Forza kirjutas:Ma põhimõtteliselt ei vasta sellisele küsimusele, either way hakatakse mind ründama...
Haha..

Agajah, tegelt nõustun.
Moderaator: Meeskond
LauraOlen kirjutas:Mis te arvate, tõmbaks filmi ''I, Robot'' ?
Tundub tõsiselt hea film (mulje hea), ning muidu ka. Vaatasin muljeid ka ja üpriski kiidetud film. Kindlasti on parajalt ulmet (mis mulle meeldib) ja tundub ikka väga hea.
Will Smith on ka vaid plussiks.
Soovitaksite?
Soprano kirjutas:LauraOlen kirjutas:Mis te arvate, tõmbaks filmi ''I, Robot'' ?
Tundub tõsiselt hea film (mulje hea), ning muidu ka. Vaatasin muljeid ka ja üpriski kiidetud film. Kindlasti on parajalt ulmet (mis mulle meeldib) ja tundub ikka väga hea.
Will Smith on ka vaid plussiks.
Soovitaksite?
Tõmba tõmba!
LauraOlen kirjutas:Et kas seriaalile Rooma ei tehta kolmandat hooaega sellepärast, et see võtteplats või see koht neil suvel ära põles? Hullult huvitaks et kas sellepärast lõpetatigi ära...
Lowra kirjutas:Kinost tasuta nänni ,mis on kino tasuta nännsee võib huvitav olla
Forza kirjutas:Lahe oli ka see, et kell 14:00 olid absoluutselt kõik piletid välja müüdud sellele päevale.
Kõva käive nad said igatahes...
'Priit kirjutas:Arvestades kui hiiglaslik Spidermani universum on, on raske kindlat taustalugu anda. Tegelikult on see Venom lihtsalt miskine tulnukast eluvorm, selline "lima" moodi asjavärk, mis võtab inimese keha üle, olles sümbiont. Ma ei tea kuidas filmiga lugu on, kuid see Venom peaks olema vist Peteri sõber, Eddie vms. See sümbiont muudab inimese ka agressiivsemaks.
Ehk mõni teadjam seletab lähemalt, minu teadmised piirduvad lapsepõlve, animeeritud seriaaliga ja viimasel ajal loen digitaalsel kujul kui ka paberkujul koomikseid (digitaalselt loen 60ndate omi, paberkujul neid mis parajasti Eestis kioskites vedelevad). Muidugi loen ma suhteliselt harva ning kui kunagi mõtlesin, et suudan need 450 koomiksi osa ära lugeda, siis nüüd pean seda võimatuks (ma ei kaasa siia Ultimate Spidermani jms, kuigi viimane on päris vahva, vähemalt samanimeline mäng oli). Mudu ainus koomiks, mida viitsin üldse lugeda (no va Miki Hiir, mis pigem traditsioon kui puhas huvi).
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist