Filmipläma!

Sobiv koht arutlemaks filmidest, andmaks edasi soovitusi jms.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Forzelius » 25. Märts 2009, 12:51

Sest seal on kogu aeg need vanemate filmid linastused ja saalid on pooltühjad. Plazas võiks ka olla vahest.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Hülss » 25. Märts 2009, 13:23

Forza kirjutas:Sest seal on kogu aeg need vanemate filmid linastused ja saalid on pooltühjad. Plazas võiks ka olla vahest.

Võiks, aga Plaza saalid on reserveeritud värskele ajudeta Hollywoodi masstoodangule. Tallinnasse tuleks rajada vastav kino, aga see on üüratu risk muidugi ja seda eriti praegusel ajal.

Kui mul seda raha oleks, siis teeks kasvõi ise sellise Kosmose-laadse kino kuskile võimalikult kesklinna kanti või siis kusagile äärealale. Üks suurem saal ja üks väiksem. Piletihind kusagil 20-50 krooni vahel, asjalik baar ja loomulikult piisava jalaruumiga mugavad toolid.

Avamispäeva seansid oleks...

11.00 - Me, Myself & Irene (20,-)

13.30 - South Park: Bigger Longer & Uncut (20,-)

15.00 - Lock, Stock and Two Smoking Barrels (20,-)

17.00 - Alien (35,-)

19.30 - Léon (35,-)

21.15 - Terminator 2: Judgment Day (50,-)

Loomulikult paneks üles netilehe, kus inimesed saavad esitada oma soove ja seda teha ka kohapeal paberitükile kirjutades. :-)
Kasutaja avatar
Hülss
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas eerik » 25. Märts 2009, 16:04

Sa võid ju unistada küll, aga nii need asjad ei käi. Põhimõtteliselt alles eelmise aasta augustis lõhuti Eestit valitsenud FC kinomonopol. Seda siis Tartu Cinamoni näol, mis õnneks oktoobris ka Tallinnasse jõuab. Filmilevimonopol aga kestab jätkuvalt.

Meil on veel pikk maa areneda.
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Gang-pae » 25. Märts 2009, 19:04

Tallinna Cinamonis pidi ju eraldi väärtfilmidele mõeldud saal(id?) tulema. PÖFF kolib ka sinna ja sellest piisab küll.
Vaevalt, et iganädalaselt hakkatakse neid nö klassikuid vaatams käima. Ja seda hollywoodi mass-saasta tarbime me kõik.
Kasutaja avatar
Gang-pae
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas eerik » 25. Märts 2009, 19:20

See kahe saaliga väärtfilmikeskus on Cinamonist eraldiseisev kino.
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Hülss » 25. Märts 2009, 19:31

eerik kirjutas:Seda siis Tartu Cinamoni näol, mis õnneks oktoobris ka Tallinnasse jõuab. Filmilevimonopol aga kestab jätkuvalt.

Kas see sama tulebki sinna Solaris'esse või misiganes ta nimi oli, mingi S-tähega ?

Gang-pae kirjutas:Tallinna Cinamonis pidi ju eraldi väärtfilmidele mõeldud saal(id?) tulema. PÖFF kolib ka sinna ja sellest piisab küll.
Vaevalt, et iganädalaselt hakkatakse neid nö klassikuid vaatams käima. Ja seda hollywoodi mass-saasta tarbime me kõik.

Polegi väitnud, et ei tarbi, heida pilk filmipäevikusse.

Kuigi kinos olen see aasta küllaltki vähe käinud.

Lisaks veel, et Fight Clubi linastus Plazas Hää filmide nädalal oli saal igatahes täis. Kui õigeid filme näidata, siis on ka huvi. ;-)
Kasutaja avatar
Hülss
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas eerik » 25. Märts 2009, 19:39

Solarisesse jah. http://www.solaris.ee/
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas hau » 25. Märts 2009, 20:53

http://www.slashfilm.com/2009/03/25/mov ... hings-are/

Ma pole lugenud raamatut, ega tea sisust midagi, aga im fakin stoked.
Ja see pole mingi disney lastekas. High quality shit. Aasta üks oodatumaid.
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Spellbound » 25. Märts 2009, 21:10

Oh lahe. Tahtsin seda just siia linkida. Raamatut lugesin väga väiksena ja mäletan ainult pilte sealt, aga traileri järgi on äratundmisrõõm suur. Väga nunnud karvapallid küll :)
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
Kasutaja avatar
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Soprano » 25. Märts 2009, 21:41

Pilt
Pilt
Pilt

Seda treilerit ma ootasin. Olin täielikult müüdud juba nende piltide järgi. Arcade Fire lugu "Wake Up" veel taustaks ja herr Soprano öeldud ainus lause filmist läheb loo pealkirjaga kokku, perfecto! OOTAN.
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas Jolt » 25. Märts 2009, 22:05

Ma olen ka toda filmi oodanud juba päris pikalt. Linastumine on ju korduvalt edasilükkunud ja reshootid on ka mingi ajuteema. Eks näis, mis välja tuleb ja kas mingi directors cut hakkab kinoversiooniga konkureerima või sai Spike siiski oma visiooni lindile. Trailer, muusika ja piltide sümbioosina, on küll perfektne.

Raamatuga on aga sellised lood, et kui nüüd hooga otsast lugema hakata, siis ega see üle kahe minuti võtta ei tohiks. Teksti on võrdlemisi minimaalselt. Piltide najal võiks aga kordi ajamahukam olla.

Ja Max näeb välja nagu noor Cillian Murphy, eriti Soprano poolt välja toodud piltidest esimesel + veel mõnel, mida siin pole.

HD ka nüüd olemas, supersweeeet.
Kasutaja avatar
Jolt
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas rauls » 25. Märts 2009, 23:24

Mis selles Based On Children's Book kogupere filmis siis nii erilist on???
Kasutaja avatar
rauls
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Jolt » 25. Märts 2009, 23:45

rauls kirjutas:Mis selles Based On Children's Book kogupere filmis siis nii erilist on???

HAHAHAHA, ma olen sentsitiiv 8) . Kohe olin kindel, et see saa lause tuleb sinu poolt ära. Võitlesin just veidi enam kui mitme inimese skeptitsismiga, oma tutvusringkonnast ka.
Eriti enam ei jaksa.

See on lasteloo kohta küllaltki tumedates toonides ja moraal pole üleüldse nii ilmselge nagu igas teises sellele eagrupile suunatus jutus. Raamat, nagu juba öeldud, on aga päris õhuke. Mind tõmbavad rohkem visuaalid ja Spike Jonze nimi.

Rauls, sa vist ei salli üleüldse ulmet ja iga veidi kõrgema fantaasialennuga kulgev lugu on ka out? Ning kõik lapsik, või pigem lapsepõlvega seotu, on automaatselt lihtne ja igav?
Kasutaja avatar
Jolt
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Soprano » 25. Märts 2009, 23:49

Aimasin ka rauli küsimust ette. :) Lahe, et meil on foorumis erinevate maitsetega filmisõbrad.
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas hau » 25. Märts 2009, 23:52

rauls kirjutas:Mis selles Based On Children's Book kogupere filmis siis nii erilist on???

Mis sa vaatasid siis seda versiooni, kus polnud ühtegi wild thingi? Vaata ikka õiget.

Ahh, nii armsad.
hau
Ristiisa
Ristiisa

EelmineJärgmine

Mine Filmijutud

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist