Ka jälginud Basseti tegemisi väga usinalt. Alguses skeptiliselt, aga mida aeg edasi(eelkõige tema enda eluterve suhtumise tõttu), seda enam hakkasin järge uues valguses nägema.
Skeptilisuse tingis tõik, et Christophe Gans ja Roger Avary ei naasenud järge tegema. Esimene osa on korralik õudusfilm, mida olen vähemalt 6 või 7 korda näinud. See kuulub selliste filmide hulka, millest ma tegelikult üldse ei mõtle, aga kui satun korra filmi nägema, siis torkan masinasse ja piilun natuke ning tavaliselt muutub piilumine täispikaks vaatamiseks.
Samuti on tegu ka ühe vähese tõeliselt õnnestunud mänguadaptsiooniga. Gans ja Avary leidsid peaaegu et perfektse viisi, kuidas mängust endast eemalduda ja jutustada oma lugu "Silent Hilli" universumis. Samal ajal säilitati kõik, mis on omane "Silent Hillile" ja samuti toodi kaasa ka kogu mänguseeriat defineeriva temaatika ning lõpp-produkt õigustas nime "Silent Hill".
Seda kõike loodan ka Basseti "Silent Hill: Revelations`is" näha. Äkki nad muudavad selle jabura pealkirja ära?
Lahe on ka see, et film põhineb Silent Hill 3-l, kuigi mulle valmistab siiani parajat peavalu, mis moodi nad kaks filmi harmoonilisse seosesse paigutavad
Eriti palju küsimusi tekitab see pilt. Kuidas ja mis rolli hakkab Heather Mason mängima seoses algupärase filmiga? Oeh loodan et põhjalikum plot avalikustatakse juba õige varsti.

Wikipedia ajab kahtlast juttu:
Heather
Mason (Adelaide Clemens) and her father,
Christopher Da Silva (Sean Bean). Heather is accompanied by a man named Vincent (Kit Harington), a man named
Harry (portrayed by an unknown actor), and
Rose Da Silva (Radha Mitchell).[10] Character Dahlia Gillespie (Deborah Kara Unger) from the first Silent Hill film adaptation will also appear in the film.[/size]
Kõlab loogilisena, aga ajaline liikumine ei taha klappida. Ehk on see mingi umbmäärane jauramine, vähemalt hetkel.
Aga usun, et Basset kasutab sama taktikat, mis Gansi ja Avary puhulgi. Jutustab oma lugu tuntud tegelastega, mitte ei tee
strict adaptioni SH 3`st.