Filmide tuvastamise teema

Sobiv koht arutlemaks filmidest, andmaks edasi soovitusi jms.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas hannes74 » 21. Veebruar 2010, 20:47

Suured suured tänud soprano :)
hannes74
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas 9999in1 » 25. Veebruar 2010, 22:54

Holla filmisõbrad! Mul teie abi vaja ühe filmi tuvastamisel, mille pealkirja ma pole ise näinudki ja näitlejatest ei jäänud ka keegi meelde, võimalik et nad sel ajal olid tundmatud minu jaoks.. Nägin seda filmi kellegi arvutist 2008 novembris.
Filmist siis.. Film ise vist USA v Prantsuse toodang. Tänapäeva elust. Film algas niimoodi, et üks mees sõitis mingis linnaliini bussis ja siis mingil hetkel ta võttis põuest püstoli ja käskis bussijuhil buss ringi keerata ja (vist) tagasi sõita. Sõitsid siis mingi aja niimoodi, politseiautod sabas ja lõpuks jäid vist teesulu taha vms. Kui buss seisma jäi, siis kohe mingi eriüksus tulistas kõik bussi rehvid puruks. Tuikus siis see mees bussist välja ja kinnivõtmisel selgus, et ta ise oli ka pollar v detektiiv vms. Lihtsalt ta oli täis ja vist olid tal sel hetkel närvid läbi ja ta nägi mingeid hallukaid sellest, kuidas hiljuti tema naine (vist oli tema naine) autoõnnetuses kas surma sai või halvatuks jäi (ei mäleta täpselt)
Nh, filmi teema oli siis selles, et selle autoõnnetuse põhjustas üks tema kolleeg politseist nn "räpane ment", kes avarii hetkel oli ka narkojoobes vist. Seda üritati kinni mätsida, kuid tema ei saanud seda niisama jätta. Filmi keskpaik on meelest läinud, aga lõppes niimoodi, et ta purustas selle räpase mendi kolba, lasi maha oma halvatud naise (kui see ikka oli ta naine, mitte õde vms..) ja lõpuks ka iseenda..
Nh selline imelik kurb film siis. Vist oli tehtud ka tõestisündinud loo alusel.
Selles filmis ei olnud mingeid tulnukaid ega meeletuid tagaajamisi ega ka ülemõistuse plahvatusi. Lihtsalt film tavaelust, kui nii võib öelda..
Et siis pakkuge palun pealkirju kes viitsib ja ma vaataksin selle mõnda klippi või trailerit. IMDb-st või sellistest ei oska ka otsida sest ma ei tea ju pealkirja. Võimalik, et selle filmi pealkirjaks oli vaid mingi number või numbrid aga kindlalt ma ei tea.
9999in1
Registreerimata kasutaja
Registreerimata kasutaja

PostitusPostitas Ralf » 26. Veebruar 2010, 00:07

"The Gauntlet" (1977)?

Pilt

Buss:
Pilt
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas DarkSky » 26. Veebruar 2010, 21:11

Paluks abi järjekordse filmi tuvastamisel. Tegu on ühe Robinson Crusoe komöödiavariandiga. Nägin seda umbes 10 aastat tagasi viimati ühe Eesti kanali pealt (täpselt ei mälet enam). Filmist on kõige eredamalt meelde jäänud koht kus seal saarel elavate kurjade pärismaalaste pealik sõitis oma veesõidukiga mis oli asetatud torpeedo otsa, suure hooga veest välja kuivale maale ja siis veel mõõda palmitüve üles latva kus kogu see kupatus õhku lendas.
Kasutaja avatar
DarkSky
Batman alustab
Batman alustab

PostitusPostitas Soprano » 26. Veebruar 2010, 21:15

Huvitav, siin paar lehte tagasi küsiti samuti ühte Robinson Crusoe komöödiat:
viewtopic.php?p=89491#89491

Mille küsija ise ka leidis:
fastone kirjutas:See film mida otsisin oli:
Il signor Robinson, mostruosa storia d'amore e d'avventure
ingliskeeles:Mr. Robinson

Kui kedagi peale minu veel huvitab :)

Äkki sama?
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas kbong » 26. Veebruar 2010, 21:23

Kas seal juhuslikult polnud sellist stseeni, kus Crusoe ilutulestikuga saarelt pärismaalased ära ajab? Mäletan, et mingi sellist komöödiat sai lapsepõlves päris mitu korda soome kanali pealt nähtud.
Kasutaja avatar
kbong
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Kickflick » 26. Veebruar 2010, 21:35

Kas keegi teab sellist komöödiat, kus 2 gangsteritest neegrit kaotavad varastatud teemandi ära ja et seda kätte saada, maskeerub üks neist titaks. Paar aastat tagasi linastus kinos, kui keegi nime teab, võiks öelda.
Kasutaja avatar
Kickflick
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas kbong » 26. Veebruar 2010, 21:46

Ei suuda muidugi mõista, miks sa sellist kräppi taga ajad aga...

http://www.imdb.com/title/tt0430304/
Kasutaja avatar
kbong
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Kickflick » 26. Veebruar 2010, 21:51

Ei tea, mulle meeldis. Aga aitäh.
Kasutaja avatar
Kickflick
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas DarkSky » 26. Veebruar 2010, 22:12

See ilutulestiku asi meenub ka nüüd jah sellest Robinsoni filmist. Eks üritan nüüd seda Il signor Robinson, mostruosa storia d'amore e d'avventure nime järgi otsida. Loodetavasti on see ikka otsitav film.
Kasutaja avatar
DarkSky
Batman alustab
Batman alustab

PostitusPostitas 9999in1 » 26. Veebruar 2010, 22:34

[quote="Ralf"]"The Gauntlet" (1977)?

Ei olnud kahjuks The Gauntlet, aga 5+ Clint Eastwoodile=)
Ehk oskate veel midagi pakkuda? Hetkel ei tea ma ise ka sellest filmist midagi juurde lisada sest ei tule enam midagi meelde.
9999in1
Registreerimata kasutaja
Registreerimata kasutaja

PostitusPostitas kbong » 26. Veebruar 2010, 22:45

DarkSky kirjutas:See ilutulestiku asi meenub ka nüüd jah sellest Robinsoni filmist. Eks üritan nüüd seda Il signor Robinson, mostruosa storia d'amore e d'avventure nime järgi otsida. Loodetavasti on see ikka otsitav film.

Kui me praegu sama filmi mõtleme, siis pole see kindlalt see itaallaste komöödia. Ma vaatasin selle klippe Youtube'st ning pilt ei lange mälestustega kokku. Mäletan, et selles Crusoe seikluses kasutati üsna palju sellist liikuva tausta meetodit, kus tegelased koha peal jooksid ja taust liikumist imiteeris.
Kasutaja avatar
kbong
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas kbong » 26. Veebruar 2010, 22:51

Kasutaja avatar
kbong
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas DarkSky » 26. Veebruar 2010, 22:52

Vaatasin ka ise youtubest ja paraku jah see täiesti võõras film oli :(
Kasutaja avatar
DarkSky
Batman alustab
Batman alustab

PostitusPostitas DarkSky » 26. Veebruar 2010, 23:02

Huvitav mis selle Vendredi ou la vie sauvage inglisekeelne vaste olla võiks? Originaalpealkirja järgi ei leidnud ma youtubest kahjuks midagi :S
Kasutaja avatar
DarkSky
Batman alustab
Batman alustab

EelmineJärgmine

Mine Filmijutud

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 13 külalist