Filmipläma!

Sobiv koht arutlemaks filmidest, andmaks edasi soovitusi jms.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas DaydreamDiamond » 07. Veebruar 2011, 11:33

Soprano kirjutas:http://www.youtube.com/watch?v=j1CzuaFQ87M
või
http://trailers.apple.com/trailers/paramount/super8/

Kananahk tuleb peale...

Nõustun.
Üldse suhteliselt lahedad teaserid olid see aasta. Isegi Dark (side) of the Moon jättis tunde, et tahaks näha.
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
Kasutaja avatar
DaydreamDiamond
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas ruut » 07. Veebruar 2011, 23:26

Ma vaidlen vastu, üpriski igav teaser oli. Abrams võiks vahepeal midagi mitte-müstilist teha.
Kasutaja avatar
ruut
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Spellbound » 07. Veebruar 2011, 23:59

Ootasin Super 8 trailerit suure ootusärevusega, aga see oli küll üsna suur pettumus. E.T 2? Võib olla pakun ise üle, sest ega nii vähesega pole võimalik arvamust kujundada.
Meeldib aga see, et film pärineb Abramsi sulest ehk siis võib sellest tulla midagi üllatavat. Jääme ootele.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
Kasutaja avatar
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LiveForThis » 08. Veebruar 2011, 00:19

Abrams on igati tore lavastaja. Just minu maitse järgi.

Super 8`st olen alguses peale väga huvitatud olnud, eriti pärast esmast teaserit. Spielberg ka kambas ja tundub, et võib olla tuleb isegi imetlusväärne spektaakel või midagi sarnast.

See super bowli oma oli küll väheke pettumustvalmistav, eriti kui võrrelda esmase traileriga. Esimene reaktsioon oli E.T ja Taken. Esimene laste pärast ja teine muusika pärast. Väga, väga loodan, et tegu ei ole armsa filmiga nagu näiteks E.T, vaid midagi rohkem äärmuslikumat. Õnneks on juba kaugelt näha, et laia laastu möllu tuleb palju ja seda kõike on võimalik näha Abramsi stiilis. Loodetavasti....

Teised super bowli omad erilit muljet ei avaldanud.
Transformerid nägi isegi väga hea välja, ehk tulebki parem kui 2. osa?

Captain America suhtes ei ole mul erilist arvamust. Nagu ka Thori suhtes. Suhtun ettevaatlikult. Näevad küll head välja, aga miski nende juures hoiatab, et midagi väga tõsist ei tasu oodata.

Terra Nova - Jurassic Park? Avatar? Wat?

Priest - tundub äge, tundub väga äge.
The Eagle - no lavastaja pärast ootan. Muidu seda ei teeks.
Battle: Los Angeles - loodan, et ei pea pettuma.
Cowboys & Aliens - awesome
Drive Angry 3D - Cage`i comeback? Aga igal juhul on see mu oodatuim hetkel. Mõnusalt rumal, aga ajaviiteks suurepärane?
Rango - samuti üks oodatuim. Verbinski, Deppi hääl ja kaunis animatsioon. Looks good.
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas 0ll » 09. Veebruar 2011, 00:40

"Super 8" klipp tekitas sellise tunde, nagu näeks esimest korda lõiku mingist 80ndate kultusfilmist (mis siiani kuidagi kahe silma vahele jäänud).
Ootused pigem tõusid
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...
Kasutaja avatar
0ll
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Spellbound » 14. Veebruar 2011, 23:21

Ja Marc Webbi Spider-Mani nimeks saab The Amazing Spider-Man ja Spidey uusi seiklusi saame näha ka kolm dees.
Uus pilt pilt on kena, aga kas pealispinna all on ka midagi seeditavat? Seda näeme alles järgmise aasta juulis.
Spoiler :
Pilt
LEVEL 1
Kasutaja avatar
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 14. Veebruar 2011, 23:30

Hmh, Imeline Ämblikmees on täitsa hea ju.
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Spellbound » 14. Veebruar 2011, 23:34

Forza kirjutas:Hmh, Imeline Ämblikmees on täitsa hea ju.

On tõesti. Tuletab vanu aegu meelde, mil vaatasin vist soome kanalilt igihaljast seriaali.
Samas pole Marc Webb halb valik ja stsenaristid tunduvad ka paljulubavad.
Samas jäävad Raimi esimesed kaks Spideyt minu jaoks vist alati lemmikuteks.
LEVEL 1
Kasutaja avatar
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas 0ll » 21. Veebruar 2011, 00:54

Äkki keegi pole veel kuulnud. Minu arust möödunud nädala kõige huvitavam filmiuudis:
Mängu "Dead Island" trailer (rsk, ma vihkan seda sõna), millest tegid nupu peaaegu kõik suuremad filmiportaalid ja blogid. Ja vaid kahe päeva pärast ostis produtsent Sean Daniel endale "Dead Islandi" filmiõigused... Vot nii aetakse Hollywoodis asju ;-)
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...
Kasutaja avatar
0ll
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Spellbound » 21. Veebruar 2011, 01:02

0ll kirjutas:Äkki keegi pole veel kuulnud. Minu arust möödunud nädala kõige huvitavam filmiuudis:
Mängu "Dead Island" trailer (rsk, ma vihkan seda sõna), millest tegid nupu peaaegu kõik suuremad filmiportaalid ja blogid. Ja vaid kahe päeva pärast ostis produtsent Sean Daniel endale "Dead Islandi" filmiõigused... Vot nii aetakse Hollywoodis asju ;-)

Ei tea. Nüüd väidetakse hoopis midagi muud.

LARKSPUR, CA – February 19, 2011 - Since video games publisher Deep Silver revealed the upcoming game Dead Island™ this week, its accompanying promotional trailer has created a tremendous amount of buzz in the internet community and has been hailed a "Must See" throughout.

As a result, Deep Silver has received a massive amount of interest in the film adaptation rights to the Dead Island IP. Contrary to rumors that have been circulating, neither the film rights nor any other licenses have yet been sold by Deep Silver, which is the sole IP holder of the Dead Island brand.
LEVEL 1
Kasutaja avatar
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas 0ll » 21. Veebruar 2011, 01:12

Hmm, segane värk jah. Esialgse uudis tuli Hitfixilt. Seal ka uusi asjaolusid pikemalt selgitav lugu - link - "We stand by our original story, and will update as things come into focus."

Igal juhul on see mäng üle mõistuse palju tasuta reklaami saanud
Kasutaja avatar
0ll
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Spellbound » 21. Veebruar 2011, 01:17

Ei tõesti trailer on vägev. Ma ei teadnud selle vaatamise hetkel mängust midagi, aga trailer oli ikkagi vinge. Lahe on jälgida, kuidas üks asi viib teiseni ja traileri ilmumise järel kerkivad kohe kuuldused filmiadaptsioonist.
LEVEL 1
Kasutaja avatar
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 23. Veebruar 2011, 12:48

Kurat, poleks elusees pidanud sarju vaatama hakkama poolteist aastat tagasi - selline filmimõõn peal.
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 23. Veebruar 2011, 15:36

Forza kirjutas:Kurat, poleks elusees pidanud sarju vaatama hakkama poolteist aastat tagasi - selline filmimõõn peal.

I hear you...
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas ZeMonsta » 23. Veebruar 2011, 19:35

Kinos olles ei tasu oma popkorni liiga häälekalt närida (eriti kui kõrvalistujad rahulikult Musta Luike vaadata tahavad) - võib saatuslikuks saada: http://www.guardian.co.uk/film/2011/feb ... ma-popcorn
Kasutaja avatar
ZeMonsta
Bond, James Bond
Bond, James Bond

EelmineJärgmine

Mine Filmijutud

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline