Moderaator: Meeskond
Forza kirjutas:Kung Fu Hustle oli mingi pasakäkk, mis arvatavasti lõbustab ainult asiaate. Ma hakkasin seda vaatama poole viie paiku, kuid kuna see oli nii sitt ja totaalselt mitte põnevust äratav, siis panin selle ka kinni ja hindan hetkeemotsiooni põhjal,
1,5/10
Forza kirjutas:Kung Fu Hustle oli mingi pasakäkk, mis arvatavasti lõbustab ainult asiaate. Ma hakkasin seda vaatama poole viie paiku, kuid kuna see oli nii sitt ja totaalselt mitte põnevust äratav, siis panin selle ka kinni ja hindan hetkeemotsiooni põhjal,
[Rec] (2007)
Ei saa mina [Rec]-i kiitmislainetega kaasa minna, sest see Hispaania õudusfilm jättis mulle kehva üldmulje. Õudsaid kõhedusttekitavaid momente selles jagub, muidugi, aga minu jaoks oli stoori etteaimatav ja mitte usutav. Lõppu toodi veel mingi katoliku usu teema sisse, mis suutis asja ainult segasemaks teha. Kokkuvõttes ei saanudki ma aru, kust see kõik alguse sai. Ootan põnevusega USA remake-i “Quarantine”, et näha, kui halvaks suudetakse see veel teha.
hinne 2 (kehv)
Walk Hard: The Dewey Cox Story [Unrated Cut] (2007)
Mõnus muusika ja muhe huumor. John C. Reilly ja supernunnu Jenna Fischer. Sex, drugs & rock’n'roll. Kvaliteet komöödia ja hästi sisustatud filmiõhtu.
hinne 4 (hea)
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist