One Take Only - ei mulle need Pangi vennad peale lähe. Pole liha ega kala. Alles viimased 10 minutit oli midagi loota.
Ten Nights of Dream - 10 erinevat lühifilmi Natsume Soseki romaani järgi. Kõik on tehtud erinevate lavastajate poolt. Sürrealistlikud, kunstilised ja segased. Ainult 3 tükki meeldis. Üks just eriti - kus Unkei üritab puidust suurt Nio pead välja nikerdada. Enne seda aga toimub elektroonilise muusika järgi breiktantsuline rituaal.
The Most Distant Course - Taivani road movie. Selline mõnus ja rahulik. Natuke musta huumorit ja krimi teemat.
soovitage mõnda joonisfilmi mis samamoodi väga hästi joonistatud vms. hadjaid ja muinasjutte ei taha.
Uuri Tekkonkinkreet'i, mida Gang-pae'gi hiljuti soovitas. See esimene segment on igatahes sama stuudio poolt tehtud, mul vähemalt too kindel lemmik. Taustad on ikka superhypermega ilusad ja detailsed. Mõnusalt soojad toonid ka.
Vaatsin ka Sex Drive'i ära. Tükk aega juba tahtsin vaadata. Mulle meeldis. Mõnus sekskomöödia. Hääd tegelased ja hää meelelahutus. James Marsden oli ülikõva.
See on alles film. Väga tugev sisu. Huvitav ja kaasahaarav algusest lõpuni. See on draama oma parimas tähenduses. Lavastajaks ikkagi Stephen Frears, kelle käe valmis samal aastal ka teine suurepärane linateos: "High Fidelity".
The Bourne Ultimatum 10/10 Filmi soundtrack oli imeline, samuti ka film. No actioni laksu said kohe kindlasti kätte.
Gunnery Sergeant Hartmann: "I'm Gunnery Sergeant Hartman, your senior drill instructor, from now on you will speak only when spoken to, and the first and the last word out of your filthy sewers will be "Sir". Do you maggots understand that?"
#027 - 31.01.2009 - "The Searchers" (1956) - 7/10 Algus ja lõpp olid (väga) head, aga filmi keskpaik lihtsalt vajus ära ja ei pakkunud erilist pinget ega huvi. Näitlejatööd olid muidugi korralikud ja tegelaskujud värvikad ning film oli suurepäraselt üles võetud (kuigi üks suuremat sorti montaaživiga oli märgata). Pole lihtsalt minu cup of tea.
Kõva film. Spacey tegi väga hea badassi rolli. Üldse film läks eriti ägedaks siis, kui Kevini mängitud John Doe pääses suurele pildile ehk siis filmi viimased paarkümmend minutit. Finaalis oli pinget kõvasti. "Se7en" oli ühtlasi ka mul Hää Filmi Nädala avalöögiks. Muide ma polnud filmi enne näinud. Nii hea, et vahel ka vanemaid linateoseid tuuakse suurele ekraanile.