Viimane vaadatud film! (mis puudub FV andmebaasist)

Sobiv koht arutlemaks filmidest, andmaks edasi soovitusi jms.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas eerik » 28. Juuli 2009, 20:02

Wo hu cang long. See on juba ammu teada, et Hiinas gravitatsioon ei toimi ja ma kardan lendavaid hiinlasi. :pööritus:
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Trash » 28. Juuli 2009, 20:05

eerik kirjutas:Wo hu cang long. See on juba ammu teada, et Hiinas gravitatsioon ei toimi ja ma kardan lendavaid hiinlasi. :pööritus:

Vaata parem Swordsman´i kahte esimest või Magic Crane´i, saad hulka paremat köieballetti.

Viimati vaadatud F8.
Iron Man transforms into cyberkinetic gun.

http://trash-can-dance.blogspot.com/
Kasutaja avatar
Trash
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 28. Juuli 2009, 20:06

Rio Bravo

Hea vestern oli. Hästi kirjutatud karakterid, John Wayne'i oma jäi isegi vaat et liiga puiseks Ricky Nelsoni ja Dean Martini kõrval. Pikkus ei häirinud, sest umbes iga kord, kui ma DVD mängija pealt pikkust tšekkasin hakkas jälle Stumpy häält tegema ja hakkasin paratamatult muigama. Tegevust jäi küll väheseks ent hea dialoog korvas selle. Armastan ikka neid fiktiivseid väikelinnu, kus inimesi on umbes 50 ja pindala väiksem kui Viru Keskusel, kahju, et tänapäeval selliseid kohti elamiseks pole.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Luc » 28. Juuli 2009, 22:28

Fear and Loathing in Las Vegas

Olen varem veidi näinud, aga esimest korda vaatasin otsast lõpuni. Meistriteos. Üks parimatest komöödiatest kui mitte parim.

10/10
Kasutaja avatar
Luc
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas Forzelius » 29. Juuli 2009, 02:06

Vaatasin Rope'i ehk Hitchi parima uuesti ja veendusin, et üks mu lemmikuid, Jimmy Stewart, on tõepoolest miscast, nii kurb, kui see ka pole. Vaatan nüüd Mr Smith Goes to Washington, ehk läheb tuju paremaks.
Film sellegipoolest awesum.

Ei, vaatasin hoopis Wilderi Witness For the Prosecutioni ära ja I digged every minute of it. Tundsin küll ära pigem Christie kui Wilderi siin, kuid siiski vägagi nauditav film. Narratsiooni polekski saanud siia eriti paigutada. Lugu on suurepärane, with its twists and turns on lõpptulemus natukene etteaimatav, kuid mitte ka nii väga. Charles Laughton on suurepärane näitleja, üsna pea, umbes üle-ülehomme on kavas ka tema The Hunchback of Notre Dame, mis peaks suht hea sooritus olema. Wilder on kiiresti tõusmas mu lemmiklavastajaks. Tundub, et kõik tema filmid on head, peaks Seven Year Itchi ja Gentlemen Prefer Blondes'i uuesti üle vaatama, tahakski näha, kuidas ta komöödiat teha suudab, Apartment meeldis samuti. Film-noir on tal enam kui suurepärane Sunset Blvd. ning Double Indemnity on väga-väga head sellest žanrist ning homme on plaanis vaadata ka Ace in the Hole, mis tõotab samuti palju, pean lihtsalt kõik filmid sellelt geeniuselt ära vaatama. Witness for the Prosecution oli suurepärane kohtudraama, oleks pidanud aimama, kui Christie raamatul põhineb (ei teadnud seda enne, kui filmi vaatasin). Suspense at its best!

hau, how the fuck did you fell asleep watching this????

Hoosiers

väga hea kossufilm, Hopper teeb hea rolli.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Nowitzki » 29. Juuli 2009, 20:50

Elephant Man (1980)

Väga v6imas film...seda filmi ei ole v6imalik s6ndaega kirjeldada,peab ise nägema.Selliseid emotsioone pole ammu ykski film tekitanud(paaril korral olex endalgi pisar silma tulnud)

10/10

Five Minutes of Heaven (2009)

See film on hea näide,sellest et hea filmi tegemiseks pole vaja suuri rahasi ega eriefekte...väga m6tlema panev film(mida teex ise Joe Griffen asemel olles).Sisse juhtaus oleks v6inud olla pikem isegi sest Alistair Little elu tundub väga huvitav olevat.Loodan et kunagi tehaks temast film mis räägib ainult tema elust.
Liam Neeson oli hea kuid James Nesbitt-ilt oli ikka v6imas esitus siin filmis

9/10

Citizen Kane (1941)

Lausa uskumatu kui p6nevaks suudeti see film teha,arvasin alguses et mulle see film ei meeldi aga pidin yllatuma,väga p6nev oli ja m6tlesin et oleks see film tehtud tänapäeval siis poles ta vist pooldki nii hea olnud.Need 2h läxid v kiiresti m66da seda filmi vaadates,oleks v6inud isegi pikem olla.

8,5/10
Nowitzki
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Trash » 29. Juuli 2009, 21:21

Nowitzki kirjutas:Elephant Man (1980)

Väga v6imas film...seda filmi ei ole v6imalik s6ndaega kirjeldada,peab ise nägema.Selliseid emotsioone pole ammu ykski film tekitanud(paaril korral olex endalgi pisar silma tulnud)

10/10

He he! Oli kunagi kavas sellest kodukino tüüpi remake teha, mul olid isegi sekspoest ostetud elevant-vuplid kus riist läks londi sisse, pidin peaosalist etendama ja õppisin isegi mõned laused originaalfilmist pähe. Kahjuks vajus asi ära, läks tihti frilmimise asemel lihtsalt joomiseks. :(

Viimati vaadatud Patune päkapikk.
Iron Man transforms into cyberkinetic gun.

http://trash-can-dance.blogspot.com/
Kasutaja avatar
Trash
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Nowitzki » 29. Juuli 2009, 21:58

kui sul need elevant-vuplid alles on v6id minna ju alati uuele katsele 8)
Nowitzki
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Soprano » 29. Juuli 2009, 22:06

hihi teadsin, et Trashi jutt oli väike deja vu.
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas Ralf » 30. Juuli 2009, 00:48

Täna õhtal sai end jääteega teki vahele keeratud ja vaadatud ära "Dead Snow" ja 1986 aasta "The Transformers: The Movie" täispikk joonisfilm. Arvustused mõlemale leiab vilmibloogast.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Nowitzki » 30. Juuli 2009, 01:08

The Star Chamber

Tyypiline noore Michael Douglase thriller ainult ilma seksita

6/10
Nowitzki
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Luc » 30. Juuli 2009, 22:31

The Rolemodels

Polnud häda midagi. Väike neeger lisas head vürtsi. Ilma temata oleks vast palju igavam olnud. Naerda sai ja teostus oli suht okei. Vahepeal oli näitlemise koha pealt natuke mögiseda, aga noh.. kõige hullem ju pole (nagu näiteks Troll 2 - Oh My God).

7/10
"Violence is one of the most fun things to watch." - Q. Tarantino
Kasutaja avatar
Luc
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas Soprano » 30. Juuli 2009, 22:32

Mean Streets
7/10
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas lostinthemist » 31. Juuli 2009, 01:58

Noroi
9/10
Peale "Shutter"it üks õudsemaid Aasia filme, mida vaatanud olen.. ma siiani olen selle filmi pärast hirmul, kurat, ma poleks pidanud seda öösel pimedas vaatama. Pärast filmi lõppu olin šokis, istusin diival ja jäin sügavalt mõtlema, samal ajal värisedes. "Blair Witch"ilik kaameratöö andis palju juurde ja ma ei suuda uskuda,kui see tõeliselt on juhtunud.

Vabandan valesse teemasse postitamise eest. :$
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
Kasutaja avatar
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Dziga Vertov » 31. Juuli 2009, 02:19

Sweet movie.

kohati liiga palju vist, aga no alla kümne (kümnest) oleks patt anda. patt.
Dziga Vertov
Batman alustab
Batman alustab

EelmineJärgmine

Mine Filmijutud

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist