Viimane vaadatud film! (mis puudub FV andmebaasist)

Sobiv koht arutlemaks filmidest, andmaks edasi soovitusi jms.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Soprano » 02. Veebruar 2009, 16:32

null kirjutas:The Amazing Screw-On Head(2006) taaskord väga hea animatsioon.

nõustun
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas Gang-pae » 02. Veebruar 2009, 18:17

Minu soe soovitus anime sõpradele: Mind Game
Kasutaja avatar
Gang-pae
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Garli » 02. Veebruar 2009, 20:42

Rocky V
Rocky-saaga filmida hulgast on just seda filmi vaadates kõige ligilähedasem tunne esimesele filmile, vaesus, elukoht jne. Üldpildis tõesti kõige nõrgem Rocky-saagast, aga mitte halb. Kõige omapärasema lõpuvõitlusega samuti.

Paulie: Yo, yo, yo! Merry christmas!
Polnudki sellest filmist see rida meeles ja eile õhtul puhkesin kõvasti naerma selle peale.
Film meeldis, 7/10.

Rocky Balboa
Tänu sellele, et ta naine on surnud on see vast kõige dramaatilisema alatooniga film. Kahju, et siin filmis arhiivikaadrit Apollost ei olnud. Kõigist teistest esimeste osa põhitegelastest oli (Clubber, Drago, Mickey, Adrian). Carl Weathers olevat enda arhiivikaadri eest mingit hingehinda nõudnud mida Stallone nõus maksma polnud.

A asi oli mõnusalt modernseks tehtud, nagu üks 2006. aasta film ka olema peab. 8/10
Kasutaja avatar
Garli
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas IlseV » 02. Veebruar 2009, 21:57

Jolt kirjutas:
IlseV kirjutas:Umbes paar aastat tagasi tekkis vastumeelsus Pixari animatsioonide vastu. Täna läks see üle, sest pisiõega oli WALL·E't väga tore vaadata. Naersime mõlemad, mis sest, et ta võõrast keelt ei oska. Nüansse välja ei tookski, armsalt inimlik film-animatsioon.

Mis filmiga ja miks vastumeelsus tekkis, muidu?

Ma ise olin ka enne nägemist Wall-E osas veidi skeptiline, hetkel ei suudagi arvata mispärast. Asimovi loomingust on iseloomuga roobotid ju väga tuttav ja armastatud teema.

Tead, ma otseselt ei teagi. Lihtsalt sai villand neist mõneks ajaks, kuigi see ei kehtinud jaapani ja muu idamaa animatsioonide kohta.
Kasutaja avatar
IlseV
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 02. Veebruar 2009, 22:50

Rev Road - 8.5/10
Super lavastus ja head näitlejad mõlemad. Lõpp oli väga sammendeslik, meenutas perditionit ja jarheadi. Parima filmi nominant oleks võinud vabalt olla, kuid ei olek 100 % kindel, kuna 3/5 veel näha nendest. Hea vaatamine.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas tharts » 02. Veebruar 2009, 23:06

Austraalia... Mulle meeldis, film ei veninud ja alguses sai nalja isegi - Känguru nali - julm aga vean kihla et kõik naersid seda nähes, vähemalt esimene kord :))
7/10
Kasutaja avatar
tharts
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas rauls » 03. Veebruar 2009, 01:59

Ray - 10/10.

Parimaid filme läbi aegade. Jamie Foxx tegi midagi sellist, mida on pea võimatu järele teha.
Kasutaja avatar
rauls
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Soprano » 03. Veebruar 2009, 02:10

rauls kirjutas:Ray - 10/10.

Parimaid filme läbi aegade. Jamie Foxx tegi midagi sellist, mida on pea võimatu järele teha.

Vaatasid esimest korda? Hea tõesti. Huvitav, millega ta Soloist's hakkama saab...

Walk Hard paroodia sellest oli ikka kuld. Get outta here, Dewey! You don't want no part of this shit.
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas Spellbound » 03. Veebruar 2009, 02:11

Ray 8/10
Jälle üks väärtfilm, mida ma alles nüüd vaatan. Foxx sai tõsiselt hea tööga hakkama. Filmi lõppedes näidati fotosid Ray Charlesist endast ja Foxx oli Ray, selles polnud kahtlust. Kogu film oli ülimalt kaasaelama panev ning tema traagiline kuju muutus tänu mineviku meenutustele veel traagilisemaks ning samas sai mõista miks tema elu just nii kulges. Foxx pettis mind igatahes ära. Ei tea miks 8 panin aga millegi pärast leian, et just nii sobib paremini. Võib olla olen liiga palju ühe mehe/naise kuulsust ja langust filmides näinud. Üks igatahes praegu meenub, mis oli ülesehituselt sarnane.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
Kasutaja avatar
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas rauls » 03. Veebruar 2009, 02:17

Soprano kirjutas:
rauls kirjutas:Ray - 10/10.

Vaatasid esimest korda? Hea tõesti. Huvitav, millega ta Soloist's hakkama saab...

Walk Hard paroodia sellest oli ikka kuld. Get outta here, Dewey! You don't want no part of this shit.

Teist korda. Esiemene kord oli 4 aastat tagasi kinos, aga no preaguseks oli nii palju ununenud.
The Soloist tuleb kindlasti hea.
Kasutaja avatar
rauls
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LiveForThis » 03. Veebruar 2009, 15:05

Ray 9/10

Üle pika aja ei olegi ma mõnda nii meeldejäävat ja kaasakiskuvat biograafiat näinud. Film ise oli värvide ja teema arenduse poolest väga paeluvalt üles ehitatud. Ei piirdutud ainult kestva ajaga, vaid kulgeti ka minevikku, kus tutvustati erinevaid tagamaid, mis andsid oma mõju Rayle tulevikus. Kõik näitlejad andsid oma panuse ja tulemus oli märgatav. Ray keerukas ja mõnikord ka nukker elutee valgus huvitvalt, kuid samas ka üpriski meelepäraselt lahti.
Jamie Foxx oli lühidalt öeldes suurepärane, sest ega temaski pikapeale ei olnud enam näha Foxxi, vaid Ray Charlesi ennast. Hämmastavalt sarnane.
Ma ei olnud küll enne Charlesi eluga kursis, aga tänu filmis vägagi meeleolukalt esitatud biograafiale, sain talle kaasa elada ja kohe paratamatult ta muusikat hoopiski teises võtmes tundma õppida, kui enne olin seda teinud. Muusika kiskus kaasa ja Rayle iseloomulik veider käitumine lisas ainult vürtsi juurde.Külmaks see fillm juba ei jäta ja kisub kindlasti kaasa ka mistahes inimese. Isegi kui mõni pole sellisest suurest mehest nagu Ray Charles kuulnudki.
Foxx vääris Oscarit ärateenitult ja Taylor Hackford sai hakkama võib olla isegi ühe parima biograafilise looga.
Pole veel Walk The Line kahjuks näinud :(
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 03. Veebruar 2009, 15:51

Swingers - 8/10
Kogu ajast ei naernud, aga kui nali tuli, siis oli ikka mega. Lõpp geniaalne ja sisu ka halb polnud. Vegase sideline oleks võinud pikemaks kujuneda. Hea meelelahutus ja head näitlejad.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas IlseV » 03. Veebruar 2009, 17:06

Ray.

Ma mäletan, kui olin väikesem ja tahtsin seda filmi väga, väga näha, aga läks teisiti. Nelja aastaga polnud ootused vähenenud. Häädele biograafilistele filmidele elan ikka kaasa. 9/10
Kasutaja avatar
IlseV
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Hülss » 04. Veebruar 2009, 14:15

Into The Wild

Kuna mul on lahendamata probleeme oma isaga, siis läks see film veel enam hinge, kui ta muidu oleks läinud. Stseen kus isa asfaltile kokku varises ajas mul pisarad jooksma. Peategelasega saan nii mõneski mõttes samastuda, kuigi see oleks just samm tagasi. Rollidega samastumine ei tee hingele head, aga see kohe kindlasti ei tähenda, et tegelasele ei saaks kaasa tunda. Tõeliselt traagiline juhtum ja hämmastavalt vapper isiksus. Film on läbinisti südamlik, kurb ja üleüldse vaimselt stimuleeriv. Kuulub kindlasti 2007. aasta parimate filmide hulka. Emile Hirsch, Sean Penn - respekt ja müts maha. Supporting cast oli ka väga hea. Südamest soovitan kõigile.
Kasutaja avatar
Hülss
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas IlseV » 04. Veebruar 2009, 17:04

Hard Candy

Kuna ma ei teadnud sellest filmist peale selle, et seal mängib Ellen Page, siis ei osanud ma paljut ka oodata. Algselt jäi tunne, et vaatan midagi "Liblikapüüdja" (raamatu) taolist, aga olnud twisti ei osanud ette näha. Kaameratöö sobis filmi ja puhas taust (lihtsalt üks värv või midagi sellist) tõi hästi tegelase välja. Oh, ja ma tahaks sisust lobiseda, sest kuigi ... oli ettearvatav, siis ...mängiti huvitavalt välja.
8/10
Kasutaja avatar
IlseV
Ristiisa
Ristiisa

EelmineJärgmine

Mine Filmijutud

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist