Viimane ja hea film, mida vaatasite

Sobiv koht arutlemaks filmidest, andmaks edasi soovitusi jms.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas olenlahe » 11. August 2006, 12:40

Batman : Returns x 5.
Kasutaja avatar
olenlahe
Batman alustab
Batman alustab

PostitusPostitas tam » 19. August 2006, 12:32

Thank You for Smoking

intrigeeriv pealkiri. minu arust küll. aga seda parem.

Aaron Eckhart (Erin Brockovich, Paycheck) on mees, kelle tööks on olla tubakafirmade maine jms kaitsja. tema peab musta valgeks rääkima ja ta on selles kuradi hea. näiteks on ta üks osapool telesaates, kuhu on toodud vähihaige noor poiss ning 3 erinevate tervisekaitse organisatsioonide esindajat ning Nick Naylor (peategelane ise). võiks jääda mulje, et Nick on kõige halvemas ja ebamugavamas olukorras seal, kui ei, hoopiski mitte. kui teda süüdistatakse selles, et tubakafirmad on tapnud selle noore poisi, siis Nicki vastuseks on "ei, tubakafirmad tahavad, et see poiss elaks". see poiss ja tuhanded teised, sest muidu kaotaksid nad oma kliendid. ning just sellepärast toetavad tubakafirmad kampaaniat, kus julgustatakse noori mitte suitsetama. loogiline, mis? alguses raevunud publik mõtleb ka selle üle järele ja jääb Nickiga nõusse. väike vähipoiss annab Nickile high five'i.

NIck ongi kaval ja arukas mees, kelle tööks on mitte eksida, vaid omada õigust. ta räägib palju ja kiiresti, kuid samas veenvalt ja loogiliselt. talle ei ole vaidluses vastast. kui siis, tema 12-aastane poeg, kes on oma isa endale eeskujuks võtnud. üks põhiliin ongi isa-poja suhted. see väike poiss on Cameron Bright (Ultraviolet, X3).

teiste tegelaste seas on veel Katie Holmesi süütukeset reposter Heather Holloway. käisid jutud, et Tom lasi filmist eemaldada hullemad seksistseenid. arvatavasti, kuna need pole saientoloogia dogmadega vastavuses vms. ei tea, midagi hullu seal praegu tõesti ei olnud. ja Katie'l olid alati riided ilusti seljas.

Veel tuntumaid nägusid: Maria Bello (Secret Window, A History of Violence, World Trade Center) ja David Koechner (Talladega Nights, Anchorman, 40 Year Old Virgin). üks sama võluv, teine sama naljakas nagu alati. üks võitleb alkoholi tarbimise, teine relvade kasutamise kaitseks. koos Nickiga on neil klubi. nad saavad kokku, söövad ja arutavad oma probleeme.

mulle meeldis see mõte inimestest, kelle tööks on kaitsta kuradit. ehk siis seista nende eest, kes tegelikult põhjustavad kõik hädad. nad teevad oma tööd täiuslikult, ent ometi on ka neil südametunnistus ja mõistus. kõik ju teavad, et suitsetamine tegelikult on tervist kahjustav, aga kõik peaks saama valida, kas ja kui palju nad seda tarbida tahavad.

ka filmi stiil ja välimus jms on suurepärased. pausid, kommentaarid, flask-backid - kõik see, mis on hea ja mulle meeldib, kui neid normaalselt kasutada.

filmis ei suitetata kordagi. paar hetke on, kus telerist tulevas vanas filmis tegelased suitsetavad. aga muidu ei hoia keegi põlevat sigarettigi käes. hea toon.

lähen kindlasti teist korda vaatama.
tam
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas Kaido » 19. August 2006, 16:07

Kasutaja avatar
Kaido
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas Peata Ratsanik » 19. August 2006, 17:35

Mulle meeldis väga film "Addams Family", täna õhtul vaatan kindlasti ära ka filmi järje.
Peata Ratsanik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ralf » 19. August 2006, 18:30

Järg oli isegi naljakam IMO, kuigi tunduvalt labasem.

Ise vaatasin viimati filmi "Hoodwinked".
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Mihkel » 01. September 2006, 17:04

Vaatasin just filmi "Akeelah and the Bee". Hetkeni minu jaoks aasta parim film, aga olen kindel, et tuleb ka paremaid filme. 8/10
Kasutaja avatar
Mihkel
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas hau » 01. September 2006, 17:46

viimati Humphrey Bogarti ja John Hustoni suurepärane Key Largo lahutas suurepäraselt meelt
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas elza » 02. September 2006, 20:34

viimane 10/10 film oli Requiem For A Dream ... meeletu ... sönadest jääb väheks kirjeldamaks emotsioone ...
Kasutaja avatar
elza
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas Mortena » 03. September 2006, 12:38

Appleseed - Üliiheaaa.
Kasutaja avatar
Mortena
Batman alustab
Batman alustab

PostitusPostitas tam » 03. September 2006, 12:39

elza kirjutas:viimane 10/10 film oli Requiem For A Dream ... meeletu ... sönadest jääb väheks kirjeldamaks emotsioone ...

ooh, räägi mulle sellest. see on mu lemmikuim üldse ma usun.
tam
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas elza » 03. September 2006, 12:51

tam kirjutas:
elza kirjutas:viimane 10/10 film oli Requiem For A Dream ... meeletu ... sönadest jääb väheks kirjeldamaks emotsioone ...

ooh, räägi mulle sellest. see on mu lemmikuim üldse ma usun.

see on lihtsalt nii töeline ... seal ei ole midagi fake'i ... reaalne ... ja nii emotsionaalne ...

nii ehtsad tunded ... nii ilusad ... ja ühiskond purustab need ...
Kasutaja avatar
elza
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas LadyBug » 03. September 2006, 18:35

Pirates Of The Caribbean: Dead Man's Chest...
Vaieldamatu lemmik nüüd...väga hea film!
And really bad eggs.. Drink up me hearties yo-ho!:) Savvy?
Kasutaja avatar
LadyBug
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas meinteil » 06. September 2006, 00:50

etv-lt Rootsi draama "ondskan" ("kurjus"). väga hea film.
7/10
"No beast so fierce but knows some touch of pity. But I know none, and therefore I am no beast."
meinteil
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas Robert » 06. September 2006, 19:47

Viimane ja hea oli vast Miami Vice.
Robert
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas tam » 06. September 2006, 23:47

niuts! ma jäin täna Snakes on a Plane'ist ilma... mul on nii kahju.. ja olevat eriti lahe olnud.. cuuuurses!
tam
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

EelmineJärgmine

Mine Filmijutud

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 11 külalist