Moderaator: Meeskond
kellyx12 kirjutas:Tere,vabandan ette segase seletuse pärast,kuid tahaksin teada ühe filmi nime.Filmis on üks tüdruk kes tahab minna muusika akadeemiasse vms. Ta saabki sisse ja seal kohtab ta palju sõpru.Seal filmis näitab igasugu tunde mis neil on ja ma mäletan et vahepeal on selline koht kus ta sõber palub tema abi.Sellele sõbrale meeldib üks mustade juustega tüdruk kes oskab väga hästi klaverit mängida..nad saavadki kokku.Filmi lõpus on võistlus stipendiumi peale.Sealt ma mäletan üht viiuldajat.lõpuks tulid nad kõik lavale ja teatati et tüdruku toanaaber(oli vist tumedanahaline) sai selle stipendiumi.Tüdruku vanemad olid ka seal ja tüdruk oli sõbranna üle õnnelik.Kui ma ei eksi siis seal oli ka üks kutt kes talle meeldima hakkas ja üks õel tüdruk kellele see kutt samuti meeldis.
Väga hea kui saate natukenegi aidata ja pakkuda välja filme mis võiksid selle kirjeldusega sobida.Tänan ette abi eest!!!
Hea Aasta kirjutas:Täpselt nii! Tänud!
Meenub mulle küll kui väga hea film, kuid nägin seda ammu-ammu. Peab siis uuesti vaatama.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist