Filmipläma!

Sobiv koht arutlemaks filmidest, andmaks edasi soovitusi jms.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas hau » 09. Aprill 2008, 17:22

Uwe Boll has huge balls Oleks ta aju sama suur kui ta balls.

while you're at it
petition
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas eerik » 08. Mai 2008, 23:56

Mu kõhutunne ütleb mulle, et üks eestlastele tuntud inimene saab järgmise paari lähima nädala jooksul ühes Euroopa linnas toimuval festivalil auhinna, mida jagatakse parimate stsenaariumite eest, mille on kirjutanud noorem kui 35-aastane eurooplane ja mida on toetanud üks Euroopa Liidu fond.
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas eerik » 10. Mai 2008, 20:05

Sain Kuu pealt signaali, et film, mille stsenaariumi eest auhind saadakse, valmib koostöös soomlaste ja rootslastega.
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas hau » 10. Mai 2008, 22:45

Mida sa räägid? Kes to auhinna saab?
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas eerik » 13. Mai 2008, 23:39

Näed, ma ei peagi enam rohkem rääkima: http://www.efsa.ee/index.php?article_id ... on=article
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas lostinthemist » 27. Mai 2008, 17:07

Mind piinas üsna pikemat aega see küsimus, et mis asi see Wilhelm Scream on. Kui sirvin IMDB's filmide triviat, siis seda näeb päris tihti.
Ja alles nüüd uurisin välja, mis see on. Vaatasin seda videot ja sain suured naerukrambid. Mõnedes kohtades on see ikka väga hea. :)) Nt Batman

http://www.youtube.com/watch?v=4YDpuA90KEY
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
Kasutaja avatar
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LauraOlen » 30. Mai 2008, 18:04

Ega teada pole mis võiks olla Keira jägmine film? Ma mõtlen peale selle Edge of love ja loomulikult peale The Duchess'i? Ta pole see aasta väga töötanudki, asi vist selles, et ta lubas ise ka pausi teha.. :)) Sellest välismaisest filmiveebist olen ka uurinud, aga muid filme tal nagu pole praegu.

Ja näiteks millal tuleb välja HP kuuenda filmi trailer? Huvitav kas nad ikka filmivad või on lõpetatud..
Kasutaja avatar
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Ralf » 15. Juuni 2008, 18:13

"Date Movie", "Epic Movie" ja "Meet the Spartans'i" tegijad Seltzer ja Friedberg saavad sel aastal maha oma järgmise projektiga, mis sedapuhku kannab pealkirja "Disaster Movie" (seekord on nad vähemalt pealkirjaga täppi pannud).

Over the course of one evening, an unsuspecting group of twenty-somethings find themselves bombarded by a series of natural disasters and catastrophic events.

Mina olen näinud nende kõiki filme, kuid samas pole ühtegi rahaliselt toetanud, paraku on aga neid inimesi, kes seda teevad ja just antud põhjusel me nende junne vaatama olemegi sunnitud.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Forzelius » 15. Juuni 2008, 23:25

Ralf kirjutas:"Date Movie", "Epic Movie" ja "Meet the Spartans'i" tegijad Seltzer ja Friedberg saavad sel aastal maha oma järgmise projektiga, mis sedapuhku kannab pealkirja "Disaster Movie" (seekord on nad vähemalt pealkirjaga täppi pannud).

Over the course of one evening, an unsuspecting group of twenty-somethings find themselves bombarded by a series of natural disasters and catastrophic events.

Mina olen näinud nende kõiki filme, kuid samas pole ühtegi rahaliselt toetanud, paraku on aga neid inimesi, kes seda teevad ja just antud põhjusel me nende junne vaatama olemegi sunnitud.

Ma arvan, et nad oma alateadvuses teavad, kui halvad need filmid on ja sellep2rast meelega toodavad neid edasi, et osadele n2rvidele k2ia ja samas ka raha teenida...
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas kbong » 15. Juuni 2008, 23:37

Ralf kirjutas:Mina olen näinud nende kõiki filme, kuid samas pole ühtegi rahaliselt toetanud, paraku on aga neid inimesi, kes seda teevad ja just antud põhjusel me nende junne vaatama olemegi sunnitud.

Keegi ei käsi ju sul ega ka teistel neid junne vaadata aga te siiski vaatate. Teile nad neid filme teevadki. Ma mingit olen näinud (Date Movie?), ja rohkem seda sitta torkima ei hakka...
Kasutaja avatar
kbong
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas hau » 16. Juuni 2008, 00:12

Need tänapäeva wannabe paroodiad on nagu kuradi sms-laenud, mis röövivad lollidelt raha. Ainult filmi-debiilikud lähevad sellist asja kinno vaatama. Enamik õpib peale sellist silmipõletavat kogemust, et need filmid on mõttetud, aga järgmise korral uudishimu saab ikka võimu ja lähevad uuesti vaatama. Ja nendele andetutele inimestele, kes kannavad sama ametinimetust vendade Coenite ja PTA ning teiste andekatega, antakse raha, et toota uus piece of dooky. Miks nad nimetavad oma sitajunne ikka veel filmideks?
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LauraOlen » 19. Juuni 2008, 22:47

Disaster Movie..

Oijah. :pööritus: Mille kohta ta räägib ka?
Kasutaja avatar
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Forzelius » 19. Juuni 2008, 23:18

LauraOlen kirjutas:Disaster Movie..

Does it matter?
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas hau » 20. Juuni 2008, 00:32

LauraOlen kirjutas:Disaster Movie..

Sa mõtled mida ta parodeerib? (Ei tea ei koti)
Sellised filmid ei räägi mitte millestki.

Ühest foorumist lugesin, et ühel linastusel meet the spartansi vaatajaskond, (ehk mingid mõttetud inglise tiinekad, kes kõik filmid oma söömise ja segamise ja mobiilide ja "naljadega" ära rikuvad) lahkus peale 15. minutit.
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas eerik » 24. Juuni 2008, 11:09

Siin on selle sitakäki trailer ning ka arvamus selle kohta: http://www.slashfilm.com/2008/06/24/dis ... ailer-why/

Kohutav, eks?
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

EelmineJärgmine

Mine Filmijutud

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist