UK'sse tuleb see ju 5'endal juba. Ma olen saatnud ühe kirja ka, ning mulle õeldi, et see film eesti kinodesse ei tule. Võibolla oli see hetkeliste andmete põhjal, a kui tõesti ei tule siis olen ma küll väga pettunud.

Moderaator: Meeskond
LauraOlen kirjutas:Uskumatu, et ''The Duchess'' ei tulegi vist eesti kinodesse. Olles suur Keira Knightley JA Ralph Fiennesi ning ajalooliste filmide fänn tahaks seda väga näha. Ma oleks isegi rahul kui see tuleks millalgil jaanuaris, vähemalt parem kui vaadata surfthechannelis uduselt.
UK'sse tuleb see ju 5'endal juba. Ma olen saatnud ühe kirja ka, ning mulle õeldi, et see film eesti kinodesse ei tule. Võibolla oli see hetkeliste andmete põhjal, a kui tõesti ei tule siis olen ma küll väga pettunud.
eerik kirjutas:LauraOlen kirjutas:Uskumatu, et ''The Duchess'' ei tulegi vist eesti kinodesse. Olles suur Keira Knightley JA Ralph Fiennesi ning ajalooliste filmide fänn tahaks seda väga näha. Ma oleks isegi rahul kui see tuleks millalgil jaanuaris, vähemalt parem kui vaadata surfthechannelis uduselt.
Kellele sa selle kirja saatsid? Limonaadikinosse see loomulikult ei tule, pigem uuri Sõprusest või isegi Cinamonist.
Soprano kirjutas:
who you gonna call...
ei vasta tõele
hau kirjutas:Ma ei taha su unelmaid lõhkuda, aga õnneuimas sa võib-olla ei märkand, et see uudis on SLõhtulehes.
Siinkohal pole vaja tuua üldse põhjuseidki, miks see uudis on lausvale.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist