Nimelt milline kuuest Star Warsi osast on parim teie arvates? Ise olen nelja esimest näinud ja 3. (Star Wars: Osa III - Sithi kättemaks) meeldis kõige rohkem. Ka neljandal osal plnud viga, kuid enda vana valmimise aasta tõttu oli kuidagi hipilik 1 ja 2 osa oli normaalsed. Nüüd veel näha 5. ja 6. osa.
Tunnistan suuuuuuuuuuure häbiga.. Ma ei ole Sithi kättemaksu veel näinud. Parandan selle vea nüüd lähipäevil. Kool lõppes ....
Seninähtutest meeldivad kõige rohkem Impeeriumi vastulöök ja Jedi tagasitulek.. Kuuendas need Endori kiviaja-ahvid olid lahedad.. Kui kunagi ammu telekast need vanemad Star Warsid tulid, siis nägingi neid seal .. Sellest hetkest hakkaski kogu see värk väga meeldima..
olen ninud kõiki, kõik eeldisid, 4. ja 5. natukene vähem, aga 3. jällegi kõigist natukene rohkem, lemmiktegelane Darth Vader ja Obi wan ja muidugi ka Yoda
star wars on selline klassika,et otsustada,kumb on parim on v2ga raske(mulle-sw f2nnile)n2gin k6ik 6 osa,kui vaadata sw3 ccplazas,sis p6rand v2riseb suurep2rastest helieffektidest,kui filmi alguses kuulsin minust paremal mingit suminat,tuli v2lja,et sealt lendas ekraanil laev .sammuti on suurep2rane graafika,m66gav6itlused on ylimalt 2gedad,uued relvad,uued tulnukad,k6ik mida v6is oodata heast sw filmist,kuigi mul oli juba alguses etteteada,mis juhtub peale seda osa,selle vaatamine oli v2ga huvitav,kuna syzee v6ttis liiga palju j2rske p88rdeid
Spoiler :
(kunagi polex arvanud et Darth Sidius on Palpatin... )
see ongi vist k6ige parem Star Wrsi film,kahju,et enam SW-d ei tule
SWIII kindlalt! . Kui eesti pealt näidati seda SW tegemist siis ütles Lucas kindlalt, et keegi ei tee sellele 7 osa, aga ehk on ta muutnud oma otsust. Muide on olemas küll raamatud, mis räägivad Leia ja Luke'i laste seiklustest, kus keegi paha riigitegelane neid tappa tahab.
�ge kunagi usaldage looma, kes koguaeg irvitab.Tal on midagi plaanis.
virsikukompott kirjutas:SWIII kindlalt! . Kui eesti pealt näidati seda SW tegemist siis ütles Lucas kindlalt, et keegi ei tee sellele 7 osa, aga ehk on ta muutnud oma otsust. Muide on olemas küll raamatud, mis räägivad Leia ja Luke'i laste seiklustest, kus keegi paha riigitegelane neid tappa tahab.
Olen kuskilt kuulnud, et Lucas on juba ammu allkirjastanud loa, et hakata filmima 7, 8 ja 9 osa. Võibolla vale, aga nii ma kuulsin.