Moderaator: Meeskond
Spellbound kirjutas:Noh kes läheb [Rec] `i vaatama? Kell 19.00
Tasuta!
Mõtlen veel....
uLtImAtEcRiTiC kirjutas:Ralf jõudis suht viimasel hetkel ja kohti oli ikka veel.
Ralf kirjutas:Kuulsin oma ladina keele õpetaja kaudu, et "Das weisse band"-i esimesed 20 minutit pidid sünkroonist väljas olema ja subtiitrid ka must-valge pildi tõttu põhimõtteliselt nähtamatud. FYI.
rauls kirjutas:Täna läksin filmi vaatama ja lahkusin pärast 10 minutit. Tahaks ikka normaalselt algusest lõpuni vaadata. Mulle öeldi, et kolmapäevaks pidi normaalne koopia saabuma. Eks siis järgmise nädala teisel poolel lähen uuele katsele. Tundub olema vähemalt "9/10" film.
Ma ei küsinudki, vaid tulin suht ruttu vihasena tulema. Piletimüüja ütles muidu, et oli kõiki piletiostjaid teavitanud pärast seda, kui oli teada saanud, et selline jama on. See jama selgus reedeõhtusel (18:30) esilinastusel, aga mina olin enne seda juba pileti ära ostnud ja ei teadnud midagi. Ma usun, et kui oleks väga tahtnud, oleksin raha tagasi saanud, aga mis sellest enam.Ralf kirjutas:rauls kirjutas:Täna läksin filmi vaatama ja lahkusin pärast 10 minutit. Tahaks ikka normaalselt algusest lõpuni vaadata. Mulle öeldi, et kolmapäevaks pidi normaalne koopia saabuma. Eks siis järgmise nädala teisel poolel lähen uuele katsele. Tundub olema vähemalt "9/10" film.
Said piletiraha tagasi ka? Idee poolest oleksid nad pidanud andma.
Ralf kirjutas:Ega sina polnudki see noormees, kes istus otse teisel pool minust paremal olnud tühja istekohta? Kui olid, siis sa olid kohati ikka päris vaimukas, eriti kui ühel tuletõrjujatest olid käed verised ja sa lehvitasid oma kätega täpselt samamoodi nagu temagi.
Spellbound kirjutas:Kui uLtImAtEcRiTiC oli see, kes kätega vehkis, siis tähendab, et minu ja Live ees vasakul istusid järjest kbong, Soprano ja Ralf ning paremal uLtImAtEcRiTiC ja Kickflick. On alles kokkusattumus ja me ei märganud ühtegi tuttavat nägu, kuigi oleks pidanud![]()
Kuigi ma vist vaatasin vist mitu korda Sopranole otse näkku teadmata kellega on tegu
Spellbound kirjutas:Kui uLtImAtEcRiTiC oli see, kes kätega vehkis, siis tähendab, et minu ja Live ees vasakul istusid järjest kbong, Soprano ja Ralf ning paremal uLtImAtEcRiTiC ja Kickflick.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist