Filmipläma!

Sobiv koht arutlemaks filmidest, andmaks edasi soovitusi jms.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas KiiZ » 24. Juuni 2008, 21:30

ma ei hakka isegi vaatama, ma ei taha oma head tuju rikkuda :D
Kasutaja avatar
KiiZ
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Soprano » 28. Juuni 2008, 15:11

Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas LauraOlen » 06. Juuli 2008, 15:43

OH MY GOD. Mul pidi äärepealt süda seisma jääma, kui ma SEDA - http://www.forumcinemas.ee/movie/4881/ nägin!!!!! :|
Esilinastus on ülikindel, aga kahju et alles 12 detsember.. Samas, kuupäev on ülihästi pandud. Selle kuupäeva kohta olen nii palju uurinud & vaadanud ka ühte dokumentaalfilmi, ma olen ÜLIõnnelik lihtsalt et sellest ka nüüd film tehti... Ei jõua lihtsalt ära oodata.

Kohe IMDB'sse ka, a kõigepealt küsin kiirelt, et kedagi huvitaks see film siit? Ulme ka ju siiski, ulmefänne on alati palju, teema ka eriti skandaalne.. Ja keegi teab veel ehk midagi sellest filmist? :)
Kasutaja avatar
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Soprano » 06. Juuli 2008, 15:57

eee vaata enne see ära, kui näinud pole...
http://www.imdb.com/title/tt0043456/
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas hau » 06. Juuli 2008, 16:35

LauraOlen kirjutas:OH MY GOD. Mul pidi äärepealt süda seisma jääma, kui ma SEDA - http://www.forumcinemas.ee/movie/4881/ nägin!!!!! :|
Esilinastus on ülikindel, aga kahju et alles 12 detsember.. Samas, kuupäev on ülihästi pandud. Selle kuupäeva kohta olen nii palju uurinud & vaadanud ka ühte dokumentaalfilmi, ma olen ÜLIõnnelik lihtsalt et sellest ka nüüd film tehti... Ei jõua lihtsalt ära oodata.

Kohe IMDB'sse ka, a kõigepealt küsin kiirelt, et kedagi huvitaks see film siit? Ulme ka ju siiski, ulmefänne on alati palju, teema ka eriti skandaalne.. Ja keegi teab veel ehk midagi sellest filmist? :)

Miks sul süda seisma jäi? Järjekordne mõttetu remake ju.
Kuigi treiler oli päris tume ja huvitava atmosfääriga.
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Zinera » 06. Juuli 2008, 17:07

just vaatasin seda trailerit, eriti nagu midagi ei olnud, aga vaadata võiks ikka...siuke mõnus maiuspala ulmefännidele :))
Zinera
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LauraOlen » 07. Juuli 2008, 19:56

hau kirjutas:
LauraOlen kirjutas:OH MY GOD. Mul pidi äärepealt süda seisma jääma, kui ma SEDA - http://www.forumcinemas.ee/movie/4881/ nägin!!!!! :|

Miks sul süda seisma jäi? Järjekordne mõttetu remake ju.
Kuigi treiler oli päris tume ja huvitava atmosfääriga.

Sest et see teema on huvitanud mind tükk aega, üldiselt ulme kategooriast pole need maailmalõpu teemad need mis mind alati huvitanud on, aga antud juhul see kuupäev ja kogu see story nii meeldib, lihtsalt ma olin nii üllatunud, et tehti film.
Kasutaja avatar
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas hau » 08. Juuli 2008, 00:58

Mis selles kuupäevas nii erilist on? Ma olen loll, hari mind.
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ralf » 08. Juuli 2008, 01:20

Täna on jälle õhtu, mil tahaks hirmsasti vaadata mingit filmi, mis ajutegevust absoluutselt ei nõua ja mis hästi meelt lahutab, vaatamiseks valmis on aga sellised tükid nagu "In Bruges" ja "Seven Samurai". "When Harry Met Sally" on alles minu poole teel, aga lähitulevikus saan selle lõpuks vaadatud. 8) Senikaua soovitage shoot-em-up filme rsk!
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas hau » 08. Juuli 2008, 11:07

Johnny To, aga nüüd on vist juba liiga hilja.
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 08. Juuli 2008, 11:14

Wanted samuti paha ei teeks...
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Priit » 08. Juuli 2008, 17:34

hau kirjutas:Mis selles kuupäevas nii erilist on? Ma olen loll, hari mind.

Russian Federation gains independence from the USSR.
There was a HOLE here. It's gone now.
Kasutaja avatar
Priit
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LiveForThis » 09. Juuli 2008, 13:02

Ja ja olen isegi väga huvitatud sellest filmist.Treiler oli tõesti mõnusalt pahaendeline ja üldse selline tume.Kuulsin sellest remakest juba väga ammu.Hakkasin huvituma eelkõige Keanu Reevesi osaluse pärast selles filmis.Nüüd olen filmi tausta rohkem uurinud ja tahaks seda juba aina rohkem näha.
See eriti ei kõiguta mind ,et tegemist on remakega.Ei usu eriti et originaali vaadata viitsin.Kahtlen et millegist ka ilma jään.
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LauraOlen » 10. Juuli 2008, 01:45

http://youtube.com/watch?v=-KGg0BWFb-4
Dokumentaal, ülihea tegelt. Sellel on miskipärast kommentaare kuidagi väga vähe, ühel teisel lingil mis ka üleval peaks olema loomulikult on neid rohkem.
Tegelikult see on igaühe oma asi kas ta usub või mitte, aga mina isiklikult usun, eriti nende allikate pärast. Igat suvalist sensitiivi ma ei usuks kunagi, aga seal on täiesti, täiesti teine lugu. :|

Okei, vabandust et natuke offi. :pööritus:
Kasutaja avatar
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas eerik » 10. Juuli 2008, 02:13

LauraOlen kirjutas:

http://youtube.com/watch?v=-KGg0BWFb-4

Kuupäev oli ju 12. detsember 2008. Sinu antud videos on 21. detsember 2012. :?:

Ja selliseid vandenõuteooriaid ei tasu ka väga tõsiselt võtta. Ma ise tegelen ajasreisimisega ning veel vähemalt kaks järgmist sajandit on kõik korras.
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

EelmineJärgmine

Mine Filmijutud

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist