Moderaator: Meeskond
Rain93 kirjutas:AvP_75 kirjutas:Kas ma olen ainus filmiveeblane, kes pole "Nukitsameest" vaatanud?
Ma ka pole, kunagi näidati ETV pealt, ma mingi 5 minutit vaatasin ja siis vahetasin kanalit.
Jolt kirjutas:Holy effing moly!
Inglourious Basterds'i trailerit näeb siis juba homme, aga täna saab sellest veidi aimu.
Täpselt nii hull ja raju nagu QT oodata julgeb. Vähese nähtu põhjal tundub, et ta tabas väga hästi ära nende muhedate men-on-a-mission moviede tunde ja lisas sellele kõigele kung-fu filmile kohase doosi kineetilist energiat. Homme võib midagi kindlamat väita.
rauls kirjutas:Mina just jätan Inglourious Basterds'i treileri vaatamata, et võimalikult "puhtalt lehelt" selle suurteose esilinastust näha. Et oleks rohkem üllatusi ja avastamist. Nii tekib ka selline eriliselt mõnus ootusärevus. Treilerites näidatakse tihtilugu liialt palju ette ära.
chello kirjutas:rauls kirjutas:Mina just jätan Inglourious Basterds'i treileri vaatamata, et võimalikult "puhtalt lehelt" selle suurteose esilinastust näha. Et oleks rohkem üllatusi ja avastamist. Nii tekib ka selline eriliselt mõnus ootusärevus. Treilerites näidatakse tihtilugu liialt palju ette ära.
See tasub kindlasti ära! Ise suutsin vältida No Country For Old Men'i trailereid kuni lõpuni ja filmikogemus oli ka selle võrra asjalikum. Näiteks esimene mõrv maanteel oli üpris ootamatu, ent seda momenti demonstreerisid kõik trailerid. Sarnaseid hetki oli veel kuhjaga.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist