Moderaator: Meeskond
Rassu kirjutas:Mul on probleem pigem nina valutamisega ja viimaste 3D filmide ajal olen terve aeg prillidest kinni hoidnud.
lostinthemist kirjutas:Protip kõigile, kelle nina hakkab valutama - rebige pehmest salvrätikutest mingi jupp välja, voltige kokku ja pange see nina peale, et prillid toetuvad sellele. Ma olen nii praktiliselt iga kord teinud Forum Cinemas'i raskete prillide puhul ja asi on täiesti efektiivne. Solarise/Cinamoni omad on see-eest nii kerged.
lostinthemist kirjutas:Ralf proovis ära ja ütles, et nendest oli täiega kasu.
Kickflick kirjutas:Kas viga on vaid minus või hakkab ka teistel kohe 3D filmi vaadates silmad kipitama?
DaydreamDiamond kirjutas:Nii palju kui mul on kogemusi nende kahe vahel siis Solarise 3D on jätnud kõvasti parema mulje. Solarise kasuks kohe see, et nende 3D tehnika kasutab palju kergemaid/mugavamaid prille.
Ralf kirjutas:Päris kipitama ei hakka, aga tihti osutub 3D kurnavaks ja väsitab silmi, justkui vaataks keset suvepäeva tükk aega taevasse. Minul takistab see harilikult filmi nautida, rääkimata ebamugavate prillide kandmisest.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline