Filmipläma!

Sobiv koht arutlemaks filmidest, andmaks edasi soovitusi jms.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas lostinthemist » 08. Veebruar 2009, 19:42

Kas ma olen ainus filmiveeblane, kes pole "Nukitsameest" vaatanud? 8)
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
Kasutaja avatar
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Rain » 08. Veebruar 2009, 20:37

AvP_75 kirjutas:Kas ma olen ainus filmiveeblane, kes pole "Nukitsameest" vaatanud? 8)

Ma ka pole :irw: , kunagi näidati ETV pealt, ma mingi 5 minutit vaatasin ja siis vahetasin kanalit. :D
Kasutaja avatar
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas rauls » 08. Veebruar 2009, 20:39

Lapsepõlves sai seda tavaliselt iga aasta vähemalt korra ikka vaadatud. Pakun, et olen "Nukitsameest" ligi 10 korda näinud.
Kasutaja avatar
rauls
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ronet » 09. Veebruar 2009, 08:08

Issand.. see foorum ikka paneb imestama.

Ei teagi kui palju Nukitsameest näinud olen.. Vahepeal tegin paari aastase pausi ja nüüd hiljuti vaatasin uuesti. Endiselt väga hea.
Kasutaja avatar
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas DaydreamDiamond » 09. Veebruar 2009, 12:07

Rain93 kirjutas:
AvP_75 kirjutas:Kas ma olen ainus filmiveeblane, kes pole "Nukitsameest" vaatanud? 8)

Ma ka pole :irw: , kunagi näidati ETV pealt, ma mingi 5 minutit vaatasin ja siis vahetasin kanalit. :D

see ei ole asi, millega uhkustada :D
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
Kasutaja avatar
DaydreamDiamond
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Gang-pae » 09. Veebruar 2009, 14:06

Midagi Losti fännidele.
http://twitchfilm.net/site/view/21064/
Lost meets Versus meets Battle Royale.

Päris kobe filmike paistab tulevat.
Kasutaja avatar
Gang-pae
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Jolt » 10. Veebruar 2009, 14:02

Holy effing moly!

Inglourious Basterds'i trailerit näeb siis juba homme, aga täna saab sellest veidi aimu.

Täpselt nii hull ja raju nagu QT oodata julgeb. Vähese nähtu põhjal tundub, et ta tabas väga hästi ära nende muhedate men-on-a-mission moviede tunde ja lisas sellele kõigele kung-fu filmile kohase doosi kineetilist energiat. Homme võib midagi kindlamat väita.
Kasutaja avatar
Jolt
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Hülss » 10. Veebruar 2009, 15:23

Jolt kirjutas:Holy effing moly!

Inglourious Basterds'i trailerit näeb siis juba homme, aga täna saab sellest veidi aimu.

Täpselt nii hull ja raju nagu QT oodata julgeb. Vähese nähtu põhjal tundub, et ta tabas väga hästi ära nende muhedate men-on-a-mission moviede tunde ja lisas sellele kõigele kung-fu filmile kohase doosi kineetilist energiat. Homme võib midagi kindlamat väita.

Cool beans. Ei jõua ära oodata. :))
Kasutaja avatar
Hülss
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas rauls » 10. Veebruar 2009, 22:46

Mina just jätan Inglourious Basterds'i treileri vaatamata, et võimalikult "puhtalt lehelt" selle suurteose esilinastust näha. Et oleks rohkem üllatusi ja avastamist. Nii tekib ka selline eriliselt mõnus ootusärevus :P. Treilerites näidatakse tihtilugu liialt palju ette ära.
Kasutaja avatar
rauls
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas hau » 10. Veebruar 2009, 22:57

rauls kirjutas:Mina just jätan Inglourious Basterds'i treileri vaatamata, et võimalikult "puhtalt lehelt" selle suurteose esilinastust näha.

How is that even possible??
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Risko » 10. Veebruar 2009, 23:24

rauls kirjutas:Mina just jätan Inglourious Basterds'i treileri vaatamata, et võimalikult "puhtalt lehelt" selle suurteose esilinastust näha. Et oleks rohkem üllatusi ja avastamist. Nii tekib ka selline eriliselt mõnus ootusärevus :P. Treilerites näidatakse tihtilugu liialt palju ette ära.

See tasub kindlasti ära! Ise suutsin vältida No Country For Old Men'i trailereid kuni lõpuni ja filmikogemus oli ka selle võrra asjalikum. Näiteks esimene mõrv maanteel oli üpris ootamatu, ent seda momenti demonstreerisid kõik trailerid. Sarnaseid hetki oli veel kuhjaga.
Kasutaja avatar
Risko
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas rauls » 10. Veebruar 2009, 23:44

chello kirjutas:
rauls kirjutas:Mina just jätan Inglourious Basterds'i treileri vaatamata, et võimalikult "puhtalt lehelt" selle suurteose esilinastust näha. Et oleks rohkem üllatusi ja avastamist. Nii tekib ka selline eriliselt mõnus ootusärevus :P. Treilerites näidatakse tihtilugu liialt palju ette ära.

See tasub kindlasti ära! Ise suutsin vältida No Country For Old Men'i trailereid kuni lõpuni ja filmikogemus oli ka selle võrra asjalikum. Näiteks esimene mõrv maanteel oli üpris ootamatu, ent seda momenti demonstreerisid kõik trailerid. Sarnaseid hetki oli veel kuhjaga.

Jep. Võtame kasvõi näiteks selle, et Burn After Readingu treieleris näidati ära, kuidas Malcovich Bittile molli andis. Mul aga oli nii hea filmi ajal, et ei teadnud seda suurepärast kohta ette. Sedasorti üllatuste pärast ongi hea, kui treiler nägemata!
Kasutaja avatar
rauls
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas eerik » 16. Veebruar 2009, 18:37

Buratino - tõeline B film!
http://buratinofilm.com/index/
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas eerik » 18. Veebruar 2009, 18:15

Mul tuli mõte korraldada endale koolivaheajal märtsis privaatne "hea filmi nädal". Esialgne nimekiri on selline:

Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004) - Michel Gondry
Traffic (2000) - Steven Soderbergh
Unforgiven (1992) - Clint Eastwood
Nuovo cinema Paradiso (1988) - Giuseppe Tornatore
Akira (1988) - Katsuhiro Otomo
A Room with a View (1985) - James Ivory
El Norte (1983) - Gregory Nava
Il Deserto rosso (1964) - Michelangelo Antonioni
Det Sjunde inseglet (1957) - Ingmar Bergman
Rashomon (1950) - Akira Kurosawa
Brief Encounter (1945) - David Lean
Pinocchio (1940) - Hamilton Luske, Ben Sharpsteen

Ilmselt tuleb nimekirjas mõned muudatused (70ndatest pole ühtegi, 80ndatest liiga palju) teha aga enda arvates tuli päris hea kompott.
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas hau » 18. Veebruar 2009, 20:58

The Expendables teema vist on kadunud, aga mainiks väikest detaili, et filmi on kaasatud veel Eric Roberts (asendab Kingsleyd), Danny Trejo ja selline vana nagu Ahnuld. Jep, Governor Arnold Swartzenegger mängib Sly filmis iseennast. Ilmselt mingi väike cameo, aga asi seegi. Ultimate Action Star Movie. Vot see on projekt, kus sooviks, et QT oleks olnud lavastaja, aga loodame, et Sly suudab selle teha piisavalt vinge, kus pole ainult kaklus kakluse otsas, vaid ikka style n shit ja muud nipet näpet kah.
hau
Ristiisa
Ristiisa

EelmineJärgmine

Mine Filmijutud

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist