Postitas 9999in1 » 25. Veebruar 2010, 22:54
Holla filmisõbrad! Mul teie abi vaja ühe filmi tuvastamisel, mille pealkirja ma pole ise näinudki ja näitlejatest ei jäänud ka keegi meelde, võimalik et nad sel ajal olid tundmatud minu jaoks.. Nägin seda filmi kellegi arvutist 2008 novembris.
Filmist siis.. Film ise vist USA v Prantsuse toodang. Tänapäeva elust. Film algas niimoodi, et üks mees sõitis mingis linnaliini bussis ja siis mingil hetkel ta võttis põuest püstoli ja käskis bussijuhil buss ringi keerata ja (vist) tagasi sõita. Sõitsid siis mingi aja niimoodi, politseiautod sabas ja lõpuks jäid vist teesulu taha vms. Kui buss seisma jäi, siis kohe mingi eriüksus tulistas kõik bussi rehvid puruks. Tuikus siis see mees bussist välja ja kinnivõtmisel selgus, et ta ise oli ka pollar v detektiiv vms. Lihtsalt ta oli täis ja vist olid tal sel hetkel närvid läbi ja ta nägi mingeid hallukaid sellest, kuidas hiljuti tema naine (vist oli tema naine) autoõnnetuses kas surma sai või halvatuks jäi (ei mäleta täpselt)
Nh, filmi teema oli siis selles, et selle autoõnnetuse põhjustas üks tema kolleeg politseist nn "räpane ment", kes avarii hetkel oli ka narkojoobes vist. Seda üritati kinni mätsida, kuid tema ei saanud seda niisama jätta. Filmi keskpaik on meelest läinud, aga lõppes niimoodi, et ta purustas selle räpase mendi kolba, lasi maha oma halvatud naise (kui see ikka oli ta naine, mitte õde vms..) ja lõpuks ka iseenda..
Nh selline imelik kurb film siis. Vist oli tehtud ka tõestisündinud loo alusel.
Selles filmis ei olnud mingeid tulnukaid ega meeletuid tagaajamisi ega ka ülemõistuse plahvatusi. Lihtsalt film tavaelust, kui nii võib öelda..
Et siis pakkuge palun pealkirju kes viitsib ja ma vaataksin selle mõnda klippi või trailerit. IMDb-st või sellistest ei oska ka otsida sest ma ei tea ju pealkirja. Võimalik, et selle filmi pealkirjaks oli vaid mingi number või numbrid aga kindlalt ma ei tea.