Viimane ja hea film, mida vaatasite

Sobiv koht arutlemaks filmidest, andmaks edasi soovitusi jms.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Reinuvader Rebane » 08. September 2006, 01:03

Viimane hea film oli dokfilm Mees Animatsoonist. tõesti vinge, anima + dok + tiba mängufilmi . joonistegelaste otsimine, mis illustreeriks Priit Pärna mõnd eluetappi - lahe. ja kui palju erinevaid inimesi oli Volmer suutnud kätte saada. kõik need kriitikud ja tuttavad eri aegadest, paikadest ja tegevusaladelt. see oli midagi enamat kui dokfilm juba.
Kasutaja avatar
Reinuvader Rebane
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Kahn19 » 08. September 2006, 16:35

Telekast oli viimane hea film Ohtlikud mõted aga kinost Miami Vice ja see oli ka lõpuks üks hea film mida kinost nähtud enne seda oli Saag 2 aga vahepeal oli ainult saast(kui 16.kvartalit v.a)
Kasutaja avatar
Kahn19
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas tam » 08. September 2006, 17:31

Hollywoodland
see oli nüüd küll põnev lugu. ja suurepärased näitlejad. ja ilus film, mida vaadata. eriti coolid olid teleka-supermani taastatud stseenid. neid oli küll muhe vaadata.
ning päris hästi lahendasid nad selle lahendamata mõrvaloo.
soovitan ikka.
adrien brody oli niisama hea kui alati. ta on mulle kogu aeg meeldinud. diane lane samuti.
tam
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas V » 10. September 2006, 01:43

V
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Reinuvader Rebane » 10. September 2006, 09:21

viimane nüüd: Priit Pärna joonisfilmi Aeg Maha Kinomajas. Oh seda kassikest. Häbiga tundsin ennastki ajuti ära. ehkki mul pole kollast taburetti ega ka prille. aga rabelemine kisub puhuti sarnaseks.
Päkapikud ruulivad.
Kasutaja avatar
Reinuvader Rebane
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Storm » 10. September 2006, 11:24

Yle pika-pika aja sai j2lle Free Willy 2ra vaadatud :)) . V2ga hea sydamlik film ning k6ige m6nusam oli esmakordselt vaadates see, et ei saanudki aru, et tegu pole p2ris vaalaga (ma olin siis vast umbes 8 aastane kah :D ). L6pupoole v6ttis isegi silma vesiseks. Filmi soundtrack sobis ka sinna nagu rusikas silmaauku. Tirisin kohe endale 2ra ning peaks ytlema, et see laul on imo M. Jacksoni repertuaarist yx paremaid...
Legalize IT!
Storm
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas LadyBug » 10. September 2006, 11:45

Storm kirjutas:Yle pika-pika aja sai j2lle Free Willy 2ra vaadatud :)) . V2ga hea sydamlik film ning k6ige m6nusam oli esmakordselt vaadates see, et ei saanudki aru, et tegu pole p2ris vaalaga (ma olin siis vast umbes 8 aastane kah :D ). L6pupoole v6ttis isegi silma vesiseks. Filmi soundtrack sobis ka sinna nagu rusikas silmaauku. Tirisin kohe endale 2ra ning peaks ytlema, et see laul on imo M. Jacksoni repertuaarist yx paremaid...

Oli kl päris vaal. Pärisnimi oli veel Geiko...nüüdseks on see vaal juba surnud.Mingi haigus oli tal...Uudistes veel räägiti!
Aga film oli ise hea.
And really bad eggs.. Drink up me hearties yo-ho!:) Savvy?
Kasutaja avatar
LadyBug
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Storm » 10. September 2006, 12:53

Sorry, ma ei tea kuidas ma m2letasin nii valesti :? . Enda arvates veel n2gin mingit behind the scenes moodi asja kah, kus veel teda "ehitati", ehk siis vaala. Kuid imdb.comis oli kah 6eldud, et p2ris vaal, nii et sorry veelkord :pööritus:
Legalize IT!
Storm
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas LadyBug » 10. September 2006, 13:28

Storm kirjutas:Sorry, ma ei tea kuidas ma m2letasin nii valesti :? . Enda arvates veel n2gin mingit behind the scenes moodi asja kah, kus veel teda "ehitati", ehk siis vaala. Kuid imdb.comis oli kah 6eldud, et p2ris vaal, nii et sorry veelkord :pööritus:

Pole hullu!. Kõik eksivad.
And really bad eggs.. Drink up me hearties yo-ho!:) Savvy?
Kasutaja avatar
LadyBug
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas tam » 11. September 2006, 00:58

V kirjutas:kuidas beniga lood on?

hmhmhmm. kõik nagu kirjutavad küll, et ta oli võrratu, aga mulle ei läinud väga korda. halb ta ei olnud, hea ikka.
tam
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas V » 11. September 2006, 23:41

V
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Kahn19 » 12. September 2006, 07:30

Naine vees
Kasutaja avatar
Kahn19
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas tam » 12. September 2006, 23:13

Borat

B nagu Borat.

ooh, see film oli parim üldse.. ma pole nii ammu ühegi filmi ajal nii palju naernud. kogu välhamõeldud stoori ja sinna juurde lisatud ameeriklaste päris-intervjuud.. mitte miski ei saa olla vaimukam. sacha baron cohen on geenius. lihtsalt koomiline geenius. lihtsalt üks superhea nali teise otsa. treilerid on sama naljakad kui filmgi. ainult et film kestab poolteist tundi.
ma armastan seda absoluutselt sama palju kui.. nt monty pythonit.. kuigi see oli nilbem ja ropum. oi jeebus. kõik naljad ei jäänud meeldegi esimese korraga. ei jõua ära oodata, millal ta juba kinno tuleb. "you mean.. my wife.. she died?... HIGH FIIIIVE!"... "pamela, i don't want you anymore. NOT!" hahhahaha.. mul endal on vähemalt lõbus.

then again, ma tegelt mõtsin selle kõik praegu välja valetasin sajaga, eksole, V? :D
tam
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas hau » 13. September 2006, 16:14

Mees, kus sa elad, et sa nii uusi ja häid filme nii vara näed 8)
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Robert » 13. September 2006, 18:12

Selleks ei pea kuskil elama, et häid filme näha:D Kinoga seotud inimestel on oma eelised ju.
Robert
Ristiisa
Ristiisa

EelmineJärgmine

Mine Filmijutud

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist