Filmide tuvastamise teema

Sobiv koht arutlemaks filmidest, andmaks edasi soovitusi jms.

Moderaator: Meeskond

Kiiiresti vaja teada

PostitusPostitas Teele- » 30. Mai 2009, 14:04

Kas keegi teab filmi nime, kus tegevus toimub kuskil metroojaamas või kuskil ja siis seal on mingi mees, kes mingi opereerib mingeid inimesi või midagi , :D kiiresti vaja teada saada selle filmi nime , palun :)
Teele-
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas LiveForThis » 30. Mai 2009, 14:43

Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Teele- » 31. Mai 2009, 16:30

kahjuks ei , sõbranna ütles, et mingi värdjas või midagi peaks filmi nimi olema , aga ma ei leia .
Teele-
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas LiveForThis » 31. Mai 2009, 18:16

Species äkki? http://www.imdb.com/title/tt0114508/ Kuigi metroo oli ainult lõpus vist ja kirurgi ka ei olnud.
Underworld http://www.imdb.com/title/tt0320691/ on kah midagi sinnapoole, kuigi otseselt kirurgi ei olnud.
vast kah Mimic http://www.imdb.com/title/tt0119675/ siis, kuigi jälle möödub kaarega kirurgist vms.
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Teele- » 31. Mai 2009, 23:01

kahjuks ei , ma otsin veel edasi ,
Teele-
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas Trash » 03. Juuni 2009, 02:40

Iron Man transforms into cyberkinetic gun.

http://trash-can-dance.blogspot.com/
Kasutaja avatar
Trash
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Teele- » 03. Juuni 2009, 15:36

kahjuks ei, aga see on ka hea film , :)
Teele-
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Kes teab?

PostitusPostitas rainis1991 » 07. Juuni 2009, 20:26

Esitaks vabandan, kui see teema on vales kohas, aga paremat kohta nagu ei leidnud.
Küsimus on aga järgmises, et kunagi ammu sai nähtud telekast filmi, mis on meelde jäänud, kui "hea film", aga mitte ei mäleta, kes seal mängis või mis selle nimi on. Sisu oli midagi taolist, et oli mingi võluri moodi asjandus, kes täitis suvaliste inimeste soove(nt. noorpaar soovis olla elulõpuni õnnelikud, ta lasi nende pulma auto õhku), mingi mees soovis saada teada, et mis on elu mõte, see võluri härra siis saatis ta kohta, kus oli segi tema olevik, minevik ja tulevik, seal ta kohtas mingit kena naist(oli vist blondiin), kes tegi talle testi(see naine oli vanglas, mees maksis ta kautsjoni ja siis naine rääkis alguses ilge häälega ja mees ütles, et see pole OK ja hakkas ära minema, naine ütles, et ta teeb kõigest nalja), filmi lõpus nad jäid vist koos elama, happy end ühesõnaga. Midagi võib olla ka natukene teisiti, sest nagu ma ütlesin, on sellest juba päris pikk aega möödas, kui ma seda filmi viimati nägin.
Kui keegi teab, mis selle filmi nimi on, siis oleksin väga tänulik :)
rainis1991
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Küsimus filmi kohta?

PostitusPostitas mailike » 11. Juuni 2009, 10:23

Äkki oskate aidata. Kunagi ammu nägin selle filmi tutvustust kuid filmi pealkiri teadmata ja sooviksin selle pealkirja teada saada.
Filmi sisu oli umbes nii et naine käis kutiga aga kutt suri, tüdruk asus hiljem vist elama kuti 2 sõbraga kuskil ranna lähedal... ühe kuti sõbraga tekib naisel suhe, nad armuvad üksteisesse... nad saavad lähedaseks... hiljem selgub et naise surnud kutil oli teine naine veel... et see oli elanud teist elu veel kuskil mujal.. Sõbrad püüavad õnnetu naise elu jälle paremaks muuta ja tema kuti kaotusest üle saada.. Üks sõber on näitlejana ka režisöör, prillidega paks ja habemega... samuti see mängis filmis siis...
mailike
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

oskab keegi aidata?

PostitusPostitas Nowitzki » 02. Juuli 2009, 22:06

Ma nägin kunagi ammu ammu kahte filmi ja ma ei mäleta enam nende filmide nimesi ega näitlejaid kes seal olid nii et m6tlesin et keegi ehk teab kui ma natuke sisust räägin nii palju kui mäletan.

1.Yhel väiksel tydrukul tekkis nähtamatu s6ber(ettekujutletav) v6i nii ta vanemad arvasid ja lootsid et see läheb yle kui ta vanemaks saab.Ja edasi oli vist nii et see kujutletav s6ber kadusi mingiks ajaks ära ja kui ta täiskasvanuks sai siis tuli tagasi ja siis kui naine yritab temast uuesti lahti saada selgub et see pole kujutletav s6ber vaid mingisugune päriselt eksisteerv olend kes teda kummitab v6i kuidagi nii oli

tean et segane tekst väheke aga nägin seda filmi v ammu ja tahaks uuesti näha :)

2.Yks tydruk t6mbas endale hommiku söögilauas 6una kurku ning hakkas lämbuma ja isa yritas teda aidata aga ei teadnud täpselt mida teha ning yritas noaga k6rise augu teha et sealt see 6una tykk kätte saada.aga tydruk suri ja mingi aeg hiljem tuli tydruku vaim tagasi ja hakkas oma perekonda kummitama
Nowitzki
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ralf » 02. Juuli 2009, 23:35

Esimene neist on Drop Dead Fred, teine küll tuttav ette ei tule.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Nowitzki » 02. Juuli 2009, 23:54

oh suured tänud sulle,ma juba mitu päeva olen pyydnud otsida netist igatmoodi ja meenutada filmi nime aga ei suutnud leida ;) tänud veel kord :)
Nowitzki
Ristiisa
Ristiisa

otsin filmi.

PostitusPostitas Echo18 » 16. Juuli 2009, 01:05

Tahaks väga üht filmi näha, ma vaatasin seda väga ammu ja ei mäleta nime ega näitlejaid. Filmis oli mingi perekond ( ema , isa , poeg ja tütar ) ja siis tuli välja lugu seitsmest laspsest kes ära surid ja siis tuli välja et isa oli ka 1 nendest lastest ja need lapsed tulid maja kummitama. filmi lõppu poole seisis tüdruk posiga pliidi ääres ( need kummitused kartsid valgust ) ning kummitused kutsusid ema häälega poissi pimedusse ja poiss läks. film lõppes sellega et poiss ja tüduk said majast välja ( päeval ) ning istusid taksosse mis sõitis tunnelisse kust kostusid kummituste hääled.
Echo18
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas Ronet » 16. Juuli 2009, 06:08

Päevik | 2021
Pilt
Pilt
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kasutaja avatar
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Keaton » 16. Juuli 2009, 12:21

Level kirjutas:http://www.youtube.com/watch?v=P6QaB_LgRCg

hhahaha :D:D: hästi.
Amitvilley Õudus ei ole we
Keaton
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

EelmineJärgmine