Viimane vaadatud film! (mis puudub FV andmebaasist)

Sobiv koht arutlemaks filmidest, andmaks edasi soovitusi jms.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Rain » 19. Juuli 2009, 22:40

The Love Guru (2008) 3/8
Booooring...
Kasutaja avatar
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas IlseV » 19. Juuli 2009, 23:53

Puhtast uudishimust, mis tähendab kolm kaheksast? Minu kümnendsüsteemiga aju ütleb, et see on küll peaaegu 5/10, või 4.5/10, aga jah, et miks nii huvitav hindamissüsteem.

Keegi hindas mingis teemas ka 4/6. Wtf?
Kasutaja avatar
IlseV
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Luc » 20. Juuli 2009, 00:04

IlseV kirjutas:Minu kümnendsüsteemiga aju ütleb, et see on küll peaaegu 5/10, või 4.5/10

3.75

Aga ma arvan, et ega muud põhjust polegi kui lihtsalt veidike kitsam ruum kui kümne palli süsteemil ja veidi suurem kui viie/kuue omal :)
Vaevalt sel mingit müstilist põhjendust on.
Kasutaja avatar
Luc
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas IlseV » 20. Juuli 2009, 00:15

Luc kirjutas:
IlseV kirjutas:Minu kümnendsüsteemiga aju ütleb, et see on küll peaaegu 5/10, või 4.5/10

3.75

Aga ma arvan, et ega muud põhjust polegi kui lihtsalt veidike kitsam ruum kui kümne palli süsteemil ja veidi suurem kui viie/kuue omal :)
Vaevalt sel mingit müstilist põhjendust on.

Tead, ma mõistan, et tänapäevas tahavad kõik mõnel määral originaalitseda ja tegelikult ei ole mul selle kaheksandsüsteemi vastu midagi, aga lihtsalt uudishimust. Põhimõtteliselt võib igaüks hinnata nii, kuis ise tahab, nagu on olemas ka tselsiused, kelvinid ja faarenheitid.
Kasutaja avatar
IlseV
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Luc » 20. Juuli 2009, 01:05

IlseV kirjutas:Tead, ma mõistan, et tänapäevas tahavad kõik mõnel määral originaalitseda ja tegelikult ei ole mul selle kaheksandsüsteemi vastu midagi, aga lihtsalt uudishimust. Põhimõtteliselt võib igaüks hinnata nii, kuis ise tahab, nagu on olemas ka tselsiused, kelvinid ja faarenheitid.

Originiaalitsemine originaalitsemiseks, aga ehk on neil lihtsalt mugavam nii hinnata. Ma küll ei oska eriti kommenteerida 8 ja 6, aga vahel on viie või kolme palli süsteemis küll midagi mugavam hinnata.
Kasutaja avatar
Luc
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas eerik » 20. Juuli 2009, 01:17

Italian Spiderman (2008). :D

Pilt
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas IlseV » 20. Juuli 2009, 14:28

Siia alafoorumisse ka midagi:

The Fountain

Leidsin selle filmi, kui imdbst Rachel Weiszi kohta uudishimust lugesin ja peale hinde ega pealkirja ei osanud midagi öelda. The Fountain kui allikas või purskkaev lõi seose ainult eluga, või siis ka veega.

Lugu oleks nagu tänapäeva muinasjutt, kuhu põimitud kristlus, maiad, tänapäev ja midagi seoses mediteerimisega - ehk budismilaadne nähtus? Lisaks veel seos astronoomia ja tänapäeva arstiteadus.

Alguses leidsin filmist müstikat rohkem, hiljem hakkas sassis niidirull lahti hargnema, kahjuks kadus sellega ka osa maagiast. Alles jäi peamiselt probleem, kus mees püüab päästa oma armastust, olgu see missugune iganes.

Lõpp kiskus veidi tearcrackeriks, aga seda heas ja sobivas mõttes.

Kuigi see jutt on üsna pealiskaudne, meeldis mulle film üldiselt päris väga. Selline hästiväljakukkunud variant kõikide "Da Vinci koodide" sarnaste lugude kohta, kuhu on kokku miksitud natuke kõigest.
Kasutaja avatar
IlseV
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Defexer » 21. Juuli 2009, 00:19

Inside Man

Faking awesome film oli, mulle meeldis k6ik, nii teostus kui l6pplahendus ja mulle on selline pangaröövli teema alati peale läinud. 8/10
Kasutaja avatar
Defexer
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Soprano » 21. Juuli 2009, 00:34

Apollo 13
Telkust, kuigipalju algust ei näinud. Nüüd mõtlen, kas panna filmipäevikusse kirja või mitte...
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas Nowitzki » 21. Juuli 2009, 01:23

8MM 7,5/10

The French Connection 8,5/10
Nowitzki
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 21. Juuli 2009, 04:07

The Apartment 8/10

Hea otsus akadeemiameeste poolt, bestpicturewise. Tõeliselt hea näitlemine kahe peategelase poolt, jacklemmon ja shirley maclainewise. Väga hea stsenaarium, billywilderwise.

Mõnes kohas jäi küll venima, kuid üldiselt oli film väga tore ja "Auld Lang Syne'i" ajal tulid külmavärinad peale, kuna meelde tuli "It's a Wonderful Life" (film, mis on kõige lähemale saanud mult pisarate kätte saamisega). Jack Lemmon tegi filmi väga nauditavaks, huvitav oli ka Fredi siin kõvasti vanemana näha.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Nowitzki » 21. Juuli 2009, 10:20

Dragonball Evolution

oh tule taevas appi..... see film kuulub koos "Goal 3-e" ja "Street Fighter: The Legend of Chun-Li-ga" selle aasta halvimate filmide hulka.
Siin filmis ei olnud mitte yhtegi positiivset asja...sisu,teostus,näitlemine,dialoogid,halb tegelane(kes oli naeruväärne) k6ik oli siin filmis hale...ainuke hea asi filmis juures oli kestvus 1.2h oleks pikem olnud siis oleks hakkanud oma veene läbi närima.Ainuke p6hjus mix yltse hakkasin filmi vaatama oli Emmy Rossum("The Phantom of the Opera´s" oli ta väga hea ju).

1/10
Nowitzki
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Trash » 21. Juuli 2009, 10:39

Forza kirjutas:The Apartment

Vaata kindlasti ära prantslaste The Apartment´i, ehk L´Appartement´i. Väga hea romantiline põnevik, nn. armuthriller.

Viimati vaadatud Küpsis : Ühel päeval lemming hakkab lendama.
Iron Man transforms into cyberkinetic gun.

http://trash-can-dance.blogspot.com/
Kasutaja avatar
Trash
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Luc » 21. Juuli 2009, 12:05

Watchmen (Director's Cut)

Hämmastav film. Midagi väga erinevat ja uut teiste filmide sekka. Vapustavad kaameravõtted ja mis kõige parem - soundtrack. Alates esimesest loost, mis käima lasti, olin kindel, et kogu soundtrack on kõrvadele jumalik. No ja nii ka oli.
Rorschach'i päevik meenutas hääle ja meeleolu poolest veidi Sin City'st Marvi. See tekitas ka juba sellise sünge ja mõnusa tunde filmi vaadates. Kuigi pole koomiksit lugenud, arvan filmi põhjal, et nad on ikka päris hea tööga hakkama saanud. Kui nüüd millegi kallal vinguda, siis äkki see, kuidas film lõppes. Aga no - pole ju koomiksit lugenud. Kui see oli koomiksi põhjal tehtud lõpp, siis ei ole viga filmis.
Väga hea film.

9/10
Kasutaja avatar
Luc
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas eerik » 21. Juuli 2009, 17:48

Synecdoche, New York. Saab minult kõvad kolm punkti... kümnest. Kindlasti on see minule arusaamatut sügavamõttelist elufilosoofiat täis, kuid minu silmis mõttetult kummaline ja kummaliselt mõttetu film. Sucks and blows at the same time.
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

EelmineJärgmine

Mine Filmijutud

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist