, "Hobulausuja", raamatut, mille põhjal tehti film "Sleepy Hollow" (pealkiri oli vist "The legend of Sleepy Hollow") kuigi tõelist lastevarianti. Siis veel "Tappa laulurästast" (filmi pole ise näinud) jne. jne.
 , "Hobulausuja", raamatut, mille põhjal tehti film "Sleepy Hollow" (pealkiri oli vist "The legend of Sleepy Hollow") kuigi tõelist lastevarianti. Siis veel "Tappa laulurästast" (filmi pole ise näinud) jne. jne.Moderaator: Meeskond
 , "Hobulausuja", raamatut, mille põhjal tehti film "Sleepy Hollow" (pealkiri oli vist "The legend of Sleepy Hollow") kuigi tõelist lastevarianti. Siis veel "Tappa laulurästast" (filmi pole ise näinud) jne. jne.

Blend kirjutas:Keegi saaks mulle infot anda Bondi raamatute kohta?
Kuulsin esimest korda sellest, et Bondist on ka raamatud.

Priit kirjutas:Mulle meeldib Roger Moore. Ma võin oma kust sinuga meelsasti jagada, kui soovid.
 Selline täiesti ebausutav löömamehena, aga seda vist polegi vaja, sest et ta lihtsalt magaks kõigi naistega, kes filmi jooksul ta silmapiirilt läbi käiksid.
 Selline täiesti ebausutav löömamehena, aga seda vist polegi vaja, sest et ta lihtsalt magaks kõigi naistega, kes filmi jooksul ta silmapiirilt läbi käiksid. 

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist