Postitas Forzelius » 08. Veebruar 2009, 11:36
Carrie 8/10
shitscary oli. väga hästi tehtud ja võis rahule jääda. kui spacekile veits meiki peale pandi, siis polnud ta nii kole midagi. verevalamise stseeni build up oli räigelt hea. pinge kasvatus jne. see-eest ei jäänud rahule asjadega peale seda. remake'is oli just olukord peale twisti palju paremini välja mängitud.
ja siis maraton, mis algas 3:35 ja lõppes 10:30
Godfather 10/10
epic. üks parimaid filme üldse. hea, et ta mul kodus olemas on. coppola versioon kah veel. teistkordne vaatamine tuletas jälle mõned detailid meelde. sonny oli miskipärast palju sümpaatsem, kui eelmine kord vaadates. al pacino ja brando duo kah hea. võimas score ning hea stsenaarium. ülikiirelt läks aeg seda vaadates
Godfather 2 10/10
vääriline järg. üks parimaid sequeleid (ja prequeleid). de niro oli väga lahe ning mulle osalt meeldiski tema segment rohkem, sest sequeli pool oli juba liiga goodfellaslik, mis minu arvates selle stooriga ei sobi. esimese osa teostuse järgi oleks võinud natuke rohkem teha. nevertheless, ka pacino kui don, oli väga hea ja tore, et flashbackis ka sonnyt näidati. john cazale, rip, oli sümpaatne.