Viimane vaadatud film! (mis puudub FV andmebaasist)

Sobiv koht arutlemaks filmidest, andmaks edasi soovitusi jms.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas KiiZ » 23. Detsember 2007, 12:45

National Treasure: Book of Secrets (kommenteerin filmi teema all)

Surviving Christmas
4.5/10 (mõned naljakad kohad ja paar head näitlejat)
Kasutaja avatar
KiiZ
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas hau » 23. Detsember 2007, 22:27

Brick

See on nii hea väike masterpiece. See on samuti väga õigel ajal tulnud film, sest mitukümmend aastat pole häid Chandleri/Hammett detektiivilugusid tehtud. Tegevuspaigaks film-noiridele vastaselt keskkool ja tegelasteks õpilased. Muidugi ei räägi me siin Chandleri mõne kriminulli ekraniseeringust vaid Rian Johnsoni kirjutatud stsenaariumist, milles peategelane käitub ja räägib nagu Spade või Marlowe. Kõrvaltegelased on rohkem kaasajastatud löömameeste, spordipoiste ja narkomaanide/-kunnide näol. Sisukäigud ja ülesehitus on sama nauditav kui neljakümnendate film-noiridel. Johnson on loonud tavalisest keskkoolist ja selle ümbrusest väga huvitava ja maagilise paiga. Kaameratöö, montaaz ja muidugi muusika on kõik väga head. Kõige parem selle juures on see, et Brick on indiefilm. The Black Dahlia jm viimastel aastatel tehtud üritused ongi jäänud üritusteks, Brick on real deal.
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Shotgun » 24. Detsember 2007, 00:01

Eaten Alive (1977) - Natuke Psycholik. Tolle aja õudukatega üsna üks-ühele, midagi uut ei pakkunud. Ajaviiteks mõnus..

Stardust - No see oli nüüd üllatuseks. Viimase peal. Üldiselt ei vaata selle žanri filme, aga headele kommentaaridele tuginedes otsustasin ära vaadata ja ei kahetse. Omakorda soovitaks nendele, kes veel pole vaadanud.

The Exorcist - Lõpetasin just vaatamise. Vägagi vaadatav linateos, peaks mainima. Usku kaotav preester, meeleheitel näitlejannast ema, räsitud olemisega detektiiv, saatana käe alla kannatav tütar ja kõige lõpuks grandmaster-preester "The Exorcist" ise. Üsnagi värvika kogupildi annab see viisik. Ega ta eriti õudne vaadata küll ei olnud, pigem pingeline ja huvi äratav, et mis saab lõpuks (mitte, et see äraarvatav ei oleks). Samas materjali, mille kallal mõnitada annaks ja näiteks filmi nimega Scary Movie 2 sisse panna oleks, on piisavalt..
Kasutaja avatar
Shotgun
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas Shotgun » 25. Detsember 2007, 03:12

Hops-hops vaatasin Exorcisti järgmised osad ka ära:

The Exorcist 2: The Heretic - Veidi mage. Esimene osa oli kõvasti originaalsem. Õudne ei olnud, üllatada ei suutnud ka millegiga.. Triloogia vast kõige kehvem osa.

The Exorcist 3 - Juba parem. Muidugi hulk aega möödas teisest osast, aga suhteliselt hea. Võib-olla võiks õiendada selle kallal, et räigelt veniv oli. Muudkui vaata ja vaata, otsa ei saa. Lõpp oli see-eest võrratu. Dialoogid olid ka suhteliselt vaadatavad/kuulatavad. Mis veel hea tundus, oli see, et alguses oli jälle kasutatud esimesest The Exorcist'st pärit "theme-i": http://youtube.com/watch?v=2I-KFpmvji8 - see on tähelepanu köitev.

Evan Almighty - Eriti palju sellest filmist ei oodanud. Tegelikult oli täitsa hea stsenaariumi/stooriga, aga žanriga oli väheke mööda pandud - kardeti kriitikat vist, mis sa ikka õiendad, kui tegemist komöödiaga, eks, pidigi olema. Selles mõttes, et nagu ei tabanud end vist kordagi naeru lagistamas, aga seda ju komöödiad peaksid tähendama, et saab kõhutäie naerda kah. Põhimõtteliselt ma teeks selle filmi maha, aga mingi väike sõnum oli siiski sisse pandud, seega kõige hullem ei ole.
Kasutaja avatar
Shotgun
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas Forzelius » 25. Detsember 2007, 13:27

Open Range- väga hea vestern, hea näitlejatöö jne...
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Jolt » 25. Detsember 2007, 16:36

Dazed and Confused - Tegelikult teen ma veidi sohki, sest et see pole mitte päris viimane film, mida vaatasin. Siiski, varjutab D&C senini kõik ülejäänud elamused, mis järgnesid.
Vaatasin seda koos sõbra ja viimase tüdrukuga, üleeile õhtul. Neil oli komöödia tuju ning mulle oli jäänud arusaamine, et tegu on mingi noortekomöödiaga, sisuga ma väga tuttav polnud. Niisiis, olin täiesti ettevalmistamata selleks, mis järgnes...
Praktiliselt kaks tundi filmi, milles ei toimu sisuliselt mitte midagi, puudub kindel sisu, ei ole peategelasi (keegi ei domineeri ühegi teise üle, samas pole ka eriti kellelgagi samastuda). Ent siiski on nii aus, nii siiras, nii soe, sellesse filmi on püütud kogu see lapsepõlve vabaduse tunne, lisaks sellele suudab antud teos (ja siinkohal võin ma eksida, sest et mul on suhteliselt hall arusaamine kümnendist, mis lõppes juba enne minu sündi) kogu selle seitsmekümnendate tunde endasi anda. Ühte koolipäeva ning kolkakülla on kokku pandud kogu kümnend, kui see ei ole märk heast filmist, siis ma väga ei teagi, mis seda veel olla võiks.
Kasutaja avatar
Jolt
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 26. Detsember 2007, 18:01

3:10 to Yuma. Hea oli, vb kirjutan hiljem pikemalt...
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas R9 » 26. Detsember 2007, 20:46

The Nine Lives of Tomas Katz
omapärane, kui järele mõelda siis täitsa meeldis, hea soundtrack oli ka
http://www.youtube.com/watch?v=5jSEEiQF3uQ
R9
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas Liquid- » 27. Detsember 2007, 00:51

Noo .. täna vaatasin seda "The hitcher" päris okei film oli , kujutasin seda üldse teistmoodi ette küll . 6/10
Kasutaja avatar
Liquid-
Batman alustab
Batman alustab

PostitusPostitas Forzelius » 27. Detsember 2007, 15:25

Blueberry- imelik film oli...
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Cagefactor » 27. Detsember 2007, 15:49

delta farce 2007 - sai naerda
Ernest Hemingway once wrote, "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part.
Kasutaja avatar
Cagefactor
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas hau » 29. Detsember 2007, 19:13

I'm Not There

See on väga originaalne ja huvitav film. Todd Haynesi stsenaarium on midagi väga uudset. See idee on mu arust täiesti geniaalne, et 6 erinevat näitlejat, hoolimata vanusest, soost ja nahavärvist, kehastavad Bob Dylani prototüüpi mingis ta eluperioodis. See, et Cate Blanchett tegi elu rolli on vana uudis. Mulle meeldis veel Christian Bale'i roll. See vend üllatab mind ikka iga esitusega. Heath Ledger ja Richard Gere olid ka tiptop, nende lood olidki ehk kõige pikemad. Ben Whishawi roll oli näiteks väga lühike. Väike neegripoiss oli ka väga hea. Lahe oli kõigi tegelaste juures see dylanlik krussis juustega soeng ja tema inglise murrak. Kõige dylanlikum oligi just Blanchett. Kaameratöö oli samuti suurepärane, nagu ka montaaž. Eirates eluloofilmide põhimõtteid tegi Haynes suurepärase ja inspireeriva teose, mille sarnaseid ei teagi kohe kas oodata veel või karta, et järgnevad tulevad kehvemad.
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas hau » 29. Detsember 2007, 19:28

Atonement

Eelarvamus oli mul selline: see on üks järjekordne pride and prejudice bullshit oscari hoor, aga peale filmi pean tunnistama, et i was wrong. See ei ole midagi sarnast Joe Wrighti ja Keira Knightley eelmisele koostööle, see pole mingi tavaline armastuslugu, aga see on ikkagi üks paras akadeemia pleaser. Esiteks sisu on väga huvitav, see novell, mille põhjal film tehti, tundub olevat ülikõva. Stsenaarium on ka väga hea. Juba Joe Wrighti loo jutustamisest on aru saada, et see pole tavaline ekraniseering. Keiral kindlasti parim roll ja McAvoy on samuti tipptasemel. Kaameratöö on superluks. Nelja ja poole minutiline sõjastseen on üks filmi parimaid stseene. Muusikas kasutatakse väga huvitavalt tavalisi helisid, näiteks kirjutusmasina klõpsimist jms.
Filmi tegevuse tõmbab käima üks väike tüdrukunäss, kes tahtlikult annab politseile valetunnistuse, mille tagajärjel võetakse McAvoy kinni ja saadetakse sõtta. Ma ei ole kindel kas Saoirse Ronan väärib selle eest Kuld Gloobust, aga see stseen, kus ta andis valetunnistuse tekitas minus selliseid tundeid, et läheks ja lendakse tollele värdjale pasunni. Ei tea kas asi on näitlejas, aga see tegelane oligi paras bitch.
Tõeliselt hea film, aga kahtlustan, et ta röövib selle aasta parimatelt filmidelt nagu There will.. ja No country.. enamuse Oscaritest ära.
I hope i'm wrong.
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas null » 30. Detsember 2007, 01:49

crash sai etv vahendusel ära vaadatud. hea film. pea kaks tundi läks ikka vägakiirelt.
Kasutaja avatar
null
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Shotgun » 30. Detsember 2007, 01:52

Poltergeist - Igav ei hakanud igatahes. Näitlejad olid ka üsna edukalt valitud, mängisid päris hästi välja. Muidugi see stsenaarium või lugu üldse mulle väga ei istunud, võib-olla selles ka asi, et ma liialt palju sääraseid filme jutti vaadanud (juhtusid kätte :) ).
Kasutaja avatar
Shotgun
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

EelmineJärgmine

Mine Filmijutud

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 11 külalist