Viimane vaadatud film! (mis puudub FV andmebaasist)

Sobiv koht arutlemaks filmidest, andmaks edasi soovitusi jms.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Garli » 03. Mai 2009, 00:23

Mingi üle kolme või nelja aasta sai Back to the Future triloogia nüüd uuesti täies mahus üle vaadatud. Ma armastan neid filme.
Kasutaja avatar
Garli
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas rauls » 03. Mai 2009, 01:12

The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford - 6,5/10.

Ootasin enamat. Nautuke liiga veniv. Teostus ja näitlejatööd olid muidu väga head, aga lugu ise oleks võinud vähe huvitavam olla, aga pole viga. Vahepeal läks küll päris pingeliseks. Täiesti vaadatav vestern.
Kasutaja avatar
rauls
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ronet » 03. Mai 2009, 03:22

Fanboys - Pettusin tiba, kuid kokkuvõttes oli hea ajaviide siiski. 7/10
Päevik | 2021
Pilt
Pilt
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kasutaja avatar
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas rauls » 03. Mai 2009, 12:52

Love Me Tender - 7/10.

Võiks ju arvata, et tegu on imala armastusfilmiga, kus Elvis laulab haledaid lembelaule, aga päris nii see ei ole. "Love Me Tender" saab küll esitatud ja armastuse teema on olemas. Siiski tegu on täitsa põneva vesterniga, kus on tulistamist ja tagaajamist. Mitte, et ma väga vaimustuse oleks, aga mulle meeldis. Elvis sai päris normaalselt oma rolliga hakkama.
Kasutaja avatar
rauls
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Gang-pae » 03. Mai 2009, 15:30

Kingdom of Heaven Director's Cut.

Algab hästi. Sinakas ja rõske atmosfäär ning Liam Neesoni suurepärane osatäitmine. Kui Jeruusalemmi jõuti, siis vajus ära.
Sellegipoolest eepiline, vaatamänguline ning sügav teos Ridley Scottilt.
Natuke alahinnatud. Battle of Witsi, Musa, Red Cliffi ja Warlordsiga sobib kenasti üht patta panna.
Kasutaja avatar
Gang-pae
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Soprano » 03. Mai 2009, 17:15

Contact - telekast, kust ma viimati vaatasin filmi jõuludel ja enne seda kes teab millal... Reklaamid! :vihane:

Olen kaua näha tahtnud. Nothing special, aga korralik draama sci-fi. Matthew McConaughey näeb praegu välja täpselt samasugune nagu 12 aastat tagasi.
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas IlseV » 03. Mai 2009, 20:02

Down In The Valley
Edward Norton ja kauboi. Mma ei tea, see ei olnud nüüd eriline šedööver. Isehakanud kauboi idee oli tore, aga veidike igavaks jäi. 5/10
Kasutaja avatar
IlseV
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas DaydreamDiamond » 04. Mai 2009, 00:22

Kiss Kiss Bang Bang - Ekraan näitas täna õhtul 30.- eest ja oh, boy kas see oli soodus or what? Niivõrd hea film lausa poolmuidu 8)
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
Kasutaja avatar
DaydreamDiamond
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas KDorbek » 04. Mai 2009, 10:24

X-Men Origins: Wolverine 6/10
The Boat That Rocked 8/10
Asustatud saar 2 6/10
Taken 8/10
KDorbek
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas Spellbound » 04. Mai 2009, 18:46

The Hunt For Gollum 8/10
Arvestades, et tegu on täiesti iseseisva lühifilmiga, mis tehti 3000 naela eest valmis ning näitlejad ja muud kaadritagused tegelased olid vabatahtlikud, siis on saadud maru hea tööga hakkama. Jacksoni visoon on taas loodud natuke teises ajas, aga mis siiski haakub The Fellowship of the Ringiga. Kui paar kentsakat dialoogi ja Gandalfi kahtlane välja nägemine välja arvestada, siis peaks seda nautima igaüks, kellele meeldib LOTR ja Tolkien.

EDIT: Tõstsin hinde punkti võrra kõrgemaks ;-)
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
Kasutaja avatar
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas IlseV » 04. Mai 2009, 20:49

The Illusionist
Kui poole filmi ajal imal armastuslugu läbi sai, arvasin, et "oh jess, nüüd läheb äkki põnevamaks". Jah-jah, edasi läks nii kui's läks. Aga mis mulle meeldis, oli see, et kuigi selles polnud midagi erilist, aitasid kergelt suitsukarva mustad servad ja seepiakarva pilt üldisele olustikule palju kaasa ning kostüümid olid keskmisest paremad. Varieeruv inglise keel, mis pea igal tegelasel mõne aksendiga "maitsestatud" sobis samuti. Edward Nortoni altkulmu pilk oli alguses paljutõotav, aga filmi lõpuks sai üht ja sama näoilmet ehk liiga palju. Üldiselt selline suurt mitte midagi juurde andev, aga paras meelelahutus. 6/10
Kasutaja avatar
IlseV
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LiveForThis » 05. Mai 2009, 00:41

Signs 9/10
Oh jah, sellest filmist ma üle ei saa. Ikka ja jälle meeldib aina rohkem. Vist nüüd 4. kord juba.
Shyamalan oskab ja oskab ikka asja eest, sest mulle väga meeldib talle iseloomulik inimlik lähenemine. Olgu siis ulme, õudus või fantaasia.
Antud filmis suudeti salapära kõvasti kinni hoida ja seetõttu ei kadunud huvi terve filmi vältel. Mis sest et juba mitu korda näinud.
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Soprano » 05. Mai 2009, 15:29

Hunt For Gollum, mida Spellbound siin agaralt promos. Gollum veetis praktiliselt terve filmi koti sees, põhjuseks muidugi väike eelarve. Seevastu orkid nägid välja nagu päris. Decent.
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas Hülss » 05. Mai 2009, 17:49

Gang-pae kirjutas:Kingdom of Heaven Director's Cut.

Algab hästi. Sinakas ja rõske atmosfäär ning Liam Neesoni suurepärane osatäitmine. Kui Jeruusalemmi jõuti, siis vajus ära.
Sellegipoolest eepiline, vaatamänguline ning sügav teos Ridley Scottilt.
Natuke alahinnatud. Battle of Witsi, Musa, Red Cliffi ja Warlordsiga sobib kenasti üht patta panna.

Plaanisin selle uuesti ette võtta millalgi, Director's Cut mulle meeldib. 8)
Kasutaja avatar
Hülss
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 05. Mai 2009, 21:50

LiveForThis kirjutas:Signs 9/10
Oh jah, sellest filmist ma üle ei saa. Ikka ja jälle meeldib aina rohkem. Vist nüüd 4. kord juba.
Shyamalan oskab ja oskab ikka asja eest, sest mulle väga meeldib talle iseloomulik inimlik lähenemine. Olgu siis ulme, õudus või fantaasia.
Antud filmis suudeti salapära kõvasti kinni hoida ja seetõttu ei kadunud huvi terve filmi vältel. Mis sest et juba mitu korda näinud.

sama siin, Max. Ilgelt meeldib see film. Peale kuuenda meele vaieldamatu lemmik Shyalamanilt. Super teostus ja muusika.

Endal: M (1931)

Väga hästi tehtud film-noir. Vahepeal on veidike amatöörlik montaaž (mitte, et sellest vallast midagi eriti teaksin, kuid lõikekohad olid nii selgelt näha), kuid kohati ka mega hea (kaadrid ära retsitud hoonest). Väga creepy atmosfäär ning mustvalge tuli igaljuhul kasuks. Ei toimiks värvifilmina. Lõpu omakohtu stseen oli ka super. Väga, väga hea film.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

EelmineJärgmine

Mine Filmijutud

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist