel vaadata... Kui ta seni on vaadanud ilma erilise kontrollita filme, siis midagi uut seal nüüd vaevalt on. Ja see sõltub ka inimesest, kuidas kellegile mõjub. Ise hakkasin üsna varakult igasuguseid filme vaatamata, hoolimata žanrist või sobivust vanusele jälgimata (nojah, õigemini vanemad ei jälginud), mul sellest probleme ei tulnud ega olnud (õudusunenäod või nii). Eesti aja alguses sai päris mitu filmi ära vaadatud, mis lastele suunatud ei olnud. Meenub näiteks film From Beyond
http://www.imdb.com/title/tt0091083/Aga tagasi minnes küsimuse juurde, kas ma soovitaksin... siis vist mitte. On paremaid filme. Aga kas ma lubaksin vaadata... selleks peaks tõesti hästi inimest tundma, et osata öelda.
Vanusepiiranguid IMDBst vaadates leiab alates PG12 jaapanis kuni UK18 ja USA MPAA poole R rating. Nii et otseselt ei oska tõesi öelda.
PS: Loodan et sellest postitusest nüüd mingid kasu ka oli