Moderaator: Meeskond
Asko kirjutas:Taavi kirjutas:Star Wars on väga keeruline teema tegelt. Räägitud on jah üheksast. Kuuenda osa lõpus sai sündmustik küll täiesti sobiliku lõpu, kuid Skywalkerite ja asjadega annaks kindlasti lugusi palju teha.
A Lucas on ise öelnud, et see ("Osa III") on tema jaoks viimane. Võibolla kunagi keegi saab õigused endale ja teeb viimased 3 ka ära. Nii järgmise 20 aasta pärast.
Materjali peaks tõesti jaguma, on ju ka mitmeid mänge tehtud selle põhjal, kusjuures nende story polegi kõge hullem olnud (Jedi Knight seeria). Karta on tõesti, et lähemal ajal järgmist kolme filmi oodata ei ole, kui need üldse tehakse. Siiski loodan, et nad kunagi ikka ära tehakse.
tam kirjutas:absoluutsed lemmikud on Requiem For A Dream ja Kill Bill. siis tulevad filmid, mis mulle meeletule meeldinud on. nt Sin City, Pulp Fiction, Once Upon A Time In Mexico, Reservoir Dogs, Dogville, Dear Wendy, Magdalene Sisters, Trainspotting, Fear and Loathing In Las Vegas, Saw, Go, Battle Royale, Final Destination, Rules of Attraction, Moulin Rouge!, Romeo+Juliet, American History X, Monty Pythoni filmid ja veel ja veel, mis mul praegu pähe ei tule.
kkssuur kirjutas:tam kirjutas:absoluutsed lemmikud on Requiem For A Dream ja Kill Bill. siis tulevad filmid, mis mulle meeletult meeldinud on. nt Sin City, Pulp Fiction, Once Upon A Time In Mexico, Reservoir Dogs, Dogville, Dear Wendy, Magdalene Sisters, Trainspotting, Fear and Loathing In Las Vegas, Saw, Go, Battle Royale, Final Destination, Rules of Attraction, Moulin Rouge!, Romeo+Juliet, American History X, Monty Pythoni filmid ja veel ja veel, mis mul praegu pähe ei tule.
Suht sellised vägivaldsed kõik![]()
Kuid Kill Bill on tõesti nüüd ka üks Minu absoluutsetest lemmikutest.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist