Moderaator: Meeskond
Soprano kirjutas:Palun ühe filmi kohta topelt postitusi mitte teha.
Kui film on andmebaasis, siis võiks arvamuse ainult sinna panna. Alati on kahju vaadata, kui siin teemas tekib mõne filmi kohta pikem arutelu, mis "kaob" suures teemas ära ja võiks filmi all olla.
Viimati vaadatud teema on laiskadele (nagu mina): film+hinne. Ja muidugi siis, kui film pole andmebaasis.
Rain kirjutas:G-Force (2009) 4/10
Soprano kirjutas:Palun ühe filmi kohta topelt postitusi mitte teha.
Kui film on andmebaasis, siis võiks arvamuse ainult sinna panna. Alati on kahju vaadata, kui siin teemas tekib mõne filmi kohta pikem arutelu, mis "kaob" suures teemas ära ja võiks filmi all olla.
Viimati vaadatud teema on laiskadele (nagu mina): film+hinne. Ja muidugi siis, kui film pole andmebaasis.
Jolt kirjutas:See ühe filmivaatamisest maksimaalsete postituste arvu välja lüpsmine ajas end juba ammugi muigama. Mõtlen korraks isegi mingid juhtnöörid anda, kuidas iga filmivaatamise peale saaks minimaalselt viis postitust, aga ma panen niivõrd tihti offtopicut kõikjal, et ei näinud hea ideena.
Viimati vaadatud Bronson (2008). Refn on väga andekas lavastaja, loodan et nii Bronson kui Valhalla Rising (Mads Mikkelsen Odinina, uhh) tulevad PÖFFile ka. Film ise on päris eriskummaline, kompositsioonide ja võttenurkade tõttu tundub nagu lappaks läbi mingi eriskummalise ostukataloogi. Klassikalisest muusikast kuni nilbe elektropopini ulatuv helirada muudab kõik veelgi sürreaalseks. Hardy on iga uue rolliga üha sümpaatsem. IMDb hinnang on õigustamatult karm.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 11 külalist