5.
Kosmos - Piletihind on küll suhteliselt odav kuid pole kvaliteediga kohe kindlasti mitte õiges suhtes. Vajab tõsist kapitaalremonti. Hea meelega sinna ei läheks, kui siis ainult PÖFFi ajal.
4.
Coca-Cola Plaza - Pikka aega maksin piletite eest hingehinda, mida pidevalt õigustati kui investeeringut kvaliteeti. Aga kus see kvaliteet on? Võib-olla omanike kodus ja pangaarvel, mitte kinosaalis. Konkurendi tulles suudeti praktiliselt kohe piletihind kaks kuni kolm korda odavamaks lasta. Kunagist kõrget piletihinda suudetakse siiani veel õigustada ja nostalgiliselt tagaigatseda. Rääkimate Delfi jms. kommentaarides konkurendi mahategemisest. Sinna ma enam hea meelega ei lähe, kui siis ainult PÖFFi ajal.
3.
Artis - Lootsin sellelt palju ning algus oli isegi üsna paljutõotav, kuid tänaseks on filmivalik kohati päris jamaks muutunud. Kassas on vahel kurjad ja kibestunud muljega tädid...

Kvaliteet ja mugavus on suurepärased. Piletihind on okei.
2.
Sõprus - Ausalt öeldes pole ma veel uuenenud Sõprusesse jõudnud, kui Tallinnfilmi ajast on vaid positiivsed mälestused. Uus operaator on nähtavasti kino veelgi paremaks teinud senise kava põhjal pakub lausa suurepärast filmivalikut. Indrek Kasela tundub väga meeldiv ja tore inimene olevat.

1.
Solaris Kino - Sellega on igavene jama olnud: alates lae allakukkumisest kuni hiljuti toimunud omanike ja nime vahetuseni. Endal oli päris palju probleeme avanädalavahetusel: kliendikaardi kättesaamisega läks veidi aega, interneti kaudu ei saanud piletit kätte, seansiaeg vahetati ära jne. kuid kõik need probleemid said lahendatud tänu viisakale ja mõistvale klienditeenindusele. Cinamon lõi igatahes Tallinnasse tulekuga piletihinna korralikult alla, pakkus suurepärast kvaliteeti ning Solaris Kino jätkab seda. 3D on seal tunduvalt parem kui Plazas, helikvaliteetist rääkimata.

Varem häiris see, et ainult 10 minutit enne seansi algust lasti saalide juurde, kuid siis ma taipasin, et seal samas kõrval on ju raamatupood, kus saab raamatuid sirvimas/lugemas käia ning enam mind see probleem ei huvitagi. Nüüdseks on ootamine vist mugavamaks muudetud.