Viimane vaadatud film! (mis puudub FV andmebaasist)

Sobiv koht arutlemaks filmidest, andmaks edasi soovitusi jms.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Forzelius » 11. August 2009, 21:44

PE teist korda. mulje parem...
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas eerik » 12. August 2009, 00:58

Ma vaatasin kõige pealt TMFE, siis TSS ja siis R. Kõik olid üsna head, punktid vastavalt 7/10, 9/10 ja 8/10.
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Garli » 12. August 2009, 01:00

Van Sant'i Elephant'i vaatamise lõpetasin just. Päris korralik eksperimentaalfilm.
Kasutaja avatar
Garli
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 12. August 2009, 01:03

W neljandat korda, 10/10 nüüd.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Soprano » 12. August 2009, 01:07

Forza kirjutas:W neljandat korda, 10/10 nüüd.

Vaata nüüd DC.
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas Forzelius » 12. August 2009, 01:31

Peaks jah.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Hülss » 12. August 2009, 05:13

Forza kirjutas:PE teist korda. mulje parem...

eerik kirjutas:Ma vaatasin kõige pealt TMFE, siis TSS ja siis R. Kõik olid üsna head, punktid vastavalt 7/10, 9/10 ja 8/10.

Forza kirjutas:W neljandat korda, 10/10 nüüd.

Soprano kirjutas:Vaata nüüd DC.

Kas teil on kõik korras ? :))

Oleks tore teada, mis filmidest jutt käib. Kuigi eerik teeb ilmselt nalja ja Soprano soovitab Director's Cut'i. W on Olive Stone'i W. ?

Ise vaatasin viimati Crips and Bloods: Made in America, mis näitab rassismi tagajärgi LA's läbi nelja aastakümne. Paraku teeb ta seda väga ühepoolselt ja subjektiivselt. Kavatsustelt siiski hea dok, jutustab Forest Whitaker, muusikavalik on superb ja vanade meeste jutt on üdini tõsi. Kokkuvõttes aga pisut naiivne ja ühekülgne vaatepilt.
Kasutaja avatar
Hülss
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Soprano » 12. August 2009, 05:42

Tüüpiline Forza oma lühendamistega. PE oli Public Enemies, kusjuures leidub ka film P.E.
W'ga oli mu esmane mõte just Oliver Stone W., kuid F rääkis loomulikult Watchmen'st. Bush'i filmi pole ta kordagi vaadanud...

Forza enda kaotus, kui teised ei loe pealkirju välja. Sama muide Trash'ga, kes harrastab pealkirjade eestindamist siin teemas. Paar korda oli muhe, kuid muutus ruttu tüütavaks.
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas Jolt » 12. August 2009, 07:50

Tõsilugu. Lühendamine on okei siis, kui eelnevast kontekstist tuleb kuidagi välja, mis filmiga tegu või tolle filmi initsiaalid on saanud liiga ilmseks, ntks LOTR. Muidu aga vastava filmi teemas/ kui samas postituses on filmi nimi täispikalt ära toodud/ kui postitus on vastus kellegi teise jutule samast filmist.
Siin teemas lampi lühendades on WTF-momendid kerged tekkima.

Trashi osas olen Pellega sama meelt, aga tema puhul on see niikuinii nagu reklaam või miskit (paar päeva hiljem saab blogist teada, et millest jutt) ja müsteerium müüb ju päris hästi.
Kasutaja avatar
Jolt
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Trash » 12. August 2009, 10:46

Soprano kirjutas:Sama muide Trash'ga, kes harrastab pealkirjade eestindamist siin teemas. Paar korda oli muhe, kuid muutus ruttu tüütavaks.

See foorum kasutab originaal ja rahvusvaheliste nimede asemel eestindusi ja mina püüan lihtsalt asjaga viisakalt kaasa minna, võõras kohas pererahva kommete järgi käituda. Sinupoolne väide tundub kummastav ja kuigi administraatori arvamus peab peegeldama alati kogu saidi üldmõttemalli, siis seekord kahtlustan sind ( taas ) isetegevuses ja oma (hobi)töörolli mittetäielikus mõistmises.

Viimati vaadatud Ülemaailmne sagedus.
Iron Man transforms into cyberkinetic gun.

http://trash-can-dance.blogspot.com/
Kasutaja avatar
Trash
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Nowitzki » 12. August 2009, 13:17

The Last of the Mohicans (1992)

Oi see on hea film,parim on muidugi siin muusika,väga v6imas ikka.Näitlemine oli ka hea aga keegi ei paistnud millegi v erilisega silma.Kuid film oli p6nev ja huvitav,oleks v6inud isegi veidi pikkem olla see 1.36h jäi veidi lyhikeseks

8/10
Nowitzki
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Garli » 12. August 2009, 13:36

Sukiyaki Western Django. nii epic film lihtsalt. täiega meeldis.
Kasutaja avatar
Garli
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas eerik » 12. August 2009, 14:18

Hülss kirjutas:Kuigi eerik teeb ilmselt nalja

Ei teinud nalja. Eeldasin, et kõik suudavad mu mõtteid lugeda ja mu lühenditest ja akronüümidest aru saada. Aga no okei:
The Man From Earth - 7/10
The Seventh Seal - 9/10
Repulsion - 8/10

Tegelikult ma mõtlen, et võiks ka suvaliselt valitud filme vaatama hakata. Praegu olen valinud selliseid, mis mulle ilmselt meeldivad ja enamus meeldivadki ning see tõttu on keskmine hinne idiootselt kõrge. :pööritus:
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Gang-pae » 12. August 2009, 14:25

eerik kirjutas:
Tegelikult ma mõtlen, et võiks ka suvaliselt valitud filme vaatama hakata. Praegu olen valinud selliseid, mis mulle ilmselt meeldivad ja enamus meeldivadki ning see tõttu on keskmine hinne idiootselt kõrge. :pööritus:

Selle asja nimi on The Forza Syndrom
Kasutaja avatar
Gang-pae
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Soprano » 12. August 2009, 14:31

Trash kirjutas:
Soprano kirjutas:Sama muide Trash'ga, kes harrastab pealkirjade eestindamist siin teemas. Paar korda oli muhe, kuid muutus ruttu tüütavaks.

See foorum kasutab originaal ja rahvusvaheliste nimede asemel eestindusi ja mina püüan lihtsalt asjaga viisakalt kaasa minna, võõras kohas pererahva kommete järgi käituda. Sinupoolne väide tundub kummastav ja kuigi administraatori arvamus peab peegeldama alati kogu saidi üldmõttemalli, siis seekord kahtlustan sind ( taas ) isetegevuses ja oma (hobi)töörolli mittetäielikus mõistmises.

Viimati vaadatud Ülemaailmne sagedus.

Asi just selles, et paljusid sinu vaadatud filme ei ole foorumis ja eestikeelset kirjapilti pole seega silma ette sattunud. Nüüd peab ootama blogi sissekannet, et teada saada, mis filmi vaatasid. Ja see oli kõigest minu kui kasutaja arvamus, mitte admini.
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

EelmineJärgmine

Mine Filmijutud

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist