Moderaator: Meeskond
Ralf kirjutas:Spellbound kirjutas:Kui uLtImAtEcRiTiC oli see, kes kätega vehkis, siis tähendab, et minu ja Live ees vasakul istusid järjest kbong, Soprano ja Ralf ning paremal uLtImAtEcRiTiC ja Kickflick.
Mul oli kaasas seljakott, mille panin umbes 20 minutit pärast filmi algust endast paremal olevale tühjale toolile ning käes hoidsin tühja Vichy pudelit. Ring any bells?
rauls kirjutas:Ralf kirjutas:Kuulsin oma ladina keele õpetaja kaudu, et "Das weisse band"-i esimesed 20 minutit pidid sünkroonist väljas olema ja subtiitrid ka must-valge pildi tõttu põhimõtteliselt nähtamatud. FYI.
Paraku on see jah nii. Pilt (sealhulgas ka subtiitrid) ja heli on oma 15 sekundit sünkroonist väljas ja nii on üliraske orienteeruda. Täna läksin filmi vaatama ja lahkusin pärast 10 minutit. Tahaks ikka normaalselt algusest lõpuni vaadata. Mulle öeldi, et kolmapäevaks pidi normaalne koopia saabuma. Eks siis järgmise nädala teisel poolel lähen uuele katsele. Tundub olema vähemalt "9/10" film.
Spellbound kirjutas:rauls kirjutas:Ralf kirjutas:Kuulsin oma ladina keele õpetaja kaudu, et "Das weisse band"-i esimesed 20 minutit pidid sünkroonist väljas olema ja subtiitrid ka must-valge pildi tõttu põhimõtteliselt nähtamatud. FYI.
Paraku on see jah nii. Pilt (sealhulgas ka subtiitrid) ja heli on oma 15 sekundit sünkroonist väljas ja nii on üliraske orienteeruda. Täna läksin filmi vaatama ja lahkusin pärast 10 minutit. Tahaks ikka normaalselt algusest lõpuni vaadata. Mulle öeldi, et kolmapäevaks pidi normaalne koopia saabuma. Eks siis järgmise nädala teisel poolel lähen uuele katsele. Tundub olema vähemalt "9/10" film.
Tänases Postimehes kirjutab Jaak Lõhmus Valgest Paelast ja sealgi ta mainib ebasünkroonsust ja ühte inimest, kes saalist lahkus. Arvan, et see olidki sina
eerik kirjutas:Alates 25. maist kinos Sõprus!
Praegu ja lähiajal on küll kava väga hea. Hetkel on kinos jooksmas 2 head filmi: "The Road" ja "Как я провел этим летом". Juba käesoleval nädalal tuleb Michael Haneke filmide retrospektiiv, tuleval nädalal juba "Enter The Void". Paar nädalat peale seda tuleb "A Single Man", mis on minu jaoks väga hea üllatus, et see kavva võeti. Ütleks küll, et Artis on hetkel parim kino.eerik kirjutas:Tallinnfilmi on ikka hädasti mune vaja. Terves tiimis on vaid neli meest ja needki on vaid projektsionistid ja üks saaliadministraator, kogu filmivalik ja muu otsustamine on naiste käes. Pole siin midagi imestada, et 90% Artise kavast on igavad euroopa filmid.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist