Moderaator: Meeskond
Forza kirjutas:PE teist korda. mulje parem...
eerik kirjutas:Ma vaatasin kõige pealt TMFE, siis TSS ja siis R. Kõik olid üsna head, punktid vastavalt 7/10, 9/10 ja 8/10.
Forza kirjutas:W neljandat korda, 10/10 nüüd.
Soprano kirjutas:Vaata nüüd DC.
Soprano kirjutas:Sama muide Trash'ga, kes harrastab pealkirjade eestindamist siin teemas. Paar korda oli muhe, kuid muutus ruttu tüütavaks.
Hülss kirjutas:Kuigi eerik teeb ilmselt nalja
eerik kirjutas:
Tegelikult ma mõtlen, et võiks ka suvaliselt valitud filme vaatama hakata. Praegu olen valinud selliseid, mis mulle ilmselt meeldivad ja enamus meeldivadki ning see tõttu on keskmine hinne idiootselt kõrge.
Trash kirjutas:Soprano kirjutas:Sama muide Trash'ga, kes harrastab pealkirjade eestindamist siin teemas. Paar korda oli muhe, kuid muutus ruttu tüütavaks.
See foorum kasutab originaal ja rahvusvaheliste nimede asemel eestindusi ja mina püüan lihtsalt asjaga viisakalt kaasa minna, võõras kohas pererahva kommete järgi käituda. Sinupoolne väide tundub kummastav ja kuigi administraatori arvamus peab peegeldama alati kogu saidi üldmõttemalli, siis seekord kahtlustan sind ( taas ) isetegevuses ja oma (hobi)töörolli mittetäielikus mõistmises.
Viimati vaadatud Ülemaailmne sagedus.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist