Moderaator: Meeskond
kkssuur kirjutas:oot, oot, sa vist mõtled seda terminaator 2 :judgement day'd, mul oli enne valesti, tegelt peaks olema judgement night, ma muutsin ära ka, see on see film, kus tüübid tahavad poksivõistlusele sõita, aga näävad mõrva pealt, ja siis saab sellest ööst nende elu kõige ohtlikum jne. seal mängib cuba cooding jr., nii, et ma tahaks selle filmi kohta infi saada
uussaabas0 kirjutas:kas keegi oskaks õelda kus koha pealt saab osta Star Wars´i 4-1 filme. Olen vist terve pärnu läbi otsinud ja tulemuseks leidsin ainult Star wars´i teise osa ning see oli ka ainult laenutamiseks.Ãtelge kohti kus neid võiks müügil olla, aga palun et need kohad ei oleks välismaal.
Robert kirjutas:uussaabas0 kirjutas:kas keegi oskaks õelda kus koha pealt saab osta Star Wars´i 4-1 filme. Olen vist terve pärnu läbi otsinud ja tulemuseks leidsin ainult Star wars´i teise osa ning see oli ka ainult laenutamiseks.Ãtelge kohti kus neid võiks müügil olla, aga palun et need kohad ei oleks välismaal.
Jah, kahjuks ma ei ole kah kuskil neid näinud. Aga samas, neid tuleb kord aastas telekast kah.
uussaabas0 kirjutas:Robert kirjutas:uussaabas0 kirjutas:kas keegi oskaks õelda kus koha pealt saab osta Star Wars´i 4-1 filme. Olen vist terve pärnu läbi otsinud ja tulemuseks leidsin ainult Star wars´i teise osa ning see oli ka ainult laenutamiseks.Ãtelge kohti kus neid võiks müügil olla, aga palun et need kohad ei oleks välismaal.
Jah, kahjuks ma ei ole kah kuskil neid näinud. Aga samas, neid tuleb kord aastas telekast kah.
no siis kasetid valmis ning lindistamaMul on tegelt küll 4-6 film olemas mingi väga vana makkika lindistatud, kuid jah mingi roheline triip on keskel ja film ise väriseb et teksti on üsna raske lugeda.
Ja kui Järgmine kord peaks telekasse tulema siis võiks kõik kuus osa ära tulla ning ilust järjest 1-6.
uussaabas0 kirjutas:olen tähele panud jah. sest kui telekas oli 1 osa siis reklaamis et 2osa on kinos.Kui 2 osa oli telekas siis oli 3osa kinos. Kuskilt lugesin et George Lucas plaanid teha 7-9 osad. Nii et kui 3 film telekas on 7film kinos![]()
![]()
no need on kuulujutud aga ma loodan et need saavad teaoks.
Okei ma ei tahtnud sellest rääkita, aga kesse oskab ennustata millal tuleb 3film müüki??
Ning lõppude lõpuks üle suure jahtimise leidsin cd poest müügil Star Warsi 2osa. Jepppiiiiii![]()
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist