Ise olen nelja esimest näinud ja 3. (Star Wars: Osa III - Sithi kättemaks) meeldis kõige rohkem. Ka neljandal osal plnud viga, kuid enda vana valmimise aasta tõttu oli kuidagi hipilik

1 ja 2 osa oli normaalsed. Nüüd veel näha 5. ja 6. osa.
Moderaator: Meeskond

.sammuti on suurep2rane graafika,m66gav6itlused on ylimalt 2gedad,uued relvad,uued tulnukad,k6ik mida v6is oodata heast sw filmist,kuigi mul oli juba alguses etteteada,mis juhtub peale seda osa,selle vaatamine oli v2ga huvitav,kuna syzee v6ttis liiga palju j2rske p88rdeid
  .sammuti on suurep2rane graafika,m66gav6itlused on ylimalt 2gedad,uued relvad,uued tulnukad,k6ik mida v6is oodata heast sw filmist,kuigi mul oli juba alguses etteteada,mis juhtub peale seda osa,selle vaatamine oli v2ga huvitav,kuna syzee v6ttis liiga palju j2rske p88rdeid

. Kui eesti pealt näidati seda SW tegemist siis ütles Lucas kindlalt, et keegi ei tee sellele 7 osa, aga ehk on ta muutnud oma otsust. Muide on olemas küll raamatud, mis räägivad Leia ja Luke'i laste seiklustest, kus keegi paha riigitegelane neid tappa tahab.
. Kui eesti pealt näidati seda SW tegemist siis ütles Lucas kindlalt, et keegi ei tee sellele 7 osa, aga ehk on ta muutnud oma otsust. Muide on olemas küll raamatud, mis räägivad Leia ja Luke'i laste seiklustest, kus keegi paha riigitegelane neid tappa tahab.

virsikukompott kirjutas:SWIII kindlalt!. Kui eesti pealt näidati seda SW tegemist siis ütles Lucas kindlalt, et keegi ei tee sellele 7 osa, aga ehk on ta muutnud oma otsust. Muide on olemas küll raamatud, mis räägivad Leia ja Luke'i laste seiklustest, kus keegi paha riigitegelane neid tappa tahab.

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline