Fletchu puhul tunduvad mullegi hinded kohati üleliia kurjalt pandud. Samas üritan ise ka nähtut kriitilisemalt hinnata ja puhtalt mingi kult- või väärtfilmi staatuse eest priipääsu mitte anda. Ikkagi... peale filme loen reeglina triviat ka ja uurin järgi, kas filmi oli oma linastumisajal mingi lisaväärtus.
Ikkagi, minulegi esimene blogi, mida regulaarselt lugema hakkasin. Väärikas võitja.
Ja wow

ma ei teadnudki, et mu potentsiaalsel blogil on juba enne valmimist lugejaskond olemas. Sõbrad on küll vahel rääkinud, et ma võiks mingit nähtut kuskil kuidagi reklaamida, teeks neil ka filmide valimise kergemaks ja juhataks mingi sellise kraamini nagu ntks Kevin Smithi Q&A'd, kuid veidi rohkem arvuti taga aega veetav rahvas - ja
ergo blogide lugeja - teab seda tüüpi asju isegi. Või noh, meeldetuletamine pole ka halb, Soprano postituste tõttu vaatasin hiljuti jälle kõik kolm õhtut KS'ga uuesti üle.
Ma ei jõua hetkel filmimölagi kommentaariumisse, aga äkki poole aasta pärast katsetan. Suurim takistus on lõputöö, hetkel on vaba aega täpselt ühe filmi jagu, enne magaminekut.