Moderaator: Meeskond
Gang-pae kirjutas:Sai esimest korda Cinamonis käidud ja saaliga jäin rahule. Mõnusalt jahe ja pingivahe täitsa talutav. Asukoht erilist vaimustsust ei paku. Sisse- ja väljapääs on pudelikaelaks, aga see eest helikvaliteet ja tugevus teevad Plazale ära.
Defka kirjutas:Mida polnud 3Ds vaadata võimalik?Spellbound kirjutas:ja vaatama filmi, mida tegelikult 3D-s vaadata polnud võimalik
Tore teada. Heli, mida juurde võibolla monteeriti võib ju sealt olla, kuid filmimise ajal oli ekraanil Avatari 3D treiler, selles olen ma 101% kindel.Spellbound kirjutas:Defka kirjutas:Mida polnud 3Ds vaadata võimalik?Spellbound kirjutas:ja vaatama filmi, mida tegelikult 3D-s vaadata polnud võimalik
Terminator Salvation`it, sest just selle filmi helid on parasjagu Padari reklaamiklipi juures kuulda.
Tahad Solarist terveks päevaks endale?
Mõni ütleks, et see on ime. Aga jõuluaeg astubviltide krudinal kogu aeg lähemale ning paljud veidrad asjad on võimalikud. Kui imesid Eestis üldse kunagi sünnib, siis millal veel kui mitte 1. jõulupühal! Ja kus mujal, kui mitte Solarises!
Ostes Solarisest vähemalt 100 krooni eest, võid võita Solarise Ilusa Elu Paketi, mis on kino-, teatri-, moe- ja ostufriigile Solarises sama, mis licence to kill James Bondile. Astu sisse kuhu tahad, istu maha kuhu tahad, naudi etendusi, maitse
hõrgutisi, vali asju, vaata filmi... Tasuta! Siseneda võid kõikjale ilma koputamata ja Sind tuntakse kaugelt ära!
Solarise Ilusa Elu Paketiga saab kahele inimesele ühel päeval:
hommikusöögi Mamos
Bodies näitusekülastuse,
kohvi ja jäätise Kehrwiederi kohvikus,
lõuna Lidos või Vapianos,
Solarise kinkekaart 10 000 krooni väärtuses,
õhtusöögi kohvikus Komeet või Sushihouseis,
teatri- või kontserdikülastuse Nokia Kontserdimajas,
teatrikohviku külastuse,
kinoelamuse Cinamonis,
joogi Vapiano loungeis
tasuta parkimise üheks päevaks
Võitjaid on ainult üks.
Kes, see selgub 25. detsembril kell 16.30 Lenna Kuurmaa käe läbi.
Kaotada pole midagi aga võita terve Solaris!
Kampaania kestab 05.-24.12.2009
Hoia ostutekk kindlasti alles, ilma selleta ei ole võimalik võitu vormistada.
Täpsem info ja kampaania reeglid leiate sellelt lingilt:
http://www.solaris.ee/index.php?id=10&y ... 73&group=0
Ralf kirjutas:Natuke halb on seda siia postitada, kuna viimane kord, kui ma näiteks Forzale ühest loosimisest rääkisin, võitiski tema ja mitte mina. Aga noh.
pigem on see ikak CC probleem, et 'vales saalis' olles pead alla WCsse jooksma, samas ma pole seal ammu käinud, äkki tegid ülemiste saalide juurde kah WCKickflick kirjutas:Cinamoni kino juures ei meeldi see, et riidehoidu ei ole ja kui peaks tahtma wc-sse minna, peab käima ära seal allkorrusel ja siis tagasi jälle. Muidu helikvaliteet saalis on hea, aga eelistan siiski CC Plazat.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 13 külalist